Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2627
1

Станіслав ГОНЧАРЕНКО:«Ми реалізували третину своїх моментів»

«Ураган» – «Энергия» – 5:8. Послематчевые комментарии

Станіслав ГОНЧАРЕНКО:«Ми реалізували третину своїх моментів»
Станислав Гончаренко

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»:

- Нарешті ми виграли в івано-франківської команди. Для нас було великою проблемою те, що ми не вигравали в «Урагану» з 2010 року, коли я ще працював у львівському «Таймі». Коли ми на майданчику франківців у складі об’єднаної команди «Енергія-Тайм» програли 0:1, психологія порушилася і ми не могли  тримати себе в руках. В цьому матчі нам це вдалося. По-перше, а це треба визнати і бути справедливим, що цього сезону «Ураган» дуже погано грає в обороні. Ми це розуміли, ми це вивчили. Хоча ми знаємо, що тут ми пропускаємо по 4 м’яча, але ми домовилися, що в цьому матчі ми повинні забити в два рази більше. І нам це вдалося. «Ураган» ризикував, йому потрібно було підніматися і йти, адже він дуже впевнено грає в себе вдома, і ми це розуміли.

Я скажу так, якщо порівнювати гру івано-франківської команди з харківським «Локомотив», коли господарі обіграли суперника з рахунком 6:3 при тому, що в «Урагану» зараз не той склад, і зрівнювати матч проти «Енергії», то я мушу визнати, що у цій грі ми були дуже сильними, бо забивати на виїзді стільки м’ячів при агресивному і підтримуваному вболівальниками «Урагані» - велика справа. Але я би відзначив дві сторони. Це те, що ми ніяк не можемо справитися з грою в обороні та з грою Сержао, який відзначився в наших воротах тричі, а задовільна сторона – ми реалізували третину своїх моментів.

Я не хочу образити господарів, але ми були вправними, розуміли гру, дуже гарно демонстрували, особливо перша наша четвірка, геометрію гри, в нас виходило в атаці те, про що ми домовилися, але не зовсім все вийшло в обороні. Ця гра визначила двох претендентів на чемпіонство – «Енергію» та «Локомотив», та відокремила «Ураган», який має стати бронзовим призером.

Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»:

- Зрозуміло, що перше місце ми вже втратили, друге також буде тяжко наздогнати з різницею в 9 очок. Але ми все рівно будемо грати далі. Скажу так, чарівної палички нема, повторюся, з того складу, що починав чемпіонат, залишилося чотири спортсмени. Оновленому та молодому складу властиво помилятися.  В цьому матчі, на мою думку, ми не виглядали гірше за суперника. Але саме в цьому поєдинку спрацював всім відомий вислів: «не забиваєш ти – забивають тобі». Вісім пропущених м’ячів – це багато, тому виграти було неможливо. Але хлопці билися, тут я нічого не можу сказати. Так, помилки були, так, говорячи футбольною мовою, напривозили собі дуже багато м’ячів, але старалися і при рахунку 1:4 не зламалися. Було багато моментів, але все завершилося так, як ми бачимо. Бо футбол є футбол. Значить, «Енергія» на даний момент є сильнішою за нас.

Звичайно, дуже шкода, але цього сезону в нас залишається лише Кубок України. Зрозуміло, що треба втриматися в трійці та виграти кубок.

Олена ЯРЕМЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей
Футбол | 18 апреля 2024, 17:31 160
Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей

Команда Пушича умудрилась пропустить при преимуществе по количеству игроков, но вовремя спохватилась

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 48
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
m24101989m
Сержао - це антиприклад для молодих футзалістів.Можна мати лишню вагу.не рухатися і бути кращим.Шановні футзальори може вже час його накривати !