Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5572
15

ГАМУЛА: «Після гри з Динамо подумали, що можемо узяти все»

«Закарпатье» - «Таврия» З - 0:1. Послематчевая пресс-конференция

ГАМУЛА: «Після гри з Динамо подумали, що можемо узяти все»
Игорь Гамула

Сергій Пучков (головний тренер «Таврії»):

- Всі добре розуміли значення цієї гри, як для «Закарпаття», для якого це була остання можливість залишилися у Прем’єр-лізі, так і для нас. Нас підпирав знизу «Арсенал», який зараз, до речі, виграє. Гра була яскравою з великою кількістю небезпечних моментів, ми могли забити більше ніж один м'яч, а могли і пропустити. Але хлопці проявили характер. Сьогодні на поле у нас вийшли молоді футболісти, адже у нас 16 травня головна гра сезону – фінал кубку країни, тому вирішили перевірити їх. Через ці ігри з «Закарпаттям» і «Шахтарем» ми готуємося до фіналу кубка.

- На що розраховували в сьогоднішньому матчі?
- Ми виховуємо в своїх футболістів дух переможців, яка б гра не була – товариська, офіційна або контрольна, не грає ролі проти кого граємо – «Динамо», «Шахтаря» або «Закарпаття». Нам сьогодні було складно грати, тому що гра була можна сказати за 6 очок як для нас, так і для «Закарпаття».

- Напередодні фіналу кубку, вас не лякає слабка реалізація моментів вашими підопічними, як було в кінці цієї гри?
- І не тільки в цій грі. У минулій грі з «Карпатами» теж упустили багато моментів для взяття воріт. Тільки один Ковпак повинен був робити хет-трик. Видно бажання забити, пересилило концентрацію, навіть досвідчений гравець - Гігіадзе, не зумів потрапити в порожні ворота. Думаю, що до 16 травня хлопці підійдуть більш зібрано і так хибити не будуть.

Ігор Гамула (головний тренер «Закарпаття»):

- Всі бачили гру. Не можу сказати, що не хотіли виграти, налаштовувалися, щоб не вийшло так, як в минулій домашній грі. Думаю, сьогодні ми не заслуговували поразку, але концентрація повинна бути завжди – адже виходити на другий тайм і пропускати на першій хвилині зі стандартного положення – це не входить у жодні рамки. «Таврія» - сильний суперник, адже не дарма вийшла у фінал Кубка України і знаходиться у шістці найкращих. Ми ж старалися врятуватися, але щось виходило, а щось – ні, це футбол. Просто не буду деякі моменти коментувати, шансів у нас не було, і якби ми навіть забили три голи, нам би усе одно зробили так, що ми… Не буду вдаватись у подробиці.

Ми самі винні, що після домашньої гри з «Динамо» подумали, що можемо узяти все, не докладаючи ніяких зусиль, але так не буває. Футбол дрібниць не пробачає, ми самі себе загнали туди - в першу лігу. Непогано грали у Києві, особливо в першому таймі, а потім на початку другого тайму, мабуть, самі себе перелякалися і дозволили динамівцям забити м'яч, а давати фору в два голи «Динамо» - не реально. Та що говорити. Я всім вдячний - журналістам, всім, хто нас підтримував. Сьогодні ми грали останню гру в Прем'єр-лізі, а там буде видно, як вирішать, так і буде. Те, що команда у нас непогана – однозначно. Іноді ми показували непоганий футбол, в деяких іграх було соромно. В принципі, навіть якщо мене приберуть, команда повинна уся залишитися і надалі вирішувати питання повернення до еліти. Але це я коментувати не буду, бо є керівництво, яке і прийматиме рішення, можливо, вже сьогодні, а може після гри з «Кривбасом».

- А ви особисто налаштовані  залишитися в команді, навіть за інших умов в першій лізі?
- Ви що думаєте, що у нас були великі умови. Ви помиляєтеся. І у тренера теж. Я налаштований залишитися, тому що стільки праці вкладаєш, багато не вийшло, але дещо вийшло. А не вийшло у цих останніх провальних іграх, не знаю навіть чому. Ми дуже розчаровані, у нас колектив непоганий, але чогось трохи не вистачає. Але все було в наших руках, через це удвічі прикро, що упустили такий шанс. Після Києва всіх зібрав, трохи пошумів у роздягальні і зробив невеликий аналіз, як нам забивали голи – помилилися Хауші, Малигін, Комарницький – і нам забили. П'ять матчів ми програємо з рахунком 0:1 через дитячі помилки окремих гравців. От так ми втратили очки в іграх, коли просто потрібно було чіплятися за перемогу. Потім керівництво питає мене – ви що їх не налаштовуєте, так як належить. Але повірте, живу, сплю по дві години на добу, розмовляю з хлопцями. Виконуємо великий об’єм роботи, але…

- Рахунок один нуль для «Закарпаття» популярний. Чого не вистачає?
- Вже все сказав. Повторюся – не вистачає концентрації. Ось сьогодні Болохан помилився, і в минулій грі теж, до речі. Зараз сидить в роздягальні, слюні розпустив… Говорю їм: – Хлопці ви ж граєте, не за просто так, ви повинні на 90 хвилин відключиться від всього і грати, - а вони вийшли на другий тайм, коли пропускали гол, то їх думки були ще в роздягальні. Але, як то кажуть, винен у всьому тренер. Провину за це з себе я не знімаю.

Віктор ТАР

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лион и Челси вышли в полуфиналы женской Лиги чемпионов
Футбол | 27 марта 2024, 23:59 0
Лион и Челси вышли в полуфиналы женской Лиги чемпионов

Бенфика и Аякс завершили выступления на стадии четвертьфинала

Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист
Футбол | 28 марта 2024, 09:16 1
Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист

Кевином Келси всерьез интересуются за океаном

Они! Это! Сделали!
Футбол | 27.03.2024, 11:23
Они! Это! Сделали!
Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nick147
Гость — 06.05.2010 15:45
---------------------------------------------------
обламайся
AlexKrRoog
Гость — 06.05.2010 19:48
1.Купи себе букварь.
2.В первую, так в первую.Поглядим еще.
3.Может кому и нравятся его шизофреничные интервью с матами. Мне-нет.
andr2896
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
andr2896
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
AlexKrRoog
Одним балаболом станет меньше.
BekXan
Надейся и жди с Ворсклой будет всё нормально.Гости приходящие и уходящие гав и ушло
Veteran80
VSOm77 —А смысл?
С таким тренером болел будет как минимум в 2 раза больше, а то при Бале народ не особо радуется игре и работе коуча!
vuyko47
Цікаво, невже Гамула і Пучков давали інтерв"ю українською?
VSOm77
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Veteran80
Гамулу в Одессу!!! Шоу будет жить!
R.bitsa
100% вылет в 1 лигу
19 глаз за тур до конца чемпионата при том что у кривбаса и черноморца по 22 и 23 соответственно
Это у Кривбаса есть еще шанс...
Simf87
Что значит похоже?Уже 100% не избежать.
Marchello_
эх жаль похоже Закарпатью не избежать первой лиги