Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 25 декабря 2011, 01:37
5941
8

Ураган - ЛТК - 5:3 + ВИДЕО + ФОТО

Невесела перемога

| Обновлено 25 декабря 2011, 01:37
5941
8
Ураган - ЛТК - 5:3 + ВИДЕО + ФОТО
Ураган - ЛТК

Знову, як і три дні тому, івано-франківським вболівальникам пощастило побачити вісім голів, однак цього разу матч завершився вольовою звитягою «Урагану» - 5:3. Щоправда, ця перемога була затьмарена травмою Романа Кордоби, який за попередньою інформацією вибув з гри принаймні на два місяці. Намагаючись у боротьбі підправити м'яч у порожні ворота на передостанній хвилині гри, кандидат до національної збірної України зазнав прикрого пошкодження. Вже після гри у кареті швидкої допомоги Кордоба був доставлений до лікарні, де лікарі діагностували перелом ноги...

На поєдинок проти «ЛТК» наставник івано-франківців заледве назбирав дві ігрові четвірки - Карліньос вийшов на уколах, а компанію травмованим Сімці з Шотурмою склав Біро Жаде, який повернувся з Бразилії. Попередня гра з «Єнакієвцем» також далася взнаки, оскільки «ураганівцям» не вистачало свіжості. Чого не скажеш про молодих луганців, які дуже часто вдавалися до пресингу, намагаючись довести, що перемога першого кола була зовсім не випадковою.

Рахунок було відкрито на восьмій хвилині, коли Сержао побачив, що голкіпер «ЛТК» далеко вийшов з воріт, і зі своєї половини - десь з 30-и метрів (!) запустив м'яча за комір досвідченому Сухомлінову - 1:0. Вже незабаром Сержао міг забивати вдруге, але після проходу флангом пробив поблизу дальньої штанги. За хвилину супершанс втратив Цвєлих, викотившись сам-на-сам, він не зумів переграти воротаря. Згодом захисники підстрахували Сухомлінова, вибивши м'яч майже з лінії воріт після удару Кордоби.

А от гравці «ЛТК» хоч і не мали стільки моментів для взяття воріт, але зуміли зрівняти рахунок. На 17-й хвилині після вдалого перехоплення Кузь своїм дальнім пострілом застав зненацька голкіпера «Урагану», і на табло засвітилися дві «одинички». До перерви луганці мали ще дві нагоди, щоб розвинути свій успіх, однак Ципун виручив після удару Рося і виходу «телефоністів» 2 в 1.

Друга половина розпочалась з масованих атак господарів, проте у завершальних діях Тменову, Валєнку і Сержао не вистачило точності. На 26-й хвилині Сержао обіграв голкіпера, але з гострого кута не влучив у незахищені ворота, а за мить Кордоба поцілив у стійку воріт. Ще за хвилину Сухомлінов зреагував на постріл Сержао з шести метрів, витягнувши м'яча з-під перекладини.

Атакували одні, а вперед вийшли інші... В середині тайму луганці подали п'ять поспіль кутових з правого краю, останній з яких завершився голом. Разуванов таки знайшов шпарину між захисниками, і самотній Кузь на «п'ятачку» ефектно п'яткою розібрався з Ципуном - 1:2.

На те, щоб відігратися, «ураганівцям» вистачило всього однієї хвилини. За якихось 20 секунд гравці ЛТК сфолили тричі, і Валєнко, якому найбільше дісталось по ногах, після скидки зі штрафного «пальнув» у дальню «дев'ятку» - 2:2. Окрилені господарі знову пішли в наступ, і вже за мить Цвєлих після передачі Сержао відправив м'яча повз голкіпера - 3:2.

Ключовий момент гри стався на 32-й хвилині, коли Кордоба у підкаті вибив м'яча на кутовий, після чого луганці кинулись активно апелювати до арбітра. «Найговіркіший» з них - Смоловик - отримав «гірчичника» за розмови, а оскільки за хвилину перед цим він вже «заробив» попередження, то «ЛТК» залишився у меншості. Та ще й без головного тренера, якого за надмірну емоційність та імпульсивність також відправили на трибуни.

«Ураган» чітко розіграв гру в більшості: Сержао поклав кіпера на паркет і відпасував на Валєнка, той одразу ж скинув під удар Цвєлих, який метрів з 12-и вразив незахищений кут воріт - 4:2. Тут же Заворотний одягнув на себе воротарську футболку, і гості пішли рятуватись уп'ятьох. За хвилину Ципун ледь не вразив порожні ворота суперника, після чого двічі врятував власні. Незабаром він перехопив м'яч і розпочав гольову атаку своєї команди, а Валєнко чітко реалізував вихід один-на-один із Заворотним - 5:2.

Правда, за хвилину Євген сфолив у штрафному, але Колток, який замінив Ципуна у воротах, не дозволив Кузю реалізувати шестиметровий. Втім, останнє слово у цьому драматичному матчі було луганцями, коли Шпигар за 6 секунд до фінальної сирени забив третій гол «ЛТК». А до цього Цвєлих двічі влучав у стійки порожніх воріт. Як раз у першому випадку серйозно травмувався Кордоба...























Олег ЛАНЯК, спеціально для futsal.sport.ua, фото Олекси БУТЧАКА

«Ураган» - «ЛТК» - 5:3

«Ураган»: Кирилл Ципун (Роман Колток, 38) - Карлиньос, Валентин Цвелых, Роман Кордоба, Тарас Королишин - Евгений Валенко, Никита Тменов, Роман Киндратив, Сержао
«ЛТК»: Василий Сухомлинов - Назарий Цымбаляк, Артем Рось, Ярослав Заворотный, Евгений
Смоловик - Владимир Разуванов, Максим Бессалов, Тарас Кузь, Тарас Шурак - Никита Шпигарь
Арбитры: Олег Коваленко (Донецк), Юрий Щепанский (Львов)
  Сержао (8), Евгений Валенко (31, 37), Валентин Цвелых (32, 33)  - Тарас Кузь (17, 30), Никита Шпигарь (40)
На 38-й минуте Тарас Кузь не реализовал пенальти (вратарь)
  Ярослав Заворотный (27), Евгений Смоловик (31) - Евгений Валенко (30)
- Евгений Смоловик (32 - второе предупреждение).

Удары (в створ): 28 (16) - 17 (12)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Видеообзор

События матча

40’
ГОЛ !
Рось сделал прострел и Никита Шпигарь(ЛТК (Луганск)) метров с 4-х точно пробил.
37’
ГОЛ !
Евгений Валенко(Ураган (И.-Франковск)) вышел один на один с Заворотным, который был последним, и нанес точный удар.
33’
ГОЛ !
Валентин Цвелых(Ураган (И.-Франковск)) слева метров с 13-ти точно пробил в дальний угол..
32’
Евгений Смоловик(ЛТК (Луганск)) получает красную карточку. Игрок ЛТК долго выяснял отношения с арбитром и договорился до второй желтой карточки.
32’
ГОЛ !
После передачи Сержао Валентин Цвелых(Ураган (И.-Франковск)) вышел один на один с Сухомлиновым, обыграл голкипера и отправил мяч в сетку.
31’
ГОЛ !
Киндратив со штрафного отпасовал мяч Евгению Валенко(Ураган (И.-Франковск)), который метров с 6-ти пробил точно в "девятку".
30’
ГОЛ !
Разуванов прострелил справа и Тарас Кузь(ЛТК (Луганск)) пяткой с метра переправил мяч в сетку.
17’
ГОЛ !
Тарас Кузь(ЛТК (Луганск)) нанес удар метров с 15-ти и мяч влетел точно в угол.
8’
ГОЛ !
Сержао(Ураган (И.-Франковск)) со своей половины поля подловил Сухомлинова, который далеко вышел из ворот, и открыл счет в матче.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти признался Лунину, почему оставил его в запасе в последнем матче
Футбол | 27 апреля 2024, 00:08 3
Анчелотти признался Лунину, почему оставил его в запасе в последнем матче

В старте «Реала» вышел Кепа Аррисабалага

ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Футбол | 27 апреля 2024, 14:05 15
ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Игра первого круга этих команд стала единственной для Дарио Срна в качестве главного тренера

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
andrei2311
кому-то нравиться такой футбол, когда судья помогает в наглую?
мне лично не нравиться,мне было бы стыдно,что моя команда не может обыграть как вы говарите аутсайдера без судьи!
я считаю тут все по делу!и не один тренер уже жалуется на судьей,вот уровень нашего судейство, что всего лишь 1 человек ездиет судит на Элитных чемпионатах!
andrei2311
кому-то нравиться такой футбол, когда судья помогает в наглую?
мне лично не нравиться,мне было бы стыдно,что моя команда не может обыграть как вы говарите аутсайдера без судьи!
я считаю тут все по делу!и не один тренер уже жалуется на судьей,вот уровень нашего судейство, что всего лишь 1 человек ездиет судит на Элитных чемпионатах!
rys75
ЛТК-КЛОУНЫ!!!ТАКИЕ МОЛОДЫЕ И ТАКИЕ КЛОУНЫ!!!!а ковальчик-САМЫЙ ГЛАВНЫЙ КЛОУН!!!и его крик "ломайте их"--ЭТО ПРОСТО ПОЗОР!у МЕНЯ ШОК!!!!!!!!!!на месте ГУПЫ -НАДО БЫЛО ДАТЬ ЕМУ ПАРУ РАЗ ПО ..бЛУ!ИЛИ ПОДОЙТИ И СЛОМАТЬ ЕМУ ЧЕЛЮСТЬ!!!ПОЗОР ЛТК!!!!ЖИВЫХ ЛЮДЕЙ ЛОМАТЬ ТО...
Igor8116
ЛТК заслуговував хоча б на нічию
sirius1711
ви би на трибунах були, а потім розказували... 100% на Сержао - навіть не обговорюється... рука була, але до цього у першому таймі суддя двічі не свистів руки у гравців ЛТК, тобто він був послідовний, а друга жовта Смоловику за нецензурні висловлювання, які добре було чути на трибунах.. так що ваше ниття - абсолютно не обгрунтоване)
FAN-URAGAN
і знову школота розбушувалась....
keegan
1000% согласен,убили судейки игру, наверное кому-то это выгодно - полный беспредел, а ЛТК надо подавать протест, иначе это никогда не закончится
starter90
И снова судьи вышди на первый план. Нарушения правил против Сержао не было, а Валенко сравнял счет. Вместо пенальти в ворота "Урагана" удаления Смоловика и еще один гол в ворота ЛТК. Позор судейскому корпусу!