Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1785
1

В Киеве до конца 2011 года построят еще 8 отелей к Евро-2012

Но не отелями едиными: гостей будут размещать в кемпингах, общежитиях и санаториях

В Киеве до конца 2011 года построят еще 8 отелей к Евро-2012
До кінця 2011 року в Києві в рамках підготовки до Євро-2012 планують побудувати ще 8 готелів із загальною кількістю у 1,5 тисяч номерів. У такий спосіб планується покрити дефіцит готельних кімнат, який у Києві дорівнює понад тисячу. Про це повідомляє прес-служба КМДА.
 
На сьогодні для цільових груп УЄФА, що прибудуть до Києва у готелях вже зарезервовано понад 6 тис. 200 номерів при загальній потребі 7 тис. 300 номерів. Окрім цього, продовжується процес резервування номерного фонду в готелях міста та передмістя.
 
Поряд з цим, попіклується влада міста і про простих вболівальників Євро-2012. З цією метою, найближчим часом на конкурсних засадах буде залучена одна з провідних туристичних компаній, що має досвід проведення відповідних заходів. Дана компанія надасть майбутнім гостям міста повний комплекс послуг з організації розміщення, трансферу та туристичного супроводу.
 
Для зручності гостей міста буде запропонована легкодоступна система «ON-Line бронювання» місць розміщення різної цінової категорії: у готелях, апартаментах, фан-кемпінгах, гуртожитках, санаторіях, приватних садибах, базах відпочинку тощо.
 
Окрім того, для знайомства з містом гостям будуть підготовлені карти-путівники, буклети, каталоги та інші інформаційні матеріали найпоширенішими європейськими мовами, що будуть безкоштовно розповсюджуватися у місцях прибуття вболівальників (на вокзалах, біля аеропортів, на основних в’їздах у місто, транспортних зупинках, у метро та ін.), біля готелів, туристичних об’єктів та місцях проведення масових заходів.
 
Для допомоги іноземцям у вирішенні поточних питань планується залучення волонтерів зі знанням іноземних мов, а також фахівців туристичного супроводу.
 
Інформаційний центр «Україна-2012»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
megaLeoN
обьективно... за счет баз отдыха на Днепре и Десне, как раз и можно закрыть вопрос по отелям... дело лишь в финансировании на их реконструкцию и ремонт... например в поселке Летки есть база отдыха Киевского Метрополитена, если поставить вопрос ребром (не зря же проезд в метро постоянно дорожает) можно (читать нужно) добится софинансирования и этой организацией и т.д. существует много профильных баз отдыха... и не нужно трогать общаги студентов...