Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 02 марта 2012, 13:56
2678
0

Энергия – ЛТК. Анонс

«Телефоністи» їдуть до Львова творити сенсацію?

| Обновлено 02 марта 2012, 13:56
2678
0
Энергия – ЛТК. Анонс

У вівторок, 10 січня, лідер футзальної Екстра-ліги, львівська «Енергія», зіграє перший матч у новому році перед власними вболівальниками. Суперником львів’ян у палаці спорту «Галичина» буде луганська «ЛТК».

Зважаючи на останні результати луганчан в національному чемпіонаті, можна не сумніватися, що галичанам у першій домашній грі в новому році буде непросто. Переконуєшся в цьому, коли згадуєш останню гру та рахунок матчу «ЛТК» – «Єнакієвець». Тоді у ворота команди Олега Солодовника влетіло п’ять голів без відповіді. «ЛТК» у цій грі справді виглядав потужно. Хоч і логіки у футзалі, як, і зрештою, у футболі, шукати не варто, однак неозброєним оком помітно, що команда Романа Ковальчика помітно додала. Тепер з молодими «телефоністами» «енергетикам» навряд чи вдасться повторити 6:1 першого кола. У другому колі в Луганську перемога команді Станіслава Гончаренка далася вже складніше – 3:1. Та й третій гол у тій грі львів’яни забили лише на останній хвилині зустрічі.

Загалом, у новий 2012-ий рік обидві команди ввійшли дещо з різним настроєм. Якщо «ЛТК» у рідних стінах каменя на камені не залишила від «Єнакієвця», розгромивши суперника «всуху» – 5:0, то «Енергія» вперше в історії недорахувалася очок у Рівному, відколи туди переїхав колишній львівський «Кардинал». Матч між «Кардиналом» та «Енергією» завершився внічию 1:1. У третьому матчі поспіль «Енергія» забила лише один гол. Проблема з реалізацією гольових моментів в команді присутня. У Рівному львів’яни недорахувалися двох очок, і, як наслідок, наблизили до себе «Локомотив» в турнірній таблиці. Відтак, львів’янам з їхніми чемпіонськими амбіціями не варто більше губити очок. Усі підстави для цього у «зелено-білих» є. По-перше, команда грає у Львові, відповідно у хорошому залі та при підтримці власних вболівальників, по-друге, в команди значно сильніший склад, аніж у суперника. Все-таки гравці «Енергії» понюхали пороху не тільки в національному чемпіонаті, натомість гравці «ЛТК» молодші, не маючи такого авторитету та досвіду за своїми плечима.

Щодо кадрових втрат «Енергії», то, швидше за все, не зіграє Валерій Легчанов. За словами тренера команди Станіслава Гончаренка, він наразі працює за індивідуальною програмою. Хоч і для «Енергія» це ключова втрата, однак можна не сумніватися, що в команді є ким замінити Валерія. Припустимо, що у першій четвірці замість Легчанова знову зіграє Степан Струк. Більше того, в «Енергія» така лавка запасних, що на кожну гру хтось  не потрапляє в заявку на матч. Окрім травмованого Легчанова, мабуть, «непотрібним» в заявці знову виявиться Сергій Коваль. Екс-гравець російського «Політеху» за половину зіграного чемпіонату ще вписався в ігровий малюнок Станіслава Гончаренка і став «глибоким» резервістом команди. Що цікаво, це той гравець, який нібито повинен був підсилити теперішню «Енергію». Можна припустити, такий би футболіст у складі «ЛТК» не грів би лавку запасних.

Відносно команди Романа Ковальчика, то кадрових проблем у луганчан немає. «Телефоністи» їдуть до Львова творити сенсацію в бойовому складі. З особливим настроєм на гру, мабуть, вийде екс-«енергетик» Тарас Кузь, який уже став одним із лідерів «ЛТК». Тарас, як і Артем Рось, на даний момент є кращим бомбардиром команди. В обох по шість забитих голів. Вочевидь, Кузь горітиме бажанням забити своїй колишній команді і довести, що його даремно списали з рахунків. На знайомий футзальний майданчик також вийдуть екс-гравці припинившого своє існування «ТВД» Назар Цимбаляк, Тарас Шурак та екс-тренер цієї команди Роман Ковальчик.

Богдан ПАСТЕРНАК

10 января, вторник
«Энергия» (Львов)  «ЛТК» (Луганск)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
Результаты предыдущих матчей – 6:13:1
 Арбитры: Сергей Туржанский (Запорожье), Олег Банасько (Фастов)
 Прогноз Sport.ua – 3:1

 

Опрос

Голосов 16
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «ЛТК»?

Победа «ЛТК»

6 голосов 37.5 %

Ничья

3 голоса 18.75 %

Победа «Энергии»

7 голосов 43.75 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.