Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
|
1752
0

Коробкін стріляє дуплетом

Огляд матчів 16-го туру першості другої ліги у групі А

Коробкін стріляє дуплетом

Друга ліга. Група А. 16 тур.

КАРПАТИ-2 - БУКОВИНА -1:4 (1:2).
18 квітня. 15.00. Львів. Стадіон СКА. 200 глядачів.
Судді: А. Папірович, М.Миколюк (обидва — Хмельницький), В. Куцев (Київ).
Делегат ФФУ: Я.Королюк (Тернопіль).
Львів: Данкович, Чоба, Чумак, Гудак (Малаха, 62), Чучман, Шевчук, Біловус (Дорошенко, 85), Яджин, Загідулін (Костевич, 71), Яремчук (Кокотайло, 46), Левчук (Фостяк, 69). Запасні: Лазарський, Жовтюк.
Тренер: Володимир Вільчинський.
Чернівці: Збарах, Шевцов, Іванов, Климус, Жижиян, Дорош (Пислар, 77), Донець (Гаранян, 60), Дяченко (Мигалатюк, 53), Керчу (Ільїн, 84), С.Маковійчук (Кубай, 81), Коробкін (Степанков, 70). Запасний: Ленчинков. В.о.тренера: Вадим Заяць.
Голи: Біловус (29, пен.) — Коробкін (4, 14), С.Маковійчук (47), Дорош (65).
Попередження: Чумак (24), Яджин (52), Чучман (62) — Іванов (27).

Підтримати лідера першості «Буковину» до Львова приїхала група вболівальників чернівецького клубу, яка була найпомітнішою на трибунах напівпорожнього стадіону СКА.

Гості швидко відкрили рахунок, коли після штрафного удару Керчу головою влучно з лінії воротарського майданчика пробив Коробкін. Згодом 17-річний Данкович, який, до речі, був вдвічі (!) молодшим за свого колегу по амплуа Збараха, ногами зумів відбити підступний удар Степана Маковійчука. А ось Коробкін оформив дубль, влучно пробивши зі штрафного повз стінку впритул зі стійкою.

Після цього темп гри дещо впав. «Карпати-2» намагалися створити голеві моменти, але через брак у передачах багато атак «зелено-білої» молоді зривалось. У середині тайму господарі виконали два кутових поспіль і після другого з них хтось із захисників зіграв рукою. Арбітр призначив пенальті. Біловус розвів м'яча та Збараха у різні кути. Ще до перерви «Буковина» встигла створити низку голевих моментів. Коробкін після пасу Дяченка пробив головою впритул з рамкою воріт, ледь не зробивши у матчі свій хет-трик. Після ж дальніх ударів низом Швецова та Керчу вже Данкович зіграв надійно.

А другий тайм знову почався швидким голом у ворота «Карпат-2». Маковійчук після пасу Коробкіна зумів випередити захисників і пробити впритул зі стійкою. А після прострілу Донця м'яч, від ноги Левчука зрикошетивши у поперечину власних воріт, відскочив у поле.

Скоротити рахунок міг і Біловус, дальній удар якого Збарах перевів на кутовий. А ось черговий провал в обороні господарів завершився результативним виходом Дороша на побачення з воротарем.

Рахунок міг стати розгромним, але Данкович двічі рятує ворота після потужних дальніх ударів Мигалатюка. Тож «Карпати-2» зазнали п'ятої поспіль домашньої поразки, а «Буковина» продовжує боротися за повернення до першої ліги.

БАСТІОН - ФК ЛЬВІВ-2 -2:1 (2:0).
18 квітня. 16.00. Іллічівськ. Стадіон «Шкільний». 1100 глядачів.
Судді: І.Пасхал, З.Курбанов (обидва — Херсон), А.Єремеєв (Миколаїв).
Делегат ФФУ: П.Дуніхін (Київська область).
Іллічівськ: Череднюк, Павлов, Волчков, Вол.Рудий, Киянов (Віт.Рудий, 69), Гуменюк, Нечипорук, Лужанський (Панченко, 79), Гавенко (Бондаренко, 90+1), Сантрапинських (Барба, 62), Белмохтар. Запасні: Колядюк, Атаманюк, Данильченко.
Тренер: Олександр Краснянський.
Львів: Шевчук, Віт.Макар, Варивода, Дадак, Власюк, Грицай, Вол.Макар, Мостовий, Бабич, Матвіїв, Малиновський (Тимишин, 65; Мазур, 83). Запасні: Мусієнко, Венчак. Тренер: Михайло Токар.
Голи: Волчков (30) Нечипорук (32) — Мостовий (74).
Попередження: Белмохтар (25) — Грицай (16), Малиновський (57), Віт.Макар (86).

Попри осічку в Рівному команда з Чорноморського узбережжя, як і раніше, зберігає шанси на вихід до першої ліги. Перший тайм матчу зі «Львовом-2» відбувався за переваги господарів поля. Проте здебільшого гравців «Бастіону» підводила неточність під час завершення атак. Лише за 15 хвилин до перерви господарям поля вдалося втілити нагоди в голи. Гавенко в штрафному обіграв трьох суперників і виконав передачу на дальню стійку, де Волчкову залишалося тільки підставити ногу. А через дві хвилини найкращий бомбардир «Бастіону» Нечипорук завдав точного удару з-за меж штрафного.

Здавалося, в другому таймі львівській команді не уникнути розгрому. Проте після перерви «Бастіон» було не впізнати. Гравці часто помилялися, що призводило до небезпечних моментів біля воріт Череднюка. Один з них за чверть години до кінця матчу привів до гола. Мостовий отримав м'яч на лівому фланзі, промчав до штрафного й ефектно поцілив у дальній кут — 2:1.

Після пропущеного гола гравці «Бастіону» почали ще більше помилятися. Але, на щастя для вболівальників гравці ФК «Львова-2» цими помилками не скористалися.

МФК МИКОЛАЇВ - НИВА -1:3 (0:2).
18 квітня. 16.00. Миколаїв. ЦМС. 5200 глядачів.
Судді: В.Новохатній (Київ), В.Чернишов (Кременчук),
Р.Бохняк (Севастополь).
Делегат ФФУ: В.Шеховцев (Донецьк).
Миколаїв: Чоларія, Войцеховський, Волков (Білоус, 60), Новак (Леонов, 50), Лук'янов, Кузнецов,.Безсалов (Жоров, 44), Бербат, Головко (Ком'ягін, 74), Морозов, Таран (Скороход, 62). Запасні: Карпов, Савка.
Тренер: Михайло Калита.
Вінниця: Гайдаржі (Скибенко, 89), Найко, Гергелюк, Бовтрук, Пилявський, Воронін (Пивовар, 72), Козьбан (Адаменко, 75), Лук'янець (Веретинський, 63), Герасимець (Куба, 79), Варченко, Качур (Кушка, 57). Запасний: Прохоров.
Тренер: Олег Федорчук.
Голи: Скороход (90+3) — Качур (32, 40), Герасимець (68).
На 26-й хвилині Безсалов не реалізував пенальті (воротар).
Попередження: Таран (24) — Качур (57).

У дебюті матчу Морозов зі штрафного ударом у площину воріт перевірив пильність Гайдаржі. Хоча воротар невдало прийняв м'яч, але все обійшлося без неприємностей для «Ниви». Хвилин через десять у ціль з гострого кута намагався влучити Головко — м'яч від оборонця вилетів за межі поля. Потім Морозов після розіграшу кутового з меж штрафного майданчика головою пробив над поперечиною. Через хвилину він же вистрілив у «дев'ятку», але Гайдаржі у стрибку ліквідував небезпеку.

На 25-й хвилині загрозлива ситуація виникла вже біля воріт МФК «Миколаїв». Чоларія далеко вибіг з воріт, але футболіст «Ниви», який його випередив, у рамку не влучив. У відповідь господарі поля організували атаку й заробили пенальті. Безсалов пробив у лівий від голкіпера нижній кут, проте Гайдаржі вибив м'яч на кутовий.

На 32-й хвилині гості повели в рахунку. Після передачі зі штрафного Качур переправив м'яч у ворота. Незабаром той же Качур вийшов на побачення з Чоларія і знову свого шансу не втратив.

На початку другого тайму захист МФК «Миколаїв» двічі помилився. Козьбан і Бовтрук виходили сам на сам з Чоларія, але воротар не дозволив себе переграти. Потім міг забити Морозов, який завдав удар головою з 10 метрів, але повз ціль. Чергова помилка миколаївської оборони дозволила Козьбану опинитися наодинці з Чоларія, проте форвард забарився і втратив момент.

І все ж наполегливість «Ниви» була винагороджена ще раз. На 68-й хвилині комбінацію, яку почав Бовтрук, а продовжили Веретинський і Козьбан, ударом головою завершив Герасимець. У вже компенсований час МФК «Миколаїв» забив гол престижу. Удар з розвороту у Скорохода вийшов на диво.

ДИНАМО - ВЕРЕС - 3:0 (2:0).
18 квітня. 16.00. Хмельницький. Стадіон «Поділля». 2100 глядачів.
Судді: Ю.Синишин, А.Нізола (обидва — Івано-Франківськ), Т.Корінь (Львів).
Делегат ФФУ: Е.Валенко (Львів).
Хмельницький: Козиброда, Шляховий, Осокін, Бєлов, Шимко (Папірович, 78), Горбієвський (Грищук, 59), Малицький, Солонинко (Безвещук, 76), Дехтярук (Ткачук, 62), Колесников (Муравський, 72), Дітковський (Слободян, 90+1).
Тренер: Віктор Муравський.
Голи: Дітковський (15, 38, 88, пен.).
Попередження: Бєлов (31).
Вилучення: Бєлов (84, друге попередження).

РОСЬ - ЄДНІСТЬ - 1:2 (1:2).
18 квітня. 16.00. Макарів. Стадіон «Центральний». 250 глядачів.
Судді: Д.Козорєзов, Ю.Атаманюк, Д.Бондаренко (всі — Одеса).
Делегат ФФУ: С.Понайда (Львів).
Плиски: Преснаков, Лемішевський,Гаврильченко, Заварін, Синьогуб, Крохмаль, Карпов (Дмитренко, 84), І.Іванов, Яворський (Шарій, 65), Гричак (Олексієнко, 68), Прима (Квашук, 70). Тренер: Вадим Лазоренко.
Голи: Лазурець (10) — Лемішевський (35), Крохмаль (38).


Юрій НАЗАРКЕВИЧ, Сергій ЧАЙКА, Вадим СІРИЙ, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Контрольный в голову. Невертон добил Зарю голом на 90+1
Футбол | 18 апреля 2024, 17:44 7
ВИДЕО. Контрольный в голову. Невертон добил Зарю голом на 90+1

Бразилец установил окончательный счет встречи

Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 01:50 2
Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити

Тибо опубликовал короткий твит после ответного матча 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.