Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2407
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Суперники зараз усі рівні, абсолютно всі»

«Ураган» - «ЛТК» - 6:3. Послематчевая пресс-конференция

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Суперники зараз усі рівні, абсолютно всі»
Серогей Гупаленко

Олексій СОЛОМАХІН, головний тренер «ЛТК»:

- Ми сьогодні не зіграли той футбол, який планували. Дуже сильно вплинуло на нашу тактику видалення. Як бачите, в нас дуже мало людей. З «Шахтарем» ми грали всімох. Сьогодні привезли Микиту Шпигаря, це був його дебют у вищій лізі. Це - молодий хлопець, тому, звичайно, губиться, потрібно ще пробувати.

На скільки вистачило сил - ми зіграли. В кінцівці, звичайно, не вистачило сил, гру програли. Хлопцям своїм я тільки вдячний, вітаю господарів з першою домашньою перемогою, успіхів їм у подальшому. Я вважаю, що суддівський свисток, видалення, дуже сильно вплинули на гру.

- Кого виділите у складі господарів?
- Я за господарями не слідкував, а слідкував за своєю командою. Іншими командами не цікавлюсь. По «Урагану» краще спитати в Сергія Гупаленка.

- «Ураган» сьогодні вас чимось здивував?
- Ми готувалися до цієї гри. Команда залишилася, як в минулому сезоні. Але ще раз повторюю, десь не вистачило досвіду і сил. Мало досвіду таких ігор, коли повний зал. Приємно в таких залах грати, але наші гравці ще молоді, трохи бояться, ще треба через це пройти. Тому будемо рости, пробувати, отримувати досвід.

- Які завдання у вашої команди на цей сезон?
- Завдання попасти в плей-офф, а там будемо дивитися. Чи вийде, чи ні, це вже інше питання, але намагатися будемо.

- А як ви ставитеся до нової системи з плей-офф цього року?
- Я думаю, розвитку футзалу в Україні це піде на користь. Інтерес до матчів буде великий. Але буде дуже велика ціна суддівства і суддівської помилки, тому це трохи лякає. А для вболівальників це буде корисно. Я впевнений, у всіх містах на матчах плей-офф будуть повні трибуни.


Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Ви самі бачили, що гра була напружена і важка. Суперники зараз усі рівні, абсолютно всі. Була трохи нижча за класом команда, житомирський «Контингент», але вона знялася. Тому зараз 11 команд, і всі вони однакові. Навіть «Тайм» в цьому сезоні зіграв перший матч внічию. Я думаю, так воно далі й буде, тобто виявити явного переможця у цьому чемпіонаті буде дуже важко.

Почали ми чемпіонат, самі знаєте, невдало. Дуже важко нам давалися забиті м'ячі. Але сьогодні, слава Богу, прорвало. Хоча, вважаю, в першому таймі мало бути на кілька м'ячів більше. І все на тому б закінчилося. А по грі... Ніби забили, рахунок 2:0, в принципі це вже має бути перемога. А одразу за хвилину ми пропускаємо два м'ячі. Такого не повинно бути, будемо розбиратися. В обороні жахливо зіграли. Але все одно перемога є перемога. Вітаю всіх вболівальників, гравців, тренерський склад, усіх, хто причетний до футзалу з першою домашньою перемогою і взагалі першою перемогою у цьому сезоні.

- Кого можете виділити зі своєї команди?
- Та не хочу я виділяти. За гарячими слідами не хочу нічого говорити. Подивимося відеозапис, і можна буде щось говорити, то краще, хто гірше зіграв. А перемога команда, тому поки що не буду нікого виділяти.

- Плани на наступний матч проти «Енергії»?
- Ми завжди граємо на перемогу. А там, як виходить, це ж футбол. Поки що ми важко входимо в сезон. Коли була остання товариська гра з «Таймом», я думав, ніби нарешті набрали обертів. А після поразки в Рівному, командний дух упав. Але думаю, після сьогоднішньої перемоги, має все піти.

- Яка ситуація з бразильцями?
- Дуже важке питання. Чекаємо. Якщо не приїдуть до 20 вересня, то поки що будемо без них. Вже два з половиною місяці вони разом з агентами нам голову морочать. Важко це дається...

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал отказался выполнять важное пожелание Лунина. Андрей покинет клуб?
Футбол | 27 апреля 2024, 09:42 16
Реал отказался выполнять важное пожелание Лунина. Андрей покинет клуб?

«Королевский клуб» не хочет платить украинцу желаемую зарплату

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.