Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Теннис в Украине
|
877
0

OLIMP KYIV OPEN. День останнiй

У турнирі переміг Даніель Коеллерер

У неділю на кортах київського теннісного комплексу “Наука” визначиввся новий переможець міжнародого професійного тенісного турніру АТР серіїї “Челленджер” “OLIMP KYIV OPEN”.

Забігаючи наперед, можно відзначити, що такому фіналу, який розіграли між собою чех Лукаш Длоугі та австрієць Даніель Коеллерер могли позаздрити турніри самого виского гатунку й глядачі, що майже не залишили порожніх місць на трибунах, запам’ятають цей двобій надовго.

Для першої “ракетки” турніру – Лукаша Длоугі поєдинок почався просто жахливо. 22-річний чех ніяк не міг знайти своєй гри. У Длоугі не виходило геть нічого. Як результат – фаворит, який займає 93 строчку у рейтингу АТР програє першу партію Коеллереру (№ 252 у рейтингу АТР) всуху – 0:6.

Однак вже у другому сеті глядачі побачили зовсім іншого Длоугі. У довгих, виснажливих розігришах, він був трошки спритнішим за Даніеля. Зробив два брейки, та впевнено переміг 6:3.

По такому ж сценарію розгорталися події й у вирішальному третьому сеті. Здавалося, що сьогодні вже ніщо не зможе завадили Лукаша увезти з Києва головний приз і чек на 7 200 доларів. Але іншою думки був австріець. Програючи по ходу партії 1:5, героїчний австріець зміг зробити неможливе. Постійно підбадьорюючі себе, та зриваючи бурхливі оплиски вболювальників, Даніель спроміглся зрівняти рахунок, а після цього й “дожати” розгубленного суперника.

7:5 у вирішальному сеті і Коеллерер не може повірити у своє щастя: “Я щиро вдячний усім організаторам, бол-боям, суддям і, звичайно, чудовій київський публіці, що підтримувала мене”, - сказав після гри 22-річний австрійский тенісист.

Ось така драматична й цікава розв’язка одинадцятого міжнародного тенісного турніру “OLIMP KYIV OPEN”, який вже став історією. Попереду новий сезон і новий захоплючий тенісний турнір. Сподіваємось, що у наступному році турнір “OLIMP KYIV OPEN” подарує глядачам не меньш захоплюючу боротьбу і цікаві матчі.

Організатори турніру "OLIMP KYIV OPEN" – компанія "Медіа Спорт Промоушен" та Федерація тенісу України висловлюють подяку його спонсорам, за підтримки яких відбудеться це тенісне видовище: Титульному спонсору турніру ТМ "Олімп", Офіційній воді – ТМ "925", Офіційному партнеру – компанії "Кепітал Ріел Істейт" і Генеральному медіа-партнеру – телеканалу "Інтер".

Прес-служба міжнародного тенісного турніру “OLIMP KYIV OPEN”

теннис
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру
Футбол | 10 мая 2024, 07:23 3
Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру

У Гарри 249 голов в топ-5 чемпионатах Европы, но ни одного командного трофея...

Цуренко снялась с матча против Калининой после проигранных 2 геймов в Риме
Теннис | 10 мая 2024, 17:27 11
Цуренко снялась с матча против Калининой после проигранных 2 геймов в Риме

Ангелина пробилась в 1/16 финала престижного турнира WTA 1000 в столице Италии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.