Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1936
5

ГУПАЛЕНКО: «Сьогодні насправді удача була на нашому боці»

«Ураган» – «Энергия» – 4:4 (пенальти 4:2). Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Сьогодні насправді удача була на нашому боці»
Сергей Гупаленко

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Ми прекрасно розуміли, що після вчорашньої поразки «Енергія-Тайм» намагатиметься використати шанс, який їм був дуже потрібний. Ми про це знали, ми готувалися до такої гри. Ви всі бачили, що матч був дуже напружений. Все ж таки кінець сезону, всі і фізично, і психологічно вже вдосталь «наїлися» футзалом. Тому було дуже складно для нас, ми постійно відігравалися.

Здорово, що відігралися вп'ятьох. Раніше нам не вдавалося повноцінно зіграти з п'ятим польовим гравцем. А сьогодні насправді удача була на нашому боці. Ми двічі програвали у серіях післяматчевих пенальті, а сьогодні нам пощастило. Тепер ми будемо готуватися до непростого виїзду до Львова. Єдина неприємність, що ми втратили воротаря Кирила Ципуна, але в нас є ким його замінити.

Хочу привітати всіх вболівальників з двома домашніми перемогами, адже ми завершили цей сезон на домашній арені. Ми граємо для вас, і у Львові також спробуємо довести, що «Ураган» - серйозна команда.

Станіслав ГОНЧАРЕНКО, головний тренер «Енергії-Тайму»:

- Після двох поразок настрою не було ніякого йти на прес-конференцію. Якщо говорити про ці два матчі, то перший - це неподобство, а другий - безсоромність. Саме так я б охарактеризував гру з боку нашої команди.

Так до матчів не готуються, як підійшла до вчорашньої гри наша команда. Сьогодні ми краще були готові до гри, але, на жаль, нам не вистачило тих якостей, з якими грають в таких матчах. Ми жодного разу не зачепилися за рахунок. Як тільки ми виходили вперед, то не проходило й двох хвилин, як господарі зрівнювали результат. Я вважаю, що деякі гравці нашої команди не здатні брати участь у таких матчах.

Знаєте, є певні визначення, а я по праву можу так говорити, адже за моїми плечима не одне чемпіонство: є гравці, які створені грати за перше-друге місце, а є - навпаки. Я не кажу, що ми вже програли битву. Ні... Є ще три домашніх зустрічі. Я підкреслюю - три. Але грати на такому рівні, з такими помилками, з таким безвідповідальним ставленням до роботи просто не можна. Коли я говорю про те, що є люди, які за визначенням не можуть грати за перше місце, то, на жаль, такі гравці в нашій команді існують.

- Тобто ви хочете сказати, що об'єднання двох команд було помилковим?
- Це не моє рішення, це рішення керівного складу і знаходиться в площині двох структур. Єдине, що я можу точно сказати, що об'єднання нас не підсилило, а зробило нас слабшими. Два останні сезони «Тайм» був одним цілим, чого не скажеш про теперішній колектив.

P.S. У суботу коуч «Енергії-Тайму» категорично відмовився від післяматчевої прес-конференції, хоча з десяток журналістів чемно чекали Станіслава Олександровича понад 20 хвилин, але так і не дочекалися. У неділю поспілкуватися з представниками ЗМІ заслужений тренер України прийшов тільки після особистого прохання делегата АМФУ Миколи Повисшого.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rys75
сомневаюсь.Цыпун не вовремя сломался....
vit-2
Прочитав інтерв'ю тренера львів'ян і потішився - у суперника нелади і рідний Ураган має хороші шанси на загальну перемогу. Єдине що турбує так це травма основного воротаря, але сподіваюся що Іжаковський добре замінить Ципуна
BLZ_Orca
ППЦ судя по матчу как раз четверка Тайма была по игре слабее чем четвёрка Энергии
lemberg2011
А цікаво хто? Напевно журналісти або водій автобуса???
fiorentina10
Як завжди, винуваті гравці! Якщо вони вже нездатні грати за перше місце, то знімайтеся.