Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 05 декабря 2011, 14:57
4909
6

Энергия – Ураган – 4:1 + ВИДЕО

«Енергія» зустріла «Ураган» голами

| Обновлено 05 декабря 2011, 14:57
4909
6
Энергия – Ураган – 4:1 + ВИДЕО

Перемігши івано-франківський «Ураган», львівська футзальна «Енергія» зробила надважливий крок до чемпіонства. Перемога львів’янам над одним із головних суперників хоч і далася непросто, однак не викликала жодних сумнівів.

Без головного тренера команди Станіслава Гончаренка, який на трибунах відбував дискваліфікацію, «енергетики» переграли свого принципового суперника. Під керівництвом другого тренера команди Миколи Сича «енергетики» провели одну з кращих своїх ігор у сезоні. Утім, тут нічого більше, ніж банальний збіг обставин.

Перемігши «Ураган», футболісти «Енергії» зробили чудовий подарунок почесному президенту команди Володимиру Матвіїшину, який 3 грудня святкував свій день народження. Окрім Матвіїшина, з чудовим подарунком також залишився і президент команди Олександр Стефанків, який свій день народження святкує на день пізніше, 4 грудня.

«Енергетики» доволі потужно почали матч і швидко добилися успіху. Овсянніков метрів із 10-ти пробив прямісінько під штангу. Забитий гол додав впевненості львів’янам. Господарі поєдинку у першому таймі створили чимало гольових моментів і в ключових епізодах перегравали франківців. Натомість в «Урагана» відчувалася відсутність у складі лідерів команди Біро Жаде та Ділву. Неодноразово переконувався у тому, з ними і без них це дві різні команди. До того ж, Сержао без Біро Жаде також не виглядає таким грізним. Що цікаво, кваліфікація інших легіонерів івано-франківської команди залишає чимало запитань, особливо Мукадо та Карліньйоса. Про це і заявив після матчу головний тренер Урагана Сергій Гупаленко.

Чемпіонство «Урагану» здобували одні гравці, а намагаються підтвердити це високе звання інші. Кваліфікація легіонерів івано-франківської команди залишає чимало запитань. Щодо «Енергії», то тут також є один парадокс. Вершинін та Коваль, які поповнили «Енергію» з метою підсилення команди, уже не перший матч взагалі не попадають в заявку. Виходить, що «Енергія» «підсилилася» такими гравцями, без яких може бити будь-якого суперника в чемпіонаті України.
Попри усі нюанси, матч команд у Львові виправдав усі сподівання та вкотре підтвердив, що на такі протистояння наш чемпіонат бідний. Під час поєдинку відчувався високий градус та рівень команд. Додавало родзинки протистоянню і перегукування фанів обох команд. З Івано-Франківська до Львова уже традиційно приїхало кілька десятків вболівальників, а «Енергія» у цій грі чи вперше у сезоні по-справжньому «презентувала» новостворений фан-клуб. Щодо вболівальників, то їх також зібралося відверто багато. Палац спорту «Галичина» давно не бачив такої аудиторії. На баскетбольну «Політехніку» стільки глядачів ще не приходило.

Щодо самого поєдинку, то, за словами Сергія Гупаленка, один із ключових епізодів у матчі стався тоді, коли Кордоба не забив Кардашу 10-тиметровий. Володя у цій грі по-справжньому відзначив своє повернення на майданчик після травми. Недарма саме йому, як і його візаві Ципуну з «Урагану», вручили приз кращого гравця матчу.

У першій половині гри «Ураган» мав моменти для того, аби вирівняти цифри на табло, однак вище усіляких похвал грав Кардаш. Впевнена гра воротаря «Енергії» передавалася й на гравців, які у другій половині матчу також створили багато небезпеки біля воріт Ципуна. Останній виручав як міг, однак також до пори до часу. У другому таймі «Енергію» прорвало, натомість франківцям не завершальній стадії атаки не щастило.  Пробити Кардаша гостям не щастило до 38-ої хвилини зустрічі (відзначився Цвєлих). А до цього підопічні Сергія Гупаленка старалися це робити з допомогою воротаря-мотали, функції якого виконував Кордоба. Утім, «несвіжий» Ураган після виступів у Кубку УЄФА не зміг здолати надвмотивовану «Енергію», яка мала чимало «боргів» в «енергетичному» дербі.

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия» (Львов) – «Ураган» (Ивано-Франковск) – 4:1

«Энергия»: Кардаш - Чепорнюк, Макаев, Бондарь, Рогачев - Якунин, Легчанов, Овсянников, Павленко - Струк.  
«Ураган»: Ципун - Валенко, Кордоба, Симка, Цвелых - Карлиньос, Киндратив, Тменов, Сержао - Шотурма, Королишин, Мукадо.
Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Сергей Гроховецкий (Киев)
 Овсянников, 2, Павленко, 23, Макаев, 29, Павленко, 31 - Цвелых, 38
 Макаев, 29. - Тменов, 8. Сержао, 12.

Удары (в створ): 25 (16) – 16 (8).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор матча

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего
Футбол | 19 апреля 2024, 19:52 3
Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего

Украинцу в ближайшее время нужно определиться с будущим

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Torpedo75
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
tarakan48
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
footbolyaka
Ой спасибо, наконец то то дождались нормальных отчетов!!!!!
korish77
Первая сборная играла во Львове и обыграла не сброд а ЧЕМПИОНА Украины.Вторая сборная играла в Донецке и выиграла у старенькой четвёртой команды страны.24 декабря игра в Харькове между двумя сборными. Это определение по играм в Прибалтике и бесценными играми в Херсоне с казахами. По игре во Львове-так Энергия была сильнее.По трансляции это было заметно.Лисенчук? Неужели Харьков и Львов сборная Украины?
Vlodya
Збірна України нарешті порвала бразильський сброд ...))