Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1339
0

Журналисты идут в волонтеры

Украинские СМИ побывали на собеседовании кандидатов в волонтеры Евро-2012

Представники українських ЗМІ, які завітали на співбесіди з кандидатами у волонтери УЄФА ЄВРО 2012, також вирішили спробувати себе у ролі волонтерів УЄФА. Таке рішення вони прийняли після того, як стали свідками процесу інтерв’ювання кандидатів і спілкування з волонтерами-рекрутерами в офісі Місцевого організаційного комітету «ЄВРО 2012 Україна» під час першого дня відкритих дверей для ЗМІ 10 вересня у Києві.

Серед гостей заходу був і Друг УЄФА ЄВРО 2012, відомий футбольний коментатор Олександр Гливинський. Волонтер-рекрутер, який проводив співбесіду з кандидатом за участі ЗМІ, запросив Олександра Гливинського спробувати себе у ролі інтерв’юера. Друга ЄВРО 2012 найбільше цікавило, що спонукало співробітника провідної мультинаціональної компанії на поважній менеджерській посаді, яким виявився кандидат, зареєструватися волонтером УЄФА ЄВРО 2012. «Побутує думка, що волонтерська програма орієнтована здебільшого на студентів, адже у них достатньо вільного часу влітку, який можна присвятити волонтерству - пояснив своє здивування О. Гливинський, - А що зацікавило у цьому проекті Вас, як я бачу з резюме, людину з посадою менеджера у відомій компанії?» За словами кандидата, у нього завжди було бажання не лише бути «споживачем проекту УЄФА ЄВРО 2012», а й долучитися до його організації, щоб побачити зсередини такий масштабний захід. «Я не лише футбольний уболівальник, мене цікавить УЄФА ЄВРО 2012 і як соціальне явище, адже сам пересвідчуюся щодня, як ця подія змінює моє місто!» - резюмував свою мотивацію до роботи у проекті кандидат у волонтери УЄФА ЄВРО 2012. Насамкінець, Друг УЄФА ЄВРО 2012 подякував кандидату, вручив йому нотатник з лімітованої серії для кандидатів у волонтери УЄФА ЄВРО 2012, і побажав співбесіднику пройти до числа волонтерів. «Мені довелося побувати на багатьох масштабних спортивних форумах, і я мав нагоду переконатися, наскільки важлива функція у волонтерів цих заходів», - додав О. Гливинський, - «Більше того, без добровольців проведення таких подій неможливе, бо саме вони і є рушієм усього процесу».

По завершенні чергового інтерв’ю, з журналістами також поспілкувався один з рекрутерів-волонтерів – Маркіян Новак, який спростував припущення Олександра Гливинського щодо того, що волонтерами реєструються переважно студенти. «Ми були приємно здивовані, коли побачили, що серед кандидатів частка студентів не перевищує 60 відсотків, - розповів Маркіян. – З-поміж зареєстрованих на сьогодні дуже багато людей з регіонів, і це кандидати, які мають постійну роботу.» Рекрутер також наголосив, що всі кандидати, які пройшли відбір на етапі вивчення заявок, підтвердили упродовж співбесід високий рівень професіоналізму і мотивації, а також знання іноземних мов, що свідчить про ретельний відбір кандидатів уже на початковій стадії.

Співбесіди в інших Приймаючих містах Турніру також відбудуться у вересні за участі Друзів ЄВРО 2012, які інтерв’юватимуть кандидатів. Нагадаємо, що одним з інтерв’юерів стане посол Волонтерської програми УЄФА ЄВРО 2012 Віталій Кличко, який проведе співбесіди з кандидатами у волонтери за напрямом «Транспортне забезпечення Турніру». Такі заходи будуть відкритими для ЗМІ і відбудуться: у Харкові і Донецьку - 18 вересня, а у Львові – 24-25 вересня. Про деталі проведення співбесід у цих містах МОК «ЄВРО 2012 Україна» інформуватиме найближчим часом. Для акредитації представникам ЗМІ прохання надсилати заявку із зазначенням міста, в якому вони бажають побачити процес відбору, за електронною адресою media.ukr@euro2012.com до 12.00 п’ятниці, 16 вересня.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Беринчик включил сирену на пресс-конференции в США
Бокс | 17 мая 2024, 03:05 2
ВИДЕО. Беринчик включил сирену на пресс-конференции в США

Боксер обратился с месседжем ко всему миру

Фьюри признался, почему отказался проводить дуэль взглядов с Усиком
Бокс | 17 мая 2024, 06:31 6
Фьюри признался, почему отказался проводить дуэль взглядов с Усиком

Бой за титул абсолютного чемпиона мира состоится в Эр-Рияде (Саудовская Аравия)

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.