Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 06 июня 2011, 19:16
2687
13

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Ми до цієї перемоги йшли довго»

«Энергия» – «Ураган» – 1:2. Послематчевые комментарии

| Обновлено 06 июня 2011, 19:16
2687
13
Сергій ГУПАЛЕНКО: «Ми до цієї перемоги йшли довго»
Сергей Гупаленко

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»:

- Після матчу я зайшов у роздягальню «Урагану» і сказав відкрито і натурально, ви заслужено виграли перше місце. І що саме головне, футбол обманути не можна. Його ніяк не обманеш. В той час, коли «Ураган» тренувався, окрім Ципуна, який в ключових іграх так і не зіграв, і Чепорнюка, який мінімальний час грав, у нас п’ять людей полетіли у Бразилію. Об’ємний процес, який має пікове значення у результаті, закладається фундаментально на кожному етапі, кожному кроці чемпіонату країни. В той час, коли потрібно було підтягнути всі регулятори тренувального процесу, функції організму команди, люди поїхали в Бразилію. А потім пишуть в інтерв’ю, і говорять, ми набрались досвіду. Якого досвіду? Хто набрався досвіду? Ось будь-ласка, хто виграв чемпіонат? Три бразильця, а якщо брати сьогоднішню гру, то точніше буде сказано, один.

Ви знаєте, самий мудрий зараз на цьому світі, давайте візьмемо Україну, це Бубен, президент «Урагану». Він взяв привіз трьох бразильців і вони виграли чемпіонат. Ви думаєте, це «Енергія-Тайм» програла чемпіонат? Ні, це програв український міні-футбол. Тому що приїхали в країну всього три іноземці і стали чемпіонами. Цілком можливо, що вже завтра вони поїдуть в Азербайджан чи ще кудись. Але залишиться наш міні-футбол. І ми повинні чесно спитати, де справжні переможці. Формування складів етапу чемпіонату, це не окремо взятий епізод. Але на сьогоднішній день потрібно бути справедливим. І коли я говорю, що футбол не можна обманути, я це і маю на увазі. До ігор потрібно готуватись. Коли між чвертьфіналом і півфіналом у нас забрали гравців, коли ми три тижні тому перемогли найвинослівішу, найшвидшу, найсильнішу  команду, харківський «Локомотив» от там вже була втома.

– Луческу після матчів із «Барселоною» сказав, у них просто був Мессі. Ви можете сьогодні так сказати, у них просто був Сержао?
- Я вже це говорив в інтерв’ю. Я це повторю, це проблема, яку ми так і не закрили, проблема, яка вирішила питання із золотими медалями. Все. Я не знаю свою долю далі, можливо це мої останні кроки у Львові. Я ще подумаю. Але від мене має йти одне, по всім законам, по всім жанрам закономірно те, що «Ураган» став чемпіоном. В футболі перемагає тільки правда, футбольна правда.

Сергій Гупаленко, головний тренер «Урагану»:

- Ми сьогодні грали краще і по моментах, і по створенню, і по володінню м’ячем. Якщо ми попередні дві гри програли і пропустили 17 голів, сьогодні все-таки все розвернулось. Перш за все хочу привітати хлопців, адже це вони завоювали це чемпіонство. Також хочу привітати все місто Івано-Франківськ, наше керівництво, наших уболівальників, вони всі заслужили цієї перемоги. Ми до цього довго йшли і от вона прийшла. Я завжди говорив, що «Енергія» серйозна команда, мені завжди вона подобалась. Але якщо взяти той «Тайм», то він був сильнішим.

– Назвіть найкращого гравця «Урагану» у цьому сезоні?
– Я хотів би виділити всю команду. Але знаєте, що я ще хочу сказати. Коли приїхали Сержао і Біро Жаде всі казали, що одного товстого привезли, одного старого. Але як виявилось товстий і старий зробили півсправи.

Володимир КРУПЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Mishanya2
Eнергія+тайм+твд=чемпіон львівської обл.
Kontao
Не думав, що Гончар такий нитік, щеб розплакався бідолашний. Класний фінал, напружений, цікавий, інтригуючий. Вболіальникам респект, зробили справжнє свято. Біро Жаде взагалі красавец, Сержао то якийсь феномен! Ураган треба привітати з заслуженою перемогою, Енергії ж мабуть задуматись а то занадто того жиру і понтів у них. Поважаю Ураган навіть тільки за те, що у його складі чемпіоном став їхній вихованець. Енергія а де ваша знаменита школа?
tipafutbolist
Судя по интервью тренеру Тайма хочется во Франковск.Плюсиков набил и Урагану и Бубену Ух как хочется. А слабо ему сделать Энергию-Тайм-Ураган?
www_11
"Ви думаєте, це «Енергія-Тайм» програла чемпіонат? Ні, це програв український міні-футбол."
Очень похоже: Вот ты думаешь, это мне 15 суток дали? Нет! Это нам 15 суток дали. А для чего? – Чтобы ты вёл среди меня разъяснительную работу, а я рос над собой!
andrmark
Гончаренко наговорив всьо на купу))))якщо ви програли,значить ви з усіх точок зору слабші ніж Ураган)))))))і не треба робити бразильців крайніми!!!!сам винен в цьому..,а також ваше керівництво!!!!я погоджуюсь,що Тайм був набагато сильнішим.....дійсно грали як одне ціле)))
Ще раз Вітаю свою улюблену команду НФК Ураган із заслуженою перемогою!!!!Бажаю подальших успіхів у Кубку УЄФА....!!!!!
vadek81
Радий за Ураган.Вітаю всіх Івано-Франківців.Всіх матчів не бачив тільки огляди, але 5-й матч довів хто вартий чемпіонської корони. Бразильці красавци, зірки, заради таких гравців, ігор люди приходять на футзал.Вони встряхнули український футзал встановили нові стандарти, тому я в цьому бачу тільки плюс.
Р.S.
Так що нам тепер не треба було вболівати за шахтар в 1/4 ЛЧ або вболівальникам барси розчаровуватись, що забиває голи аргентинець Месі, а не корінний каталонець...
fiorentina10
"...можливо це останні мої кроки у Львові." ТІЛЬКИ НЕ РОЗЧАРУЙ!
somelogin2011
Гупик - футзальный Бог!
vit-2
Повністю погоджуюся з цією об'єктивною думкою .
Був сьогодні на вшануванні Урагану - всі гравці команди були у вишитих сорочках, особливо прикольно виглядав у традиційному українському вбранні Сержао. Сама церемонія нагородження перетворилася на півторагодинне класне шоу - УРАГАН ЧЕМПІОН . Подальших успіхів команді в Кубку УЄФА.
Uragan_4
Гончаренко завжди має пояснення на любий результат.
Darko1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
somelogin2011
Это не львовский... это Харьковский и Запорожский футзал.
Вот за него ты и болеешь.
Выздоравливай, старичок
Olezha74
Блін, що це Гончаренко наговорив
Ну, не змогли, ну програли, ну дуже неприємно. Але ж такого намішати в інтервью ...
Всі кажуть у великому футболі - треба легіонерів, які на голову вищі привозити, щоб піднімався рівень нашого футболу, і не займати місця перспективної молоді. Ось Ураган привіз - і що ми чуємо від одного з найповажніших наших тренерів?! "Ви думаєте, це «Енергія-Тайм» програла чемпіонат? Ні, це програв український міні-футбол" - ну що це за брєд?! Хіба в тебе в команді не півскладу збірників, хіба вони не мали закрити Сержаю? Хіба третина голів не була забита у ворота через недбалість оборонців і брак техніки?! Ну хоч трішки самокритики, щоб було зрозуміло, що свої помилки зрозуміли... Тоді чого їхати на першість світу чи на Кубок УЄФА? - там ще сильніші легіонери грають ...
P.S. Здавна вболіваю за львівський футзал.