Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 19 апреля 2011, 21:07
2185
0

Плей-офф. Четвертьфинал. Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

Рівняни розпочинають і …

| Обновлено 19 апреля 2011, 21:07
2185
0
Плей-офф. Четвертьфинал. Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

Найскладніше прогнозувати результати матчів між командами сусідами по турнірній таблиці, особливо якщо це вже матчі плей-офф. Такими зустрічами якраз і будуть ігри між МФК «Кардинал-Рівне» та «Єнакієвцем». Команди сусіди в турнірній таблиці і навіть набрали однакову кількість очок. Обидва колективи мають потужний напад, адже не даремно «Єнакієвець» є найкращою командою ліги за забитими м’ячами, а МФК «Кардинал-Рівне» посідає в цьому рейтингу третє місце. Натомість, колективи не можуть похвалитися надто надійним захистом – донбасівці ділять 6-7 місце, пропустивши 50 м’ячів, а рівняни 9 місце – 59 м’ячів, більше пропустили лише севастопольці, які посідають передостанню сходинку – 76 м’ячів.

Якщо ж порівнювати силу команд, то тут важко віддати перевагу, одному із колективів. Звичайно, до складу гостей входять доволі досвідчені гравці, які або захищали кольори головної команди країни, або в даний час одягають футболку збірної України. Але і в рівненської команди є свої переваги. Адже основу колективу складають досвідчені вихованці рівненського футзалу, які в складі інших команд були не лише призерами, а й дехто з них навіть піднімався на найвищу сходинку п’єдесталу. Не потрібно скидати з рахунку і місцевих молодих вихованців, які не приховують амбіцій і прагнуть довести, що ні чим не поступаються більш досвідченим. Потрібно також зазначити, що в колектив, який складається з місцевих вихованців, гармонійно влилися гравці інших шкіл футзалу – Юрій Когут, Віталій Танський, Олег Чеботарьов, Михайло Волянюк, Андрій Пітуля і Мар’ян Маринюк.

Єнакієвці в 9-му турі зупинили переможну ходу МФК «Кардинал-Рівне» (1 поразка у восьми турах), перегравши рівнян в Єнакієвому з розгромним рахунком – 9:2. Після цієї дошкульної поразки, яку гості зазнали більше, як після місячної перерви в чемпіонаті, «кардиналівці» ще довгий час не могли прийти до тями. Звичайно, в грі-відповіді господарі намагалися підтвердити випадковість попередньої поразки, але переконливої перемоги здобути не вдалося – 4:3, що в підсумку і вплинуло на розташування команд у турнірній таблиці.

Якщо поглянути на виступи команд протягом чемпіонату, то колективи грали за досить відмінним графіком. Так, «Єнакієвець» після трьох стартових перемог зазнав дошкульної поразки – 1:7 в 6-му турі в Івано-Франківську, і в наступному турі в рідних стінах від «Локомотиву» – 2:3. Але ці поразки не надто вибили донбасівців із колії, і після двох поразок були дві перемоги. Мінімальна поразка у Львові (1:2) від «Енергії» – і знову переможна серія на цей раз із чотирьох виграшів. Нарешті, перша нічия в чемпіонаті в 17-му турі, по 7 м’ячів побачили в воротах обох команд вболівальники «Єнакієвця» у домашньому двобої своєї команди з «Ураганом». Кінцівку чемпіонату «Єнакієвець» провів не зовсім вдало, в 6 матчах здобувши лише дві перемоги.

Натомість рівняни так званий дебют сезону розпочали доволі вдало. Вже в першому матчі вони розгромили доволі потужний «Ураган» – 4:0. Не засмутила рівнян домашня поразка 2:3 від «Енергії», після чого кардиналівці несподівано для багатьох видали на гора переможну серію з 4-х виграшів поспіль. Не на користь рівненській команді пішла майже місячна перерва. Чотири поспіль поразки нарешті вдалося перервати бойовою нічиєю у Львові з «Енергією» – 4:4. Цією грою завершили 2010 рік. У січні 2011-го домашня перемога і виїзна поразка. Чергова пауза на цей раз не вплинула негативно на гру команди і відповідно відмінний фінішний спурт із п’яти поспіль перемог.

Отже, підводячи підсумок вище наведеному, можна констатувати, що рівняни краще провели фінальну частину чемпіонату, окрім того, недалека в пам’яті домашня перемога над опонентом. Тож, у домашніх іграх, скоріш за все, МФК «Кардинал-Рівне» матиме психологічну перевагу, проте це не свідчить, що матчі не будуть напруженими. Навпаки, вони будуть багатими на гольові моменти. В останніх матчах рівняни, перемагаючи по ходу гри з великим рахунком, невдало проводили кінцівки зустрічей, дозволяючи супернику скоротити відставання до мінімуму. Така розслабленість може зіграти злий жарт із господарями, але потрібно також зрозуміти, що матчі плей-офф мають зовсім інший рівень мотивації – одна прикра помилка може стати фатальною для команди.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

15-16 квітня, п’ятниця-субота
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Єнакієвець» (Єнакієве)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.
15 квітня – 13.00. 16 квітня – 12.30.
Арбітри: Дараган, Олейник (обидва – Київ), Щепанський (Львів)
Результат матчів регулярного чемпіонату – 2:9, 4:3
Прогноз Sport.ua – 1:1 (за результатами двох матчів)

Опрос

Голосов 31
С каким итогом завершатся первые два матча в серии между «Кардинал-Ровно» и «Енакиевцем»?

Две победы «Кардинал-Ровно» в основное время

16 голосов 51.61 %

Одна победа «Кардинал-Ровно» в основное время и одна по пенальти

3 голоса 9.68 %

Две победы «Кардинал-Ровно» по пенальти

1 голос 3.23 %

Одна победа «Кардинал-Ровно» в основное время и одна победа «Енакиевца» в основное время

7 голосов 22.58 %

Одна победа «Кардинал-Ровно» в основное время и одна победа «Енакиевца» по пенальти

1 голос 3.23 %

Две победы «Енакиевца» по пенальти

0 голосов 0.1 %

Одна победа «Енакиевца» в основное время и одна по пенальти

1 голос 3.23 %

Две победы «Енакиевца» в основное время

2 голоса 6.45 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.