Матч-центр

Фавбет мобільна версія: завантажити додаток для Андроїд і iOS на телефон

Завантажити Favbet
Рейтинг
5.00
Відгуки
49
Надійність
5.0/5
Коефіцієнти
5.0/5
Лінія
5.0/5
Ставки лайв
5.0/5
Зручність сайту
5.0/5
Служба підтримки
5.0/5
🎁 Бонус за реєстрацію 15000₴ + 300FS
📲 Додаток Android, iOS
💲 Валюта UAH
✅ Країна Україна
Ліцензія КРАІЛ № 433 від 13.12.2022

Favbet - авторитетна букмекерська компанія, яка користується популярністю на ринку України. У Фавбет мобільна версія сайту не відрізняється по функціональності від звичайної, але грати зі смартфона все ж зручніше у додатку.

Особливості програми букмекерської контори

У компанії Favbet програма розроблена з урахуванням ергономіки, функціональності та економії трафіку. У програмі на смартфоні можна виконувати ті ж дії, що і на сайті:

  • робити моментальні ставки;
  • поповнювати рахунок і виводити гроші;
  • стежити за коефіцієнтами;
  • дивитися трансляції матчів;
  • отримувати консультативну допомогу.

Можна завантажити на сайті Favbet мобільний додаток або звантажити його в App Store. Ці дії можна виконати у кілька кліків, безпосередньо на екрані смартфона.

Ставки в додатку

Користувачі мобільного софту можуть ставити на результат всіх подій, доступних у букмекера. Це десятки видів класичних атлетичних дисциплін та кіберспорт. У Favbet мобільна версія клієнтської програми дозволяє робити ставки:

  • live - на матчі, що вже розпочалися;
  • на довгострокові події;
  • прематч.

Щоб зробити ставку, досить:

  1. Запустити програму.
  2. Авторизуватися.
  3. Перейти в розділ з усіма спортивними подіями.
  4. Вибрати цікавий матч і зробити свою ставку.

Додатки Фавбет iOS і Favbet Android, звантажити які можна з відповідних джерел, практично не відрізняються один від одного. Алгоритм здійснення ставок в них аналогічний.

Завантажити та встановити додаток на Android

Додаток Favbet завантажити в Google Play неможливо. Вся справа в політиці Google, яка не публікує ПЗ для азартних ігор. Для зручності клієнтів букмекерська компанія розмістила додаток на своєму офіційному сайті. Щоб завантажити його, потрібно:

  1. Перейти на головну сторінку сайту.
  2. У нижній частині порталу знайти пункт «Мобільні додатки Favbet».
  3. У новому вікні обрати операційну систему свого гаджета.

Завантажити Фавбет на Андроїд можна в один клік, після чого відразу приступити до установки. Для цього потрібно перейти в теку з завантаженнями і запустити APK-файл.

Завантажити та встановити додаток на iOS

Щоб завантажити додаток Фавбет на пристрій з ОС iOS, у розділі мобільних додатків слід обрати пункт «Завантажити в App Store». Відкриється сторінка програми в магазині. Тут потрібно буде клікнути на кнопку установки та дочекатися її завершення.

Додаток Favbet скачати можна швидко і безпечно.

Огляд мобільної версії Фавбет

Користувачам смартфонів не обов'язково встановлювати софт компанії, щоб робити ставки з мобільного. Для цього букмекерська контора додала на свій офіційний сайт спрощену мобільну версію. У ній зручне розташування пунктів меню і повноцінна функціональність.

Деяким гравцям простіше звантажити Фавбет на телефон, у той час, як іншим зручніше робити ставки безпосередньо у браузері. Для другої категорії користувачів і підійде мобільна версія, у якій доступні:

  • ставки;
  • бонуси;
  • трансляції;
  • технічна підтримка;
  • проведення фінансових операцій та інші опції.

Для зручності користувачів кожен пункт меню поділено на додаткові розділи, тому знайти потрібну інформацію або подію у такому режимі не складе труднощів.

Фінансові операції у додатку

Гравців, які планують Фавбет завантажити на свій пристрій, цікавить можливість проведення фінансових операцій. Мобільні користувачі операційних систем iOS та Android можуть поповнювати рахунок і виводити гроші через додаток. Для цього потрібно:

  1. Перейти до головного меню програми.
  2. Обрати тип операції - внесення депозиту або виведення коштів.
  3. Вказати спосіб проведення операції.
  4. Ввести реквізити.

У залежності від платіжної системи з користувача може утримуватися додаткова комісія.

FAQ

➦➦ Андроїд-програма перестала працювати. Що робити?

✔️ Причиною можуть бути технічні збої на рівні додатку або пристрою. У такому випадку рекомендується видалити додаток з усіма даними. Після цього потрібно заново встановити програму та увійти в особистий кабінет. Якщо проблема не зникла, можна звернутися до служби технічної підтримки.

➦➦ Вийшло завантажити додаток з сайту, але на смартфон він не встановлюється. Як розв'язати цю проблему?

✔️ При установці на Android-пристрої потрібно дозволити встановлення ПЗ з неперевірених джерел. Зробити це можна у налаштуваннях смартфона.

➦➦ Що робити, якщо мобільний сайт відображається некоректно, деяких кнопок не видно?

✔️ Якщо в Фавбет мобільна версія не працює належним чином і проблема не зникає після перезавантаження сторінки, для комфортної гри можна завантажити додаток букмекерської компанії.

Олександр Грінник, Sport.ua
Відгуки
Вас зацікавить