Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
839
1

Український триатлоніст – переможець етапу Кубка Європи

Українець Андрій Глущенко став тріумфатором етапу Кубка Європи з триатлону у Туреччині

Український триатлоніст – переможець етапу Кубка Європи
На класичній олімпійській дистанції він показав високий результат – 1 година 49 хвилин 58 секунд – та першим перетнув фінішну лінію.
 
Фінішувавши дев’ятим у змаганнях з плавання на дистанції 1,5 км при температурі води +19 градусів та показавши восьмий час у велосипедній гонці, Андрій закінчив свій виступ на етапі Кубка Європи другим місцем у бігу. У сумі ж український триатлет став першим, на сім секунд випередивши іспанця Хосе-Мігеля Переса.
 
За титул короля турецької траси змагалися 54 спортсмени, з поміж яких було дев`ятеро українців: Максим Чорний показав 17-ий результат, Святослав Цветков – 19-ий, Назарій Дорош став 25-им, Ігор Мартиненко – 26-им, Ростилав Певцов – 28-им. Ще троє представників синьо-жовтої команди до фінішу не дісталися.
 
У жіночих змаганнях українки також були серед головних претенденток на найвищі місця. Але їм трішки не вистачило, аби піднятися на подіум. Інна Рижих стала четвертою (2.07.23), Інна Циганок – п’ятою (2.07.33). Ще три українки, як виступали в Анталії, фінішували в другому десятку: Марія Квіта показала 16-ий час, Олеся Пристайко – 17-ий, а Анастасія Черненко – 18-ий.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tsvyatt
Молодець!!!!