Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
4311
4

Украинцы - бронзовые призеры Мемориала Банникова

Сборная Украины U-19 обыграла команду Турции 3:1 в матче за третье место

Украинцы - бронзовые призеры Мемориала Банникова

Україна (U-16) − Туреччина (U-16) − 3:1

Голи:
0:1 Улмаз (4), 1:1 Озер (23), 2:1 Хльобас (31), 3:1 Хобленко (78).

Україна: Іванов, Савченко, Мірошник, Лях, Бігус, Дуць, Сондей, Садоха (Гемега, 56), Лухтанов, Хльобас (Хобленко, 66), Близниченко.

У неділю, 20 червня, юнацька збірна України (футболісти 1994 року народження) посіла третє місце на Меморіалі Віктора Баннікова, що завершується у Києві. У «малому фіналі» підопічні Юрія Мороза здобули вольову перемогу над турецькими однолітками.

Прикрий початок
Початок поєдинку пройшов за відчутної переваги номінальних гостей, які спромоглися відкрити рахунок після розіграшу штрафного вже на 4-й хвилині: Ібрагім Улмаз розважливим навісним ударом застав зненацька нашого голкіпера Максима Іванова. Утім, українці відігралися досить швидко. Рівновагу було відновлено у середині першого тайму, коли турецький оборонець Емре Озер, перериваючи небезпечний простріл, несподівано зрізав м’яч у власні ворота − 1:1.

Миттєва триходівка
Не давши суперникам отямитися, синьо-жовті вдалися до активних дій і ще до перерви вийшли вперед. На 31-й хвилині нападник запорізького «Металурга» Андрій Близниченко, отримавши передачу від свого воротаря, виклав м’яч під удар Дмитру Хльобасу. Форвард київського «Динамо» не змарнував гарний шанс, забивши свій другий гол на турнірі − 2:1.

Крапка від Хобленка
У другій половині матчу українці не стали притискатися до свого карного майданчика, намагаючись відповідати атакою на кожний випад опонента. Усі питання щодо переможця були зняті перед фінальним свистком, коли Фортуна посміхнулася іншому динамівцю Олексію Хобленку − 3:1. Таким чином, українська збірна, як і рік тому, завершила Меморіал Віктора Баннікова на третій сходинці. Нагадаємо, що для наших юнаків ці змагання були одним з важливих етапів підготовки до жовтневої кваліфікації Євро-2011 (U-17).

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
innacherry
Молодцы!!!!!!!!!
innacherry
А почему не написали про первый гол в ворота наших соперников?
milan89
Видео трансляцию надо)