Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 25 марта 2012, 22:56
29678
171

Карпаты - ПФК Александрия - 1:1 + ВИДЕО

Втрачена перемога

| Обновлено 25 марта 2012, 22:56
29678
171
Карпаты - ПФК Александрия - 1:1 + ВИДЕО
Лукас

Наставник «Карпат» Володимир Шаран на матч проти  своєї колишньої команди зробив певні зміни порівняно з минулим туром. В центрі півзахисту з’явився Мартинюк, а Балажіц та Ерік перебували цього разу серед запасних. Але після травми Ощипка в дебюті матчу Балажіц знову вийшов на поле і почав діяти в центрі захисту, а Болохан змістився на лівий фланг оборони.

Активно діяв на правому фланзі екс-півзахисник «Олександрії» Ксьонз, який виконав декілька небезпечних кутових ударів. Не відсиджувались в обороні і гості. Якщо дальньому ударові Любеновича бракувало влучності, то Макрієв, який один діяв на вістрі атаки гостей, небезпечно полив над поперечиною. Небезпечних моментів у грі було небагато. А пожвавлення на трибунах викликала вилазка до штрафного Кас’яна, але вихованець львівського футболу Паньків вдало зіграв на виході, вибивши м’яч ногою в аут.

Підопічні Леоніда Буряка при першій нагоді організовували швидкі контратаки, одну з яких міг завершити Довгий, але з вигідної позиції пробив в руки Тлумаку. А під кінець тайму міг відзначитись Лукас, але після флангової передачі Ксьонза пробив головою поруч зі штангою.

Під час перерви в складі «Карпат» відбулась заміна, і на полі з’явився Ерік, який одразу ж взявся шукати шляхи взяття воріт суперника. І після передачі Еріка на побачення з воротарем виходив Лукас, але Паньків знову випередив нападника. Згодом небезпечний удар в рамку воріт провів і сам Ерік, але Паньків був на місці. А ось чергова контратака «жовто-чорних» могла завершитись голом, коли Старенький лівим флангом наблизився до воротаря і капітан «Карпат» рятує ворота, вибивши м’яч на кутовий.

І все ж, «Карпати» дотиснули суперника. Лукас з правого краю атаки змістився в центр і потужним ударом в дальній верхній кут відкрив рахунок. Гості тут же активізувались, і могли зрівняти становище, але удар Старенького блокував захисник і Тлумак заволодів м’ячем.

Напруга на полі зростала з кожною хвилиною і «Олександрія» всіма силами намагалась уникнути поразки у Львові із сусідами по турнірній таблиці. І під кінець поєдинку олександрійці таки зуміли досягти свого, коли Довгий скористався пасом Старенького і сходу пробив в дальній кут  воріт «Карпат» - 1:1. Бойова нічия, якій, зрозуміло, більше раділи гості.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» - ПФК «Александрия» - 1:1

Лукас, 68 - Алексей Довгий, 90
«Карпаты»: Андрей Тлумак, Артем Федецкий, Вадим Болохан, Игорь Ощипко, (Грегор Балажиц, '12), Иван Милошевич, Муртаз Даушвили, Андрей Ткачук, Александр Касьян, Лукас, Павел Ксенз, (Тармо Кинк, '63), Ярослав Мартынюк, (Эрик, '46)
ПФК «Александрия»: Юрий Панькив, Андрей Гитченко, Андрей Сахневич, Виктор Генев, Радош Протич, Алексей Довгий, Кирилл Сидоренко, (Виталий Гавриш, '73), Желько Любенович, Сергей Старенький, Андрей Запорожан, (Тауфик Салхи, '59), Димитар Макриев, (Йосип Баришич, '52)
Грегор Балажиц, 50. - Йосип Баришич, 58. Тауфик Салхи, 86.

Арбитр: Юрий Вакс (Симферополь)

Удары (в створ): 7 (3) – 10 (5).
Угловые: 6 – 6.
Офсайды: 5 – 4.

Зрители: 11.800
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,000 - 7,250.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

1:0.Лукас

1:1.Алексей Довгий

Sport.ua

События матча

90’
ГОЛ !
Старенький навесил с правого фланга и набежавший Алексей Довгий(ПФК Александрия) из 38-го сектора с лета отправил мяч в правый от себя угол.
68’
ГОЛ !
Лукас(Карпаты) отобрал мяч у Сидоренко на чужой половине поля и из 52-го сектора точно пробил в дальний верхний угол - Панькив зацепил мяч, но не сумел предотвратить взятие ворот.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Женская сборная Украины узнала соперников на ЧЕ-2024 по гандболу
Другие виды | 18 апреля 2024, 21:23 5
Женская сборная Украины узнала соперников на ЧЕ-2024 по гандболу

В группу F также вошли Нидерланды, Германия, Исландия

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 5
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Комментарии 171
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
m24101989m
Кварцяний і Димінський. Це те саме що голодних вовка і вовкодава закрити в одній клітці.
Дячук-С. -тимчасова фігура.
mandzik
Тлумак, Ксьонз - першими на розстріл, так мовити. Вони вже точно не рівня "Карпат". Щодо інших можна ще поглянути.
Балажіц - нестабільний психологічно, а гравець то хороший. Якби не було провалів, наприклад як з "Зорею", то був би сильніший морально, а значить менше браку. Якщо глянути на всю захисну ланку, то Грегор не випадає.
Ткачук - роботящий хлопець. Він своєю роботою отримує місце на полі, тільки от з поверненням Худобяка, Зеньова і Голодюка в основну групу я думаю він опиниться на лавці. І буде таким собі джокером.
Про Болохана, Касьяна і Кінка важко щось сказати. Тільки хлопці прийшли. І подивимось де вони опиниться при Ставицькому.
LembergWestUkraine
Після матчу проти «Оболоні» на «Карпати» чекає три домашні поєдинки поспіль. Один з них, чвертьфінал Кубка України, відбудеться на стадіоні «Україна» 11 квітня проти одеського «Чорноморця». Квитки на цей матч продаватимуть виключно у касах стадіону починаючи з 9-го квітня. Каси працюватимуть з 11:00 до 17:00. Ціна всіх квитків, незалежно від сектора, – 10 гривень. Власники сезонних абонементів Karpaty Club Card зможуть зайняти свої звичні місця. Перепустки у фан-зону можна буде придбати в офісі ГО «Завжди вірні» з 9-го квітня.
Матчі Прем’єр-ліги проти донецького «Металурга» та луцької «Волині», звично, відбудуться на «Арені Львів». Перепустки на гру проти донеччан можна буде придбати вже з 4 квітня у мережі магазинів «Фанат», а для бажаючих підтримати команду активно – в офісі ГО «Завжди вірні». У день матчу, 7 квітня, окрім «Фанатів», квитки продаватимуть біля «Арени Львів».
З 9 квітня у продаж надійдуть квитки на матч проти «Волині». Їх можна буде придбати у касах стадіону «Україна» (до 11 квітня) та у мережі «Фанат». На Великдень магазини не працюватимуть, а у передвеликодню суботу працюватимуть до 14:00. У день матчу, 16 квітня, придбати тікети можна буде біля «Арени Львів».
aleks_kor
А почему ж на "Украине"?
LembergWestUkraine
Кубковий матч з «Чорноморцем» «Карпати» зіграють 11 квітня на «Україні» о 20:00
Матч 1/4 фіналу Кубка України, в якому львівські «Карпати» прийматимуть одеський «Чорноморець», відбудеться на стадіоні «Україна». Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.
-AAA+
Квитки на гру вартістю 10 гривень (незалежно від обраного сектору) можна буде придбати в касах стадіону (про графік роботи кас буде повідомлено додатково).
Тож у середу, 11 квітня о 20:00 у чвертьфіналі Кубка «Карпати» чекають на своїх відданих уболівальників на «Україні».
san68-68
Очередной трепливый дятел?
guardmen
san68-68—25.03.2012 21:58
Dima-Dimonchyk—25.03.2012 21:54

Serge—25.03.2...

згадай хоч один момент чи комбінацію чи удар..який запамятався в олександрії..вони не заслужили на гол! навіть на момент 100 відсотковий..своєю убогою грою вони просто псують перегляд футболу..
-3
+
-

JazovvozjA — 25.03.2012 22:02
Пожаловаться | Игнорировать | Цитировать
Друже.Що таке Олександрія загалом щоб грати з ними на рівних??????????????????????????????????????????????????
----
чуваки решили что они боги!!!!))) сынки опуститесь на землю тогда начнут вас может быть уважать а так вы никто и звать вас никак желаю удачи вам подольше в пердиве задержаться!!!))
GROZ33
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Ibrock
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
espiritum
Я не наполягаю не геніальність....
Мені на**ати хто скільки на форумі...бо за Львів я вболіваю з 15 років......ну зарас мені 27 ) І я маю повне право висловлювати свою думку, особливо якшо вона по ділу!!! І коли мені закидають те що я радію поразкам Карпат....ну реально мене це просто бісить!!!!! Ну якшо мені дійсно на**ати на цей клуб то нашо мені було б їхати з Кам'янця, витрачати свій вільний час і гроші (а гроші не малі, доречі)??? І тому я маю право на свою власну думку....і мені пох шо вона відрізняється від загальної!!! Можливо це емоційно....але ж я як і та ж сама Христина також маю право на емоції...чи ні???? Найголовніше, це те що від кого....а от від Львів'ян я такого неприйняття не чикав....від кого завгодно, але не від вас )))) От за це прикро.... Я ж просто сказав свою думку...можливо емоційну, не сперечаюсь....але шо б мене почав у цьому хтось так критикувати і казати шо я радію цим поразкам....ну це вже б*я пеально перебор ))))
myroslavmail
По перше серед тих з ким ти спілкувався тупих непобачив. Христина теж має емоції як і ти! І тому на кожного унікального "критика"може бути своя емоційна реакція! Повір, після програшного матчу Карпат унікалів з геніальними ідеями завжди вистачало, тому її реакцію можна пояснити, а так як вона на форумі давно, то претензій до неї немає і те що вона за Карпати, це знають тут всі. А ти? Приїхав з далека - молодець, дуже похвально, чудовий приклад, нічого сказати але критикувати команду це мабуть найлгше що можна зробити, тому... неображайся, якщо твоя критика (зокрема твоя, які і будь чия інша) буде несхвально сприйматись. Повторюсь, геніїв вистачає!
espiritum
Коментувати нема що )))) То ж я винен у всіх поразках Крпат...точніше мої коми )))) І на цьому розійдемось ))))
Готовий хоч зарас проміняти всі мої мінуси в комах на плюси в турнірній для Карпат....хоча, теперішьою грою вони цього не достойні ))))
Про свої кілометри я написав тільки для того що б люди зрозуміли...що якщо мені байдужий цей клуб то на його ігри я б не їхав.....бо пані Христя тут все каже шо я тільки те і роблю шо радію черговій поразці Карпат....насправді то це не так.....але ж правда є правда, і чому писати шо мені байдуже тільки тому що я пишу критичні коми??? А стосовно тупості....ну блін, перечитай все це і ти зрозумієш чому я так написав...якшо не зрозумієш, ну то вже таке ))))
myroslavmail
Ну якщо ти геній, додумався що від далечини твого приїзду НІЧОГО не зміниться, то нах писати про свої кілометри? Проясни мене, ми всі тут тупі поруч з вами, високоповажний госте? І що це за питання "Ти також тупий?" Це ви мене з ким порівнюєте, прошу конкретизувати?
espiritum
Вибачитись має вона за свою неадекватність!!! Мої мати є наслідком того шо вона пише )
За мою роботу ти не парся, доречі...тобі то шо з того ))))
І доречі саме через то шо Карпати я дійсно люблю....я маю повне право писати критичні вислови....я ніколи не буду такого писати про Зорю чи Таврію....по тій простій причині шо мені на них просто пох....
А тобі доречі самому бажано хоч трохи прийняти здорового глузду і піти спати....а про 30 тур попросив би мені не розказувати...теж мені таємницю полішенеля відкрив )))))
I_LOVE_UKRAINE
espiritum — 26.03.2012 00:57
Слухай адекватний наш, а що Вона тобі написала? "Герой, порадієш?", а ти млять мат на маті, коментів настрочив, образи їй кидаєш і ти вважаєш себе "містером адекватність"?, тобі хто винен, що Карпати не виграли вона? заспокійся, прийми ще як мало і лягай спати, завтра на роботу.
А на рахунок, що ти маєш натомість, натомість ти маєш клуб за який ти можеш вболівати.
І повторю після 30 туру вже буде ясно все остаточно.
А перед Христиною, варто би тобі вибачитись.
espiritum
I_LOVE_UKRAINE доречі....може то я своїми комами винен у тому що Карпати так грають??????? Реально...мабуть кожен мій мінус то мінус в таблиці????? Б*я....то це я у всьому винен )))) Всі мої коми )))
sk@ut
в смысле героиня
sk@ut
и ты герой.то как ты болеешь за них не каждый парень может.
espiritum
I_LOVE_UKRAINE ти при*урок чи як??? Я з самого початку нікому не хамив ніби.... Але коли в мій бік таке пишуть то вибач мовчати сенсу нема )) Свої грами я прийму і прийняв...повір такого тобі і не снилось, і я тут не слюні пускаю а просто пишу свою думку... Яка просто відрізняється від загальної маси..
Ніколи не думав шо у Львові є такі неадекватні люди....всі мої друзі з відти нормальні адекватні люди які адекватно сприймають те що є )))
I_LOVE_UKRAINE
espiritum
------------
По-перше: хамло ти, слова підбирай коли вже до дівчини пишеш, вона вже точно не винна в такійс"феєричній" грі зелено-білих.
------
Заспокійливого прийми грамм 400 і перестать слюні пускати, кожен клуб отримає по заслузі після 30 туру, якщо заслужать Першу Лігу, ну то туда їм і дорога.
--------------
Буду вболівальником і отримувати лише позитивні емоції практично нереально, якщо звісно твій улюблений клуб не барселона чи Реал.