Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
| Обновлено 26 апреля 2012, 15:38
2288
1

Кубок України. Енергія – Ресурс. Анонс

Обпікшись на «Меркурії», треба дути і на «Ресурс»

| Обновлено 26 апреля 2012, 15:38
2288
1
Кубок України. Енергія – Ресурс. Анонс

У четвер, 26 квітня, у Львові місцева футзальна «Енергія» зіграє перший чвертьфінальний матч Кубку України. Суперником львів’ян буде першоліговий донецький «Ресурс». Матч у столиці Галичини відкриє чвертьфінальну стадію національного Кубка.

Чи пощастило «Енергії» з суперником, чи ні – покаже лише гра. Натомість на попередній стадії змагань титулована команда уже мала проблеми з командою нижчою за класом. Чернівецький «Меркурій» створив «Енергії» масу проблем, особливо тоді, коли команди мірялися силами у повторному поєдинку в Чернівцях. Львів’яни навіть були на межі ганьби та провалу, однак усе обійшлося. Попри усі труднощі, команда Станіслава Гончаренка пробилася до чвертьфіналу кубкових змагань і тепер уже з іншою командою з першої ліги робитиме крок до Івано-Франківська, де відбудеться «Фінал чотирьох» Кубку України.

Зважаючи на попередній гіркий досвід, «Енергії» не можна недооцінювати донецький «Ресурс». Можна не сумніватися, що перед цієї командою немає завдань пройти «Енергію». Головне завдання донеччан – потріпати нерви «енергетикам», постаратися зачепитися за певний результат та залишити про себе хороші враження.

«Ресурс» хоч і зірок з неба не хапає, однак ця команда у своєму складі має достатньо добротних виконавців, за плечима яких досвід виступів у вищій лізі. Це зокрема екс-гравці «Єнакієвця» Андрій Кравченко, Денис Гуменюк, Віталій Ятло, Валентин Бондар, екс-гравці екс-команди «ПФС» (Севастополь) В’ячеслав Кобець, Олександр Олексієнко, Микола Ліняєв та Сергій Капелюшний.

Звичайно, склад «Енергії» порівнювати не варто, мабуть, так само як і сказати хто є фаворитом даної пари. Утім, щодо складу «Енергії», то у львів’ян є одна серйозна втрата. До кінця сезону вибув Валерій Легчанов. Досвідченому гравцеві зробили операцію. Усі інші «енергетики» рвуться за черговим Кубком України.

За достовірною інформацією, «Ресурс» вийде на гру в палаці спорту «Галичина» прямо із коліс потяга. Фаворит протистояння матиме у цьому маленьку перевагу.

Богдан ПАСТЕРНАК

26 апреля, четверг. Кубок Украины. 1/4 финала. Первая игра
«Энергия» (Львов)  «Ресурс» (Донецк)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 14.00
 Арбитры: Геннадий Гора (Киев), Дмитрий Беспорочный (Харьков)
 Прогноз Sport.ua – 5:1

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Enakievec
Ресурс вперёд!!!!