Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 03 декабря 2011, 15:40
2558
9

Энергия – Ураган. Анонс

Таких матчів нам бракує, а від них виграють усі

| Обновлено 03 декабря 2011, 15:40
2558
9
Энергия – Ураган. Анонс

Відколи у Львові залишилися лише одна команда, яка представляє місто у найсильнішій лізі України, футзальні матчі для львівського вболівальника стали уже рідкістю. Через різні причини чекати на чергові баталії такого рівня доводиться доволі довго: то «Енергія» не грає через «вікно» у календарі, то взагалі ніхто не грає через матчі збірної.

Утім, львівські вболівальники дочекалися довгоочікуваної події – до Львова їде чемпіон України. Що цікаво, майже одразу після дебютного виступу у Кубку УЄФА. Команда Сергія Гупаленка, хоч в Італії вище голови не стрибнула, однак зберегла лице нашого міні-футболу. З діючих чемпіонів України ніхто з гравців не був задіяний у грі за національну збірну. Повернувшись з Італії, команда з Івано-Франківська вдома готувалася до «енергетичного» дербі. Натомість «Енергія», кістяк якої перемагав латвійців у Ризі, на підготовку до одного з найважливіших матчів сезону мала трішки менше часу. Утім, більше шансів на перемогу у цьому протистоянні варто віддати саме «Енергії». Відсутність ключових гравців у складі франківців, а саме бразильців Біро Жаде та Ділву, не може пройти безслідно. За достовірною інформацією, обидві ключові фігури «Урагану» у Львові не зіграють. Вони полетіли до Бразилії на операцію і наразі невідомо коли приєднаються до команди.

В «Енергії» усі гравців рвуться у бій. Перед головним тренером команди Станіславом Гончаренком найбільша проблема перед матчем, мабуть, полягає в тому, аби визначитися із «зайвими» гравцями, які не потраплять у заявку на поєдинок. Мотивації у гравців «Енергії» у цьому протистоянні буде хоч відбавляй. Матч за Суперкубок львів’яни програли принциповому супернику, відтак залишися і без кубка, і без чудового старту у чемпіонаті, і… без преміальних. А у грі першого кола, виграючи по ходу поєдинку, львів’яни в Івано-Франківську добилися лише нічиєї – 4:4.

Матчі «Енергії» та «Урагану», які тепер можна сміливо охрестити як грандів українського футзалу, завжди стають окрасою нашого чемпіонату. Погодьтеся, таких матчів нам бракує, а від них виграють усі. Про них довго згадують і з нетерпінням чекають продовження битви принципових суперників.

Офіційний сайт «Енергії», як і зазвичай, планує організувати відеоонлайн-трансляцію матчу. Відтак, хто не потрапить у Палац спорту «Галичина», матиме можливість переглянути зустріч в інтернеті.

Богдан ПАСТЕРНАК

3 декабря, суббота
«Энергия» (Львов)  «Ураган» (Ивано-Франковск)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
Результат первого круга – 4:4 
 Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Сергей Гроховецкий (Киев)
 Прогноз Sport.ua – 3:2

 

Опрос

Голосов 24
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Ураган»?

Победа «Урагана»

11 голосов 45.83 %

Ничья

4 голоса 16.67 %

Победа «Энергии»

9 голосов 37.5 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fiorentina10
Сьогодні день народження почесного президента Енергії Володимира Матвіїшина. Недавно Карпати в день народження Димінського дуже класно його поздоровили грою з шахтою 0:5.
fiorentina10
В Урагана шансів немає,бо судить Іванов - друг ЧМОУРІНЬО
ukraine1989
В Урагана шансів немає,бо судить Іванов - друг ЧМОУРІНЬО
pravda78
По поводу он-лайнов.Неужели договорились.Ура!
vit-2
Ураган переможе - відступати нікуди, бо треба захистити здобутий титул
FAN-URAGAN
"УРАГАН" - ВПЕРЕД!!!
p.s. добре, що нарешті відновили текстові трансляції