Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 февраля 2012, 10:17
2939
18

Говерла-Закарпатье станет Говерлой

Ужгородский клуб со следующего сезона сменит название

| Обновлено 15 февраля 2012, 10:17
2939
18
Говерла-Закарпатье станет Говерлой

Как сообщил генеральный директор ужгородской «Говерлы-Закарпатья» Иван Шиц, уже нынешним летом команду ждет смена названия.

Начиная с сезона 2012/2013 клуб получит название «Говерла», в честь самой высокой горы Украины. Руководство ужгородской команды просит всех болельщиков отнестись к этому шагу с пониманием.

Напомним, что болельщики «Говерлы-Закарпатья» были категориески против смены названия. Так что, у экс-нападающего «Черноморца» и ФК «Одесса» Александра Косырина есть шанс оказаться в клубе с иным названием.

odessa-sport.info

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Олимпиакос прошел Фенербахче по пенальти в четвертьфинале Лиги конференций
Футбол | 19 апреля 2024, 00:59 0
Олимпиакос прошел Фенербахче по пенальти в четвертьфинале Лиги конференций

В полуфинале греческий клуб сыграет против английской Астон Виллы

Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор
Футбол | 18 апреля 2024, 01:40 8
Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор

Смотрите самые интересные моменты ответного матча главного еврокубка

Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Veteran80
Старый способ отмыва денег - такая эпопея была в Харькове:"Арсенал"-ФКХ - ....., зато Данилов стал серьезным футбольным функционером!
forza-dk
Да хоть Джомолунгмой..
KAVUNKO
А мне больше нравилось "Закарпаття", или как в свое время - "Верховина".
Artyr211
На жаль наші команди не будуть грати в 2 лізі бо це не прибутково і одні лише витрати і понти, більше нічого, 2 ліга це херня, в нас в області Берегово, Поляна, Мукачево це команди рівня 1 ліги, і платять більше ніж в 2 лізі, а то і більше ніж в 1. А Говерла вийде у вишку і знову тупо набере пациків, які будуть всім влітати, або візьме ФК "Ужгород", кіть дасть Качурові бабки нормальні... бо своїх воспитанників немає взагалі. (Наведу приклад - у мене товариш грав за дубль Закарпаття у вишці, травмуався в Полтаві, так його тупо відпрвили додому і ні копійки на лікування не дали, наіть не запитали як справи, таке там відношення до Закарпатських)! Цікавіше дивитася на область ніх гру в 1 лізі...
JimmyS
как-то странно звучало "Говерла-Закарпатье", какое же это "Закарпатье", самое что ни на есть "Карпатье".
MaulNet
не думаю що вони за япошку давали якісь гроші , наші беруть зазвичай вільних агентів . Построїли собі стадіон це добре , але думаю якби хочаб Мукачево і Берегвідейк грали в 2 лізі , то це було б + для області. Там можна і молодь було дивитись . а то зараз наберуть молодих , а вони почнуть шахті по 14-0 влітати .Це все потрібно роками створювати , а не за пів року .А шодо стадіону , то все хай беруть то що дають , а то їздити в Мукачево за 40км від дому не дуже хочеться .
Artyr211
Ти правильно кажеш, треба шось робити, але не так як би хотіли в "Говерлі", ви нам дайле всі поля, а ми подивимося... В Ужгороді окрім розрушеного Автомобіліста та Спартака взагалі нема де грати, а тут ще все віддай Говерлі і всьо можна футбол закривати... В селах команди за власний кошт строять стадіон, он в с. Поляна стадіон строять повноцінний із трибунами та видіннями пластиковими, мають свою базу із полем - синтетикою, це при тому, що в Сваляві є ногмальний стадіон... В Середньому зробили поле, в Берегові поробили... А Шуфричам все шось мішає, всьо треба н шару, замість того аби давати за якогось непонятного япошку кучу грошей постройте базу чи поля для юнаків та дубля, лишіть шось після себе серйозне, а не пусті слова та "славу" команди - ліфта, яка на рік міняє назви як тапочки...
MaulNet
вони ФК Ужгрод візьмуть напевно як дубль ... але треба 3 поля як мінімум - тренувальне для Говерли , поле для ігор дубля і U-19 ,а також центральне для вишки .
То шо Погорелов ходить на матчі то добре , але треба вже шось робити з тим стадіоном , а то йому скоро хана буде
seregaDD.
за год по несколько раз меняют))
Artyr211
Гонять Шуфрич і Ко, треба було вчора подивитися передачу Футбол на Тисі, там були Погорелов та старий Шуфрич, мер казав прямо беріть на 20 років шо дають і працюйте, а дають не мало - всю чашу з основним полем, і два треніровочні, але Шуфричам цього мало, їм треба всьо, на що Погорелов попросив показати проект, що вони планують робити і як, на шо старий Шуфрич взагалі нічого розумного не сказав, вообще якусь там нісенітницю ніс, то їм треба і корти з волейбольними площадками, то їм не треба, але вони не проти, короче кажуть туфту ніс.... Взагалі нічого не давати їм і дати поля команді фк "Ужгород", хай на область там грають, хоть всі свої пацани, а не в фк "Шуфричах" всі зальотні, Косиріни, Даниловські, япошка із Прибалтики... Вони падли ціни на квитки підняли до рівня вишки, а після взяття в оренду взагалі обнагліють...Команда вже навіть Закарпаття не називається а "Говерла", на Говерлі най і грають...
MaulNet
Ти шось гониш . Їм не потрібно тенісні і волейбольні майданчики .
Вони хотять взяти поле біля пожарної стінки , щоб зробити там штучне покриття для дублю , і друге поле для u-19 .
При тому легкоалтели зможуть проводити змагання , для них буде постелена нова доріжка...
Artyr211
Та власники просто тормозять давно... Вже третя зміна назви за рік... А на другий рік як поміняється назва? Пропоную фк "Шуфричі"... Якщо серйозно, то мерія Ужгорода віддає команді в оренду стадіон та два запасні поля на 20 років за смішну плату, але їм треба всьо із кортами, волейбольними площадками... короче кажучи самі не знають що хотять а потім плачуть, що їх ніхто не підтримує... Команду в якій жодного закарпатся підтримує максимум до 500 вболівальників, а на чемпіонат області ходять по пару тисяч...
if210585kvi
цікаво на якому стадіоні в Івано-Франківську?
Local78
Логотип красивый .
MaulNet
Посмотрим как после смены название будут ее финансировать .
Говорят что с области денег на удержание команды не дают , вот и решили сменить название , с надеждой что появится спонсор .
Хотя учитывая что весной будут играть в Мукачеве , а при выходе в УПЛ в Ивано-Франковске ,то не удивительно что сменили название .
if210585kvi
Яке відношення закарпуття має до гори Говерла? говерла є одна - це БК Говерла
Venigret
А в чем то такая необходимость переименоваться то?