Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 16 апреля 2011, 07:17
5120
44

Четвертьфинал. Первый матч. ТВД - Ураган - 5:4

«Не забиваєш ти - заб'ють тобі». Львів'яни підтверджують загальновідоме правило + ВИДЕО

| Обновлено 16 апреля 2011, 07:17
5120
44
Четвертьфинал. Первый матч. ТВД - Ураган - 5:4

Матчем у Львові стартував плей-офф чемпіонату України. Як і передбачалось матч між ТВД і «Ураганом» видався напруженим і інтригуючим. Незважаючи на те, що команди у регулярному чемпіонаті посіли діаметрально різні позиції, на майданчику ми побачили, що це майже рівні за класом команди.
Поєдинок відбувався о 12 годині в робочий день, тому уболівальників зібралось не дуже багато. Хоча господарі могли потурбуватись про це. Все-таки «Ураган» не з Луганську чи Харкова і у них поїзд після обіду. До Франківська їхати годин три, тому призначити матч могли й на 17 чи 18. Але хіба думають організатори за уболівальників, грають самі для себе. Але залишимо цю неприємну тему і перейдемо безпосередньо до поєдинку.

Отже матч розпочався. У стартовому складі «Урагану» ми не побачили бразильців, а на паркет вийшла українська четвірка Цвєлих, Чепорнюк, Пилипів, Павлюк. Проти них вийшли Кордоба, Шурак, Вахула і Денис. У першій зміні до гострих моментів так і не дійшло. А от через три хвилини на майданчик з’явилось тріо бразильців. Вони відразу почали комбінувати, але перший момент все ж мав ТВД. До Кузя відскочив м’яч і Тарас бив з 8-ми метрів, але вище воріт. Згодом Ренатіньо не влучив по воротах ТВД. Львів’яни взагалі дуже вміло захищалися проти бразильців і не давали тим шансу, але на 5-ій хвилині господарі чомусь вирішили піти у пресинг і відразу отримали гол. Біро Жаде ще на своїй частині обігрався із Сержао і з центрального круга втік на побачення із Колтком – 1:0.

Загалом у перші хвилини відчувався деякий мандраж у ТВД, було кілька невимушених втрат, але згодом львів’яни, як то кажуть, відчули паркет і на 11-ій хвилині відігрались. Саківський пробивав по центру, Ципун витягнув, відразу Ткачук добивав з гострого кута і знову воротар на висоті, але м’яч знову відскочив до Ткачука і той прострілив на Маржановського, який закотив сферу у порожні ворота. При чому пропустила гол бразильська четвірка «Урагану».

Також відзначимо те, що головний тренер ТВД Леонід Маковський випустив усіх своїх польових гравців ще у першому таймі, а от Сергій Гупаленко приберіг Валенка і Шотурму на другу половину гри, але забігаючи наперед відзначимо, що свіжості у гру після перерви вони не внесли.

Загалом гра після гола майже не змінила свій характер. Гольових моментів було не так вже й багато. Але на 17-ій хвилині львів’яни вийшли вперед. Кордоба на правому фланзі скинув м’яч під удар Вахулі, а Роман завжди славився сильним ударом, не промахнувся він і цього разу, сфера від рук Ципуна залетіла в сітку. Але і цей гол нічого не змінив, гра проходила не на високих швидкостях і перший тайм так і завершився б, якби не обрізка львів’ян наприкінці тайму. До сирени залишалось секунд з 30 і ТВД подавав кутовий, але Ткачук віддав невдалий пас і тим самим організував вихід 2 в 1 для «Урагану». Цвєлих віддав пас на Павлюка, а той технічно і красиво перекинув воротаря. На цьому і завершили.

У другому таймі команди також не форсували події. Перший удар відбувся аж на 3-ій хвилині тайму. Це бив Чепорнюк, але воротар був на місці. Тим ж відповів Хавер, і знову кіпер. А через хвилину гості вийшли вперед. Пилипів з правого кутового скинув м’яч під удар Цвєлиху і той пробив, м’яч після невеликого рикошету влетів у сітку. Відразу гості провели ще одну атаку, яку мав завершувати Кіндратів, але він не влучив у ворота із близької відстані. Тут «теведистам» відверто підфартило. Якби вони пропустили, невідомо як би матч склався надалі, а так Кіндратів не влучив, а за хвилину рахунок знову був рівним. У хаосі у штрафному майданчику гостей найкраще розібрався Маржановський, який скинув на Ткачука, а той розстріляв кіпера.

Але радість господарів була недовгою. Спочатку удар Біро Жаде заблокував захисник і м’яч пішов на кутовий, але після корнера бразилець таки добився свого пробивши майже з тої точки що й Цвєлих. І знову після забитого голу «Ураган» міг добити господарів. Спочатку Колток парирував удар Цвєлиха після розіграшу штрафного. А яким дивом не забив гол Валентин на 28-ій хвилині ще досі, напевно, ніхто не може зрозуміти. Під час пожежі у штрафному майданчику ТВД Чепорнюк віддав передачу на Цвєлиха і той з двох метрів у боротьбі із захисником пробивав по порожніх воротах, але м’яч влучив у праву штангу, прокотився лінією, стукнувся у ліву і вилетів на майданчик. Такий момент гріх марнувати. І знову ТВД відразу забив гол. Цього разу в епіцентрі подій був Кузь, який розстріляв воротаря з кількох метрів. Пройшло дві хвилини і львів’яни вийшли вперед. Знову бразильці продемонстрували, що атакувати вони вміють, а от захищатись… Господарі впевнено використали швидку контаратаку, яку завершив капітан команди Денис.

Після цього звісно гості пішли відігруватись і Колтку прийшлось працювати в поті чола. Чого лише варті два парирувані удари впритул від Валенка. Відбив кіпер і удар Біро Жаде в кут воріт. За 1.10 до сирени гості пішли рятувати поєдинок, але шансів у грі вп’ятьох у них не було.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» - «Ураган» - 5:4


«ТВД»: Колток - Шурак, Вахула, Кордоба, Денис - Маржановский, Кузь, Хавер, Ткачук - Сакивский, Цымбаляк
«Ураган»: Ципун - Цвелых, Чепорнюк, Пылыпив, Павлюк - Биро Жаде, Ренатиньо, Киндратив, Сержао - Ярый,  Валенко, Шотурма 
  Маржановский (11), Вахула (17), Ткачук (25), Кузь (29), Денис (31) - Биро Жаде (5, 26), Павлюк (20), Цвелых (24)


Удары (в створ): 15 (11) - 28 (15)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 44
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vorobentus
:
Як кажуть обговорювання по цій темі закінчено, чекаємо наступних матчів.
rys75
за сильних духом)))
keegan
"Та хай грає Єнакієвець." Спасибо большое Vorobentus — 14.04.2011 19:09, что разрешил
palkovich
Вельмишановний Vorobentus, дуже вам дякуємо, що дозволили грати Єнакієвцю! Напишемо Януковичу, щоб вислав вам грамоту! )))
Vorobentus
Юначе ти за кого вболіваєш якщо не секрет?
rys75
а що пройде-то щось слабо віриться!ТВД-нормальна команда!хлопці паркет гризуть!таких поважаю!!!
rys75
таких начитаних мало-в яких малюнок і контури-це різні речі!Гонча би вже багатьох вигнав.,на гнилій кобилі далеко не заїдеш!
Vorobentus
Цікаво,а що мав сказати,що в нього стадо баранів?думаю не знаючи ситуації в цілому,то й не треба тут писати.але що казати-ти ж у нас дуже розумний і все знаеш![/quote]
Та що ти харишся? та пройде Ураган ТВД, побачили що би Гончаренко сказав якби двічі програли одній і тій же команді за короткий проміжок часу.
rys75
Цікаво,а що мав сказати,що в нього стадо баранів?думаю не знаючи ситуації в цілому,то й не треба тут писати.але що казати-ти ж у нас дуже розумний і все знаеш!
Vorobentus
Питань нема, дякую за відповідь. Якшо на благо футзалу це добре.
parazityk
Я цілком підтримую цінову політику клубу. І на сильні команди зал переповнений. Це ж не чемпіонат області і за видовище потрібно платити адекватні гроші. Вболівальник, купуючи квиток, тим самим підтримує свою команду.
Я впевнений, що Бубен розумно використовує ці кошти.
FAN-URAGAN
справа в тому, що зал потребує реконструкції і збільшення кількості сидячих місць (що буде робитися влітку.)
а так то всі гроші з матчів ідуть на розвиток дитячо-юнацького футзалу в області
Vorobentus
Ви як фанат Урагану скажіть, а чого у вас такі ціни на квитки дорогі? Я вважаю що заробляти на фанатах нонсенс, та майте совість чиновники хто то все організовує. Не тільки багатії ходять на футзал. Це що Ліга Європи?
Вже у Львові зробили на матчі Кубку УЄФа ціни що зал був напівпустий. Цього треба?
Vorobentus
Дякую Паразітік.
бачили шо Гупаленко сказав? А сам крутить гравцями фіг знає як. За стільки місяців можна оприділитися з складом?
parazityk
Vorobentus — толкова людина, приємно читати
Vorobentus
Локомотив гарна команда, але здала, дуже навіть. Проблеми в підготовці? Та що тут колеги говорити, побачимо.
Vorobentus
В принципі так. Вашій команді тільки успіхів, хочеться нового чемпіона, але не виходить. Чому? Я вже писав вище. я би міг зараз написати по особистостях, хто де і як грає, але навіщо когось критикувати, просто треба грати.
Бачили як в Росії рубаються команди? От до нас би вони приїхали на товариський турнір. Наскільки я знаю Ураган і Енергія не бідні команди. Запросили би Сінару, Динамо, Тюмень. Повірте, рівень команд би ріс.
А так що грати з першою лігою товарняки?
Vorobentus
Зал там хреновий, але такі вже реалії. Та хай грає Єнакієвець. І так мало команд.
Це їхній плюс. А так слабувато виглядають.