Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2764
0

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Порадували вольові якості гравців»

«Энергия» – «ЛТК» – 6:2. Послематчевые комментарии

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Порадували вольові якості гравців»
Станислав Гончаренко

Після гри «Енергія» - «ЛТК», у якій львів’яни святкували непросту перемогу з рахунком 6:2, головні тренери обох команди Станіслав Гончаренко та Роман Ковальчик поділилися враженнями від матчу.

Роман Ковальчик, головний тренер «ЛТК»:

- У наших хлопців був емоційний запал. У ключовий момент вони допустили тактичні помилки. Вважаю, через це ми сьогодні не досягли успіху. Майстерність гравців «Енергії» взяла верх над молодістю та емоційністю нашої команди. Вважаю, ми погано зіграли з п’ятим польовим гравцем. Наші гравці дуже хотіли виграти і почали давати один одному необдумані передачі.

- Склалося враження, що ви зарано випустили п’ятого польового гравця.
- Можливо. Будемо переглядати матч і його аналізувати.

- Сьогодні Ви питалися, коли розпочинається трансферне вікно. Плануєте підсилення?
- У мене на олівці є два молодих гравці, які можуть нам підійти під малюнок гри. Наразі конкретних прізвищ називати не буду, однак вони можуть прийти до нас в команду. Окрім цього, є три гравці 1995-го року народження, яких також потрібно підтягувати до основних виконавців.

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»:

- Порадувало сьогодні вольове відношення команди після неправильного початку матчу. У першому таймі ми вилізли з гри, яка для нас складалася невдало. У перерві поспілкувалися з гравцями, домовилися, як себе потрібно поводити, і зробили те, що планували. Другий тайм ми зіграли правильно, розумно, зібрано. Ми фактично залишили суперника без фундаментальних моментів за винятком їхньої гри з п’ятим польовим гравцем. Загалом, малюнок гри бажає бути кращим, а вольові якості гравців мене порадували. Ми забили добросовісний третій гол і вважаю, що у першому таймі ми повинні були пробивати сьомий і восьмий фол. Утім, потрібно бути справедливим і віддати належне нашому супернику. За темпом це одна з найшвидкісніших та агресивніших команд Екстра-ліги.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.