Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 26 марта 2011, 14:18
4618
12

Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

В Рівному про матч першого кола пам’ятають дуже добре

| Обновлено 26 марта 2011, 14:18
4618
12
Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

Складно недооцінити значення результату матчу між МФК «Кардинал-Рівне» і «Єнакієвцем». По-перше, команди сусіди в турнірній таблиці, хоча їх і розділяє 6 очок. Проте, у разі перемоги рівнян, ця різниця скоротиться вдвоє. По-друге, якщо рівнянам вже складно розраховувати на місце в першій трійці, то гості цієї нагоди ще не втратили, і перемога в Рівному відкриває перед ними непогані шанси, адже відставання від команд, які ділять перше-друге місця складає всього три очки, причому івано-франківці провели на гру більше.

Не потрібно також забувати результат зустрічі першого кола. Саме єнакієвці зупинили переможну ходу МФК «Кардинал-Рівне», перегравши рівнян в Єнакієвому з розгромним рахунком – 9:2. Після цієї дошкульної поразки, яку гості зазнали більше, як після місячної перерви в чемпіонаті, «кардиналівці» ще довгий час не могли прийти до тями. Тому, звичайно, цей фактор теж не можна скидати з рахунків. Єнакієвці намагатимуться підтвердити не випадковість попередньої перемоги, а рівняни, навпаки, намагатимуться довести, що це було скоріше винятком із правил, а не закономірністю. Звичайно для обох команд подразник – неабиякий.

Ще однією мотивацією для підопічних Юрія Баховського є перебування у безпосередній близькості харківського «Моноліту», який у звітному турі без гри здобуде три очки, і в разі поразки рівнян відставатиме від них лише на одне очко, маючи попереду гру в Луганську з одним із аутсайдерів. Натомість у рівнян попереду, окрім звітного матчу – виїзд до Харкова, на гру з одним із лідерів «Локомотивом», а також домашня зустріч із львівським «ТВД», якому втрачати вже нічого, а ось поборотися за більш вище місце цілком до снаги. Це стосовно мотивацій.

А якщо порівнювати силу команд, то тут важко віддати перевагу одному із колективів. Звичайно, до складу гостей входять доволі досвідчені гравці, які або захищали кольори головної команди країни, або в даний час одягають футболку збірної України. Для прикладу, Олександр Хурсов взагалі очолює список бомбардирів, провівши у ворота суперників – 14 м’ячів, недалеко від нього відстали Віталій Нестерук і Дмитро Сільченко, на рахунку яких по 10 м’ячів. Трохи менше голів провели Анатолій Доманський і Олег Мірошник – відповідно 8 та 5 голів. Виходячи з цього не дивно, що єнакієвці за кількістю забитих м’ячів у чемпіонаті (58), поступаються лише лідеру «Урагану» (63 м’ячі), але при цьому мають гру в запасі.

Але і в рівненської команди є свої переваги. Як би там не було, а основу колективу складають досвідчені вихованці рівненського футзалу, які в складі інших команд були не лише призерами, а й дехто з них навіть піднімався на найвищу сходинку п’єдесталу. Не потрібно скидати з рахунку і місцевих молодих вихованців, які не приховують амбіцій і прагнуть довести, що ні чим не поступаються більш досвідченим. Окрім того, в команді є один із лідерів у списку бомбардирів – Михайло Волянюк, який лише трьома м’ячами поступається Хурсову. А отже під час гри триватиме протистояння не лише між командами, а й між бомбардирами теж. І хоча окрім Михайла серед рівнян більше не має кому похвалитися двозначною кількістю голів, проте є кілька футболістів, які вже найближчим часом можуть досягти цієї позначки. Найближче знаходяться лідери-ветерани колективу Андрій Паршиков (7 м’ячів), Сергій Піддубний і Сергій Тригубець (обидва по 6 м’ячів), лише на один м’яч від них відстає молодий і амбіційний Володимир Сондак. Потрібно також зазначити, що в колектив, який складається з місцевих вихованців, гармонійно влилися гравці інших шкіл футзалу – Юрій Когут, Віталій Танський, Олег Чеботарьов, уже названий Михайло Волянюк. Щодо Володимира Данилюка, то цей футболіст із сімейних обставин був вимушений залишити команду, що стало справжньою несподіванкою для керівництва клубу, і звичайно в заключних матчах не допоможе команді. Окремо потрібно відмітити нещодавнє поповнення колективу, прихід в команду молодого голкіпера Андрія Пітулі і Мар’яна Маринюка, які суттєво підсилили і без того злагоджений колектив.

Отже, підводячи підсумок вище наведеному, можна констатувати, що гра буде доволі напруженою, багатою на гольові моменти, а переможцем із неї вийде той колектив, якому найшвидше вдасться впоратися з нервовим напруженням, без якого цей матч просто не відбудеться. Якраз холоднокровність і чіткий розрахунок назвуть сильнішого в цьому надзвичайно неординарному двобої. Не можна виключати і втручання фарту, який звісно буде на боці сильнішої і більш прагнучої перемоги команди.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

26 березня, субота
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Єнакієвець» (Єнакієве)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 12.30
Арбітри: Воложенко (Харків), Івашина (Суми)
Результат першого кола – 2:9
Прогноз Sport.ua – 6:4

Опрос

Голосов 39
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Енакиевец»?

Победа «Енакиевца»

9 голосов 23.08 %

Ничья

3 голоса 7.69 %

Победа «Кардинал-Ровно»

27 голосов 69.23 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
Та ні, там в Франківську є адекватні люди, але ті що весь час пишуть тут на сайті, то явно трохи неадеквати...
zhuck2008
Надеюсь у Вас в Ивано-Франковске не все такие притрушенные как здесь... смотрим результат и пишем слова извинения))) вот чего вы только перепуганные фаны, а человек журналист... хоть результат не угадал, но победителя угадаЛ)))
Vovasss
Ви фани "урагану" якісь неадекватні. Ну написала людина прогноз, чого його дибілкуватим називати?
shza.88
vetalzz2010
+10000
pgpp36
Енакиевец победит 4:2
Nesta09
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Necid
0:0 або 1:1, але аж ніяк не 10 забитих мячів. Робимо ставки, кажу, що буде забито менше 6,5 мячів!!!
Uragan4
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
VAN86
Ти Юрчику, щось таке дурне спрогнозував, що з горички писав, чи на ходу придумав???, хоча з іншого боку я був би тільки радий, адже перемога філятових віддаляє Єначку від Урагану, але в цілому цей прогноз є дибілкуватим!!!
lemberg2011
Кардинал переможе,але багато голів в цьому матчі не буде -3:2,3:1