Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2541
0

ГУПАЛЕНКО: «Сьогодні навіть не сумнівався у нашій перемозі»

«Ураган» – «Шахтер» – 7:3. Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Сьогодні навіть не сумнівався у нашій перемозі»
Сергей Гупаленко и Игорь Москвичев

Ігор МОСКВИЧОВ, головний тренер МФК «Шахтар»:

- Матч склався для нас дуже важко. Наразі гравці нашого клубу, пропускаючи швидкі м'ячі, просто «ламаються». І це вже в нас стало тенденцією. Отже маємо над чим попрацювати до початку наступного сезону. Звісно ж, в мене погане враження від гри моєї команди, насамперед тому, що у матчі повністю, з першої до останньої хвилини, володів ініціативою «Ураган». І тільки коди рахунок став 7:2 на користь суперників, тільки тоді в нас щось почало виходити. Тому поздоровляю команду «Ураган» з перемогою, а ми, у свою чергу, будемо працювати, будемо підсилюватися. Справа у тому, що тим складом, який має на теперішній час «Шахтар», ми можемо видати один-два стабільні матчі, на більше - просто неготові. Відповідно рівень гравців не відповідає рівню поставлених завдань.

- Як вам сама атмосфера тут, в Івано-Франківську?
- Справа у тому, що у Івано-Франківську завжди була доброзичлива атмосфера вболівальників «Урагану», які підтримують свій улюблений клуб з першої по останню хвилину, не зважаючи на рахунок на табло. А це додатковий стимул для самих футболістів.


Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер НФК «Ураган»:

- Хочу привітати усіх гравців та вболівальників з першою в історії клубу перемогою над «Шахтарем». Зрозуміло, що і я дуже задоволений цією історичною перемогою. Як виявилося, «чортова дюжина» (13-й матч чемпіонату між «Ураганом» та «Шахтарем») виявилася щасливою саме для нас. Усі знають, що команда «Ураган» вдома грає по-іншому, аніж на виїзді. Відверто кажучи, я сьогодні навіть якось і не сумнівався у нашій перемозі над «гірниками».
Щодо гри, то матч залишив двояке враження. В першому таймі нам дуже допоміг швидкий гол. Друга половина гри також залишила неоднозначні враження, адже ми знову не змогли належним чином зіграти з п'ятим польовим. У принципі все це допрацюється, все налагодиться. Найголовніше - ми забили одразу сім м'ячів. Як би воно не було, але забити сім голів - це вже перемога.

- Навіщо Пилипів виходив п'ятим польовим у другому таймі, коли рахунок був 4:1?
- Ми вели у рахунку три м'ячі, тому вирішили cпробувати п'ятого зайвого. До того ж? 20 хвилин оборонятися учотирьох проти п'яти суперників дуже важко. А тримати м'яч уп'ятьох легше, ніж при грі чотири на чотири.

- Який момент у матчі на вашу думку був переломним?
- Мене певним чином схвилював момент, коли ми пропустили перший гол від «Шахтаря», коли рахунок став 3:1. На жаль, не змогли дограти хвилини, перемагаючи з різницею у три голи. У другому таймі все стало на свої місця, коли за три хвилини Цвєлих, Павлюк і Сімка зробили рахунок 7:2.

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.