Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3806
8

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Нові легіонери мене не влаштовують»

«Энергия» – «Ураган» – 4:1. Послематчевые комментарии

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Нові легіонери мене не влаштовують»

Після гри «Енергія» – «Ураган» , який завершився з рахунком 4:1 на користь «Енергії», тренери команд Микола Сич та Сергій Гупаленко поділилися враженнями від матчу.

Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»:

- Програли через те, що при рівній грі допустили безглузді помилки. «Енергія» сьогодні нас обіграла, а це означає, що на даний момент вони сильніші за нас. Такі матчі і побудовані на тому, що програє той, хто зробив більшу кількість помилок. У мене є великі претензії до нових легіонерів. Не бачу серед них лідера. А він потрібний тоді, коли команді важко. Попри нашу поразку, думаю, це не кінець чемпіонату, попереду ще два кола. Утім, у нас тепер немає права не помилку. Наші ігри у Кубку УЄФА жодним чином не вплинули на результат цього матчу. Тут нічого спільного немає.

- Без Біро Жаде і Ділву «Ураган» це дві різні команди?
- Ви самі це бачите. Немає Біро Жаде – немає нестандартних рішень і лідерства. Так не повинно бути, коли в команді 16 чоловік. Легіонери, які були запрошені в «Ураган», мене не влаштовують.

Микола Сич, тренер «Енергії»:

- Сьогодні ми побачили ту «Енергію», яку давно хотіли бачити. Ми чекали такої гри та такого результату. Тепер можна сказати, що пауза у чемпіонаті пішла нашій команді на користь. Скажу відверто, що трішки побоювалися за цю гру та підсумковий результат, адже втомленими приїхали наші збірники. Інші гравці тренувалися без них у Львові. Сьогодні приємно здивували усі. Якщо раніше говорили про «Енергію», що у нас грає тільки одна четвірка, то сьогодні гра показала, що їх у нас насправді дві.

- Сьогодні «Енергії» вдалося «закрити» Сержао…
- Проти нього персонально грав Дмитро Бондар. В інших було завдання йому допомагати. Він ключова фігура у складі «Урагана». У кожній грі він нам забиває по голу, а то й по два. Утім, вважаю, що без Біро Жаде Сержао не такий небезпечний. У парі вони грають набагато сильніше.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rys75
Мукадо никакой!!!Карлиньос тоже!!!Ренатиньо с футболом закончил из за травмы...
rys75
Если следить за новостями-понятно,что СЕЛЕКЦИЕЙ-занимался Биро Жадле!!!А Гупе как всегда дали то что дали!!!И работай!!!Его выбор в том году был удачным!!!Самому надо покупать,самому!!!!!!
krotenok
А селикционер Биро Жаде устраивает?
FAN-URAGAN
Треба було Ренатіньо залишати. Імно, все-таки набагато краще грає, ніж Мукадо. (В минулому сезоні був 3-ім бомбардиром команди)
bodistr
ГЕть Мудако
korish77
С многим согласен кроме определения что игра была равной!Энергия сегодня на голову сильнее Урагана!По игре видно-счёт по моментам 12-3 В ПОЛЬЗУ ЭНЕРГИИ!Гупа ищет виновных в лигеонерах-видели глаза что покупали!Без Биро Ураган слаб-но ведь это неправильно.16 ИГРОКОВ в команде.а игра и её результат зависит от одного игрока!С ТРАТЕГИЯ СЛАБА.
Torpedo75
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
combomko
B нас таких Мукадо,Карліньосів в кожному дворі вагонами!