Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2246
0

ГУПАЛЕНКО: «Важко зламувати позиційний захист суперника»

«Ураган» - «Энергия» - 1:1. Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Важко зламувати позиційний захист суперника»

Микола СИЧ, головний тренер «Енергії»:

- Боротьба за «бронзу» після сьогоднішнього матчу ще не завершилась. Я думаю, «Ураган» - не така команда, що складе зброю, тим паче після цієї нічиєю, яка, зрозуміло, більше влаштувала «Енергію». Впевнений, івано-франківці боротимуться до останнього, якщо буде хоча б мінімальний шанс.

- Як загалом розціните сьогоднішню гру?
- Гадаю, поєдинок сподобався вболівальникам. Були моменти як біля одних воріт, так і біля інших. Забігаючи наперед, я би звання кращих гравців матчу віддав обом воротарям - Корнєєву та Кардашу. Дуже багато вони повиручали сьогодні, тож кожному можна поставити пам'ятник.

- У вас була продумана тактика гри другим номером. Чи вважали пріоритетним зіграти саме на нічию?
- Ми проаналізували наш останній матч тут, в Івано-Франківську. Тоді ми зіграли, в певній мірі, у відкритий футзал, за що поплатилися ще у першому таймі, коли Цвєлих забив нам три м'ячі, і відігратись було важко.

Ми дивилися відео матчів за участю «Урагану», робили аналіз, і тренерський склад прийшов до висновку, що розпочинати сьогоднішній матч треба другом номером, а відтак, заставити господарів атакувати. У свою чергу, ми мали грати на контратаках, яких і справді вистачало. Єдине, що підводила реалізація, насамперед, через хорошу гру Владислава Корнєєва. Хоча в «Урагану» також були моменти в позиційній атаці. Я залишився задоволений сьогоднішнім результатом.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Маючи відставання у дев'ять очок, не враховуючи ще одну пропущену гру, нам було важко грати сьогодні, насамперед, психологічно. Зрозуміло, що «Енергії» у цьому плані було дещо легше. Тому львів'яни грали другим номером, ми, зрозуміло, першим. Враховуючи однаковий клас обох команд, важко зламувати позиційний захист суперника.

Тож виходило так, що у першій половині ми були на м'ячі, але пропускали серйозні контратаки. А у другому таймі у нас були моменти, але, як правильно сказав тренер «Енергії», треба за цей матч обом воротарям ставити пам'ятник. Цілком розділяю цю думку, адже і Корнєєв, і Кардаш на останньому рубежі діяли сьогодні дуже добре. А так - рівна гра, але, на жаль, знову у нас не вийшло належним чином зіграти з п'ятим польовим.

- У першому таймі «Ураган» пропустив багато контратак суперника, а ось у другому їх було набагато менше. Так сталося тому, що вам вдалося під корегувати гру своїх підопічних?
- Зрозуміло, що у перерві ми проаналізували дії суперника і внесли певні корективи. Ви, мабуть, бачили, як ми прагнули швидко забити гол, тому здійснили достатньо помилок. У роздягальні ми цьому питанню приділили досить багато уваги. Все міг вирішити один забитий м'яч, тому після перерви пішла така собі битва тактик.

- Як вважаєте, рахунок сьогодні по грі чи ні?
- Мабуть, що так. Раз підсумковий рахунок 1:1 на табло, значить - по грі.

- Які завдання стоятимуть перед командою на заключні матчі чемпіонату?
- Нам взагалі не можна втрачати очки, тому ми будемо грати тільки на перемогу. Але це ж футбол, і всіляке може трапитись. Словом, як буде - так буде. Будемо намагатися брати максимум очок у завершальним матчах.

- Можливо у вас вже є думки на наступний сезон? Чи розглядаєте ті матчі, що залишися зіграти, як перспективу на майбутнє?
- Ще рано про таке думати, тому давайте не будемо зараз про це говорити. У нас ще достатньо попереду матчів, усе ще може змінитися. Адже я неодноразово говорив і повторюю, що всі команди у «шістці» рівні по класу, і всі можуть втрачати очки. Гадаю, «Ураган» ще має шанси на «бронзу».

Олег ЛАНЯК, НФК  «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»
Футзал | 18 апреля 2024, 12:54 0
Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»

Вратарь сборной Бразилии по футзалу отметил игру Андрея Лунина против «Манчестер Сити»

Источник: Лунин отклонил предложение Реала и может перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 апреля 2024, 22:36 25
Источник: Лунин отклонил предложение Реала и может перейти в гранд АПЛ

Украинский вратарь летом может перейти в «Манчестер Юнайтед»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.