Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1433
3

БАХОВСЬКИЙ: «В Єнакієве поїдемо з піднесеним настроєм»

«Кардинал-Рівне» - «Єнакієвець» - 6:4. Післяматчеві коментарі

БАХОВСЬКИЙ: «В Єнакієве поїдемо з піднесеним настроєм»
Юрий Баховский

На цей раз настрій тренерів кардинально змінився, але, не дивлячись на це, першим в «обійми» преси знову потрапив головний тренер «Єнакієвця» Микола Шевцов:

- На мій погляд наші футболісти максимально виплеснули свої емоції у вчорашній грі. Відверто кажучи я не сподівався, що ми програємо – 4:6, окрім того, примудримося пропустити протягом двох хвилин одразу три м’ячі. Можливо, не вистачило концентрації наприкінці поєдинку. Матчі плей-офф несуть певну відповідальність і в МФК «Кардинал-Рівне» сьогодні в принципі був останній шанс, яким вони і скористалися. З цим я їх і вітаю.

Рахунок в серії – 1:1 в нашій парі пристойний результат, адже команди і в регулярному чемпіонаті набрали однакову кількість очок. Проте, на мою думку все ж таки потрібно віддати належне господарям, адже наші гравці моментами грали гірше суперника. Можливо, цьому сприяла палка підтримка вболівальників, які заохочували своїх улюбленців до активних дій. А в цілому рівняни в цій грі, мабуть, більше бажали перемоги, ніж «Єнакієвець».

Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський:

- Хочу почати з того, що ми напевно подарували рівненським вболівальникам два прекрасних матчі, включаючи і вчорашній матч, який не по грі був програний. Я так рахую, адже ми вчора більше били по воротам, більше створили моментів. Тому цілком вважаю, що свято міні-футболу в Рівне відбулося.

По сьогоднішній грі. Ми грали прекрасно. Знали, що буде важко, адже ми давно не грали дві офіційні гри поспіль. І скажу відверто, що це дуже не просто, як для нас, так і для «Єнакієвця». Тому я дуже вдячний хлопцям, які витримали і фізично, і психологічно, і технічно, про що свідчать три забиті голи протягом двох останніх хвилин. Перші три наших голи були робочими, натомість три м’ячі у відповідь були пропущені після наших грубих помилок, та й загалом і четвертий гол теж. Наш аут не правильно вводиться, і після цього ми отримуємо четвертий м’яч у власні ворота. Але, що не кажи, а в футболі таке буває.

І все-таки я вдячний хлопцям, що вони і вчора, і сьогодні проявили характер. А сьогодні ще й дали необхідний результат. В Єнакієве поїдемо з піднесеним настроєм, хоча і чудово розуміємо, що суперник не простий і ви самі напевно в цьому переконалися. Тим більше «Єнакієвець» гратиме в рідних стінах. Але рахунок 1:1 і ми туди їдемо з метою і надією принести сюрприз.

В Єнакієве доволі специфічний зал, він довгий і напевно там є 40 метрів довжини, а ось ширина 16-17 метрів, причому периметр обмежений стінами. Тому складається враження, що зал доволі вузький. І навіть самі господарі майданчика кажуть, що ми ніби граємо, як у коридорі. Тому, звичайно, там грати буде не просто, але ми напевно планку підняли і хочемо ще порадувати наших вболівальників боротьбою за медалі і за більш вищі місця. В усякому випадку бажання в нас таке є. І навіть не дивлячись на те, що ми програли в чемпіонаті в Єнакієвому 2:9, вважаю це свого роду позитивом, адже ми маємо хороший урок, з якого постараємося винести позитивні моменти і зробити вірні висновки, щоб не повторювати попередніх помилок.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 01:50 1
Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити

Тибо опубликовал короткий твит после ответного матча 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KROKODILLER
відео гри б десь залили, хоча б останні хвилини гри
mfccardinal
На сайті Кардиналу є відео післяматчеві коментарі тренерів та Сергія Тригубця.
KROKODILLER
Можливо, цьому сприяла палка підтримка вболівальників, які заохочували своїх улюбленців до активних дій.
===========
о дааааааа))))