Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2221
2

ГУПАЛЕНКО: «Усі хлопці дуже хочуть обіграти у суботу Тайм»

«Ураган» - «Енакиевец» - 4:3. Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Усі хлопці дуже хочуть обіграти у суботу Тайм»
Сергей Гупаленко и Юрий Кобзарь

Юрій КОБЗАР, головний тренер «Єнакієвця»:

- Матч тривав до рахунку 1:1. На жаль, потім ми пропустили необов'язковий м'яч, і гра вже пішла за непередбачуваним сценарієм. За таких обставин сталося те, що сталося. На жаль, у нас є очевидні проблеми у команді, будемо їх вирішувати. Але треба ще якось дві завершальні гри провести.

- Чи дався взнаки виїзний матч у Львові на сьогоднішній грі проти «Урагану»?
- Звісна річ. У вівторок проти «Тайму» ми, зрозуміло, щадили сили, та й сьогодні теж десь себе трохи берегли. Тому, мабуть, і грали другим номером. Агресивності, звісно ж, нам не вистачало. Але переїзд, безумовно, також дав про себе знати сьогодні. Все ж таки, два непрості матчі за дні...

- Напевне, своє основне завдання на сезон «Єнакієвець» вже виконав, вигравши резонансну справу з АМФУ щодо рішення по Регламенту та Додатку до нього. Чи важко було за ті три тижні, коли команди фінальної шістки вже грали, оббивати пороги чиновників, добиваючись правоти?
- Я вам скажу так: те, що в нас твориться, маю на увазі організаційні методи у нашому футзалі, це просто недопустимі. На жаль, футзал в Україні то стояв на місці, а зараз він впевнено котиться вниз. І якщо не прийняти негайно якісь міри, гадаю, незабаром ми будемо там, де і маємо бути - у самому низу.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Підсумком матчу я задоволений, адже ми виграли тільки третій матч у «фінальній шістці». Тому нам ця перемога була дуже потрібна. Тим паче, що у суботу нам доведеться вийти на майданчик проти новоспеченого дворазового чемпіона України. Щодо самої гри проти «Єнакієвця», то її змістом я не задоволений. Я сьогодні накричався стільки, скільки не на кричав за увесь сезон. Не сподобалася мені наша гра своєю в'ялістю. Враховуючи, що «Єнакієвець» вчора відіграв проти «Тайму», тому сьогодні загалом гра видалась рівною. Приємно, що непередбачувана гра, як сказав Юрій Іванович, обернулася на нашу користь.

- Минулої суботи визначилися усі призери чемпіонату, вчора «Ураган» остаточно став четвертим. Чи цікаво грати у завершальних матчах, які вже, по суті, нічого не змінять?
- Ну як, не цікаво? У половини нашої команди контракти закінчуються, їм ще потрібно себе показати і довести, що на них можна розраховувати. Я гадаю, в «Урагані» усі хлопці та керівництво клубу дуже хочуть обіграти у суботу «Тайм». Це ж буде принципова гра. Ти ж виходиш на майданчику, не будеш же стояти чи ходити по ньому. Тим більше, якщо ми обіграємо «Тайм», - для нас це буде якійсь вже показник, а для гравців, відповідно, додатковий стимул у підписанні нових контрактів.

- Ваше ставлення до пропозиції АМФУ у наступному сезоні грати два тайми по 25 хвилин, матчів плей-офф та формату Кубку?
- Тайми по 25 хвилин - я не проти, а плей-офф мені не дуже подобається. Краще би, 10-12 команд зіграли в чотири кола. Так було би цікавіше. Але якщо вже грати матчі плей-офф, то давайте - до трьох перемог, щоб уникнути несподіванок. Щодо формату Кубку України, то ідею «Фіналу чотирьох» я підтримую.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ. НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче
Футзал | 20 апреля 2024, 21:10 0
Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче

Украинские футзалисты забили соперникам пять мячей

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
trancelife — 20.05.2010 15:32
який ти "розумний".
Віримо в перемогу над таймом!!!
trancelife
чемпион 4 места)))