Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 02 августа 2011, 10:19
3171
2

Первая Лига Украины. Буковина - Энергетик - 2:0

Хозяева добились уверенной победы

| Обновлено 02 августа 2011, 10:19
3171
2
Первая Лига Украины. Буковина - Энергетик - 2:0
Буковина - Энергетик

«Буковина» – «Енергетик» – 2:0
Голи:
Сантрапинських (20), Артьоменко (75)

«Буковина»: Мусієнко, Басов, В. Мельник, Керчу, Вечтомов (Рудченко, 82), Дорош (Гунчак, 58), Даньків, Яворський (І. Мельник, 63), Сантрапинських (Артьоменко, 68), Маковійчук, Семенюк. Запасні: Чурілов, Ушаков, Олефір.
«Енергетик»: Хомин, Прокопович, Мостовий, Підвірний (Дячук – Ставицький, 24), Лазорик, Долотко (Ципердюк, 59), Чернов, Срібний, Акімов (Микуш, 81), Семенина (Януш, 65), Яневич. Запасні: Новак, Деренюк. Тренер – Богдан Блавацький.
Нереалізований пенальті: Мостовий (41).
Попередження: Яневич (16), Підвірний (23), Керчу (41), Басов (44), Вечтомов (64), Прокопович (66), Срібний (70), Артьоменко (82), Дячук – Ставицький (82).

Після матчу «Буковина» - «Енергетик» із представниками ЗМІ поспілкувався головний тренер чернівецької команди Вадим Заяць. Вадим Григорович подякував своїм підопічним за гру та розповів подальший розвиток нашого клубу.

- Вадиме Григоровичу, прокоментуйте гру «Буковина» - «Енергетик»…
- Насамперед, я хочу подякувати своїм підопічним за те, що вони змогли здолати опір суперника. Після того, як ми здобули у перших двох турах одне очко, то перебували під тиском. Врешті – решт, нам вдалося здобути першу перемогу в сезоні. Хлопці непогано діяли у другому таймі. Сподіваюся, що ми додаватимемо з кожним поєдинком.

- Хто був ініціатором повернення у «Буковину» Руслана Гунчака?
- Я вже казав, що футболіст повинен виявити бажання виступати в «Буковині». Руслан Гунчак прагнув знову захищати кольори нашого колективу. Ми не могли не скористатися послугами кращого гравця першої ліги минулого сезону.

- Як Ви оцінюєте гру новачків команди ?
- Я не можу оцінювати гру новачків. Сезон лише розпочався. Ми перебуваємо, так би мовити, лише на старті. Зараз мене цікавить те, як надалі розвиватиметься клуб. Йде мова про створення належних умов для тренувань нашої команди, вже придбано новий автобус. Все йде за планом. Є програма розвитку клубу на найближчі роки. Попередні керівники ФСК "Буковина" заявляли те, що, мовляв, залишили нам клуб. Вони нам залишили нам не клуб, а руїни. Тож доведеться багато працювати. А за свою команду я спокійний.

На післяматчевій прес – конференції головний тренер «Енергетика» Богдан Блавацький висловлив невдоволення грою захисної ланки своєї команди.

Зокрема, пан Блавацький зазначив: «Гра була нічийною. На жаль, ми припустилися «дитячих» помилок у захисті. Помилявся наш досвідчений захисник Руслан Мостовий. Невдала гра Руслана допомогла «Буковині» здобути три очки. Є у мене претензії і до інших футболістів. Коли я прийшов у команду, то ми не пропускали у багатьох поєдинках. А ось у перших трьох турах цієї першості України у воротах нашої побувало вже 8 голів. Будемо намагатися покращити гру в обороні.

Перед грою з «Буковиною» у нас виникли проблеми. Через травми не змогли грати Гордієнко, Фурта, Данищук, Новак…Після першого тайму з «Металургом»ми замінили травмованого Новака. Досвідчений воротар Хомин, який не грав тривалий час, пропустили три м’ячі. А ось у матчі з «Буковиною» через травми гравців довелося ставити у напад Чернова. Це, звісно, не його позиція.

У нас непогані умови для тренувань. Ми тренуємося на центральному стадіоні , однак сильного футболіста важко запросити у Бурштин. До нас приїздять переважно гравці, які не виступали певний період на професійному рівні чи відновлювалися від травм. Не виключаю, що нам допомагатиме донецька фірма.

Нам необхідно змінювати психологію гравців. Деякі виконавці звикли боротися за 13 – 14 місця. Це їх влаштовувало. Необхідно те, щоби футболісти були налаштовані на вищі досягнення. Зараз же прагнемо добре підготуватися до наступної гри з «Кримтеплицею».

ФСК «Буковина» 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tsvyatt
Фоторепортаж з матчу
http://buksport.cv.ua/view_post.php?id=2737
tsvyatt
Перша перемога)