Номінанти на Золотий м'яч, Лунін претендує на приз кращому молодому гравцю

Головні новини за 21-е жовтня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за понеділок, 21-е жовтня.
1. Стали відомі всі 30 претендентів на Золотий м'яч-2019. France Football оголосив всіх номінантів на нагороду.
2. Лунін - номінант на приз кращому молодому гравцеві від France Football. На премію Kopa Trophy також претендують Феліш, Санчо і Де Лігт.
3. Шахтар прибув до Харкова, в складі - 20 гравців, включаючи Ісмаїлі. Матч ЛЧ з «Динамо» Загреб пройде на ОСК «Металіст» 22 жовтня о 19:55.
4. Луїш Каштру: «Мені все складніше і складніше вибирати стартовий склад на матчі». Головний тренер «Шахтаря» - про майбутній матч проти загребського «Динамо».
5. Тріумф Донбасу, Беленюк і Срна на трибунах, фанам - самогон з салом. Оглядач Sport.ua ділиться враженнями про матчі Континентального кубка.
6. Кубок Федерації. Україна зіграє в Естонії. Можливі суперниці українок: Італія, Хорватія, Австрія, Естонія, Болгарія та Греція.
7. Гайд по малому Підсумкового турніру. Все, що потрібно знати про змагання під назвою WTA Elite Trophy.
8. Розгром від Шахтаря, бій у Львові, Динамо виходить на друге місце. Найцікавіші події 11-го туру - в нашому традиційному огляді.
9. Читачі Sport.ua оптимістично оцінюють шанси збірної на Євро-2020. 34.4% зареєстрованих читачів вірять, що Україна дійде до 1/4 фіналу.
10. Світоліна і Снігур потрапили в список 100 найвпливовіших жінок України. Журнал «Фокус» представив першу частину свого рейтингу.
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 17:35 0

Закарпатська команда знову виграла та відірвалася від «Металіста 1925»

Коментарі