Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1034
0

Сергей СИМИНИН: «У каждого должна быть «своя» команда»

Защитник «Волыни», похоже, свою уже нашел

Сергей СИМИНИН: «У каждого должна быть «своя» команда»
Сергей Симинин
Захисник Сергій Сімінін вже не перший рік виступає у складі «Волині», цементуючи фланги захисту і відзначаючись неабиякою самовідданістю в грі. Разом із командою Сергій пройшов шлях до елітного дивізіону українського футболу і здобув належне визнання уболівальників луцької команди. Відтак пропонуємо до уваги прихильників «Волині» інтерв’ю з Сергієм Сімініним.
 
- Сергію, у «Волині» ти дебютував ще у 2007 році, а минулого сезону разом з командою здобув путівку до Прем'єр-ліги. Наскільки змінилася гра команди за цей час, що суттєвого можна відзначити?
- Так, дійсно минулого року у нас був дуже вдалий сезон і ми вийшли до Прем’єр-ліги. Звичайно, рівень Першої ліги нижчий і потрібно було щось в грі змінювати. Тому у команді з’явились більш кваліфіковані гравці, швидкісні. Але я б сказав, що загалом манера гри нашої команди не надто змінилась.
 
- Позаминулого сезону ти вже грав у елітному дивізіоні у складі луганської «Зорі». Чому тоді не вдалося закріпитися в складі луганців і як відчуваєш себе в еліті цього сезону?
- Так, дійсно я був в «Зорі». Мабуть в кожного гравця повинна бути «своя» команда, тому я зараз виступаю за «Волинь». Можливо, мені тоді просто не пощастило, чи тренер не знайшов належного місця у складі.
 
- Якщо говорити про результати «Волині» у поточному чемпіонаті, то весняна частина сезону в порівнянні з осінньою складається для команди не надто вдало. В чому причина, на твою думку?
- Причина дуже проста. У міжсезоння у нас відбулися значні кадрові зміни. Особливо це відчувається в центрі поля. Нам дуже не вистачає Шарпара і Скоби. До того ж травмований Андрій Грінченко, а це неабияка втрата в захисті. Це все дуже суттєво позначилось на грі команди навесні, а звідси й результати.
 
- Ти за амплуа хоча й оборонець, але за тренерськими вказівками доволі часто підключаєшся до атак команди. Особисто тобі комфортніше зосереджуватися на захисних функціях, чи, все ж таки, грати з орієнтацією на атаку?
- Ні, я захисник, відтак, незважаючи ні на що, комфортніше я себе відчуваю саме в обороні.
 
- Який з матчів, проведених цього сезону запам'ятався тобі найбільше і чому?
- Звичайно, що матч, проведений на надсучасній «Донбас Арені» в Донецьку. Хоча ми тоді зіграли не дуже вдало, але сама атмосфера на стадіоні мені запам’яталася назавжди.
 
- В останньому матчі чемпіонату «Волинь» у Луцьку прийматиме донецький «Металург». Що скажеш про суперника і який результат в цьому поєдинку влаштує «Волинь»?
- Варто відзначити, що «Металург» – дуже цікавий і непростий суперник, до того ж – доволі таки непередбачуваний. Звичайно, що в останньому домашньому поєдинку чемпіонату нам хочеться порадувати своїх уболівальників, тому гратимемо тільки на перемогу.
 

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.