Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2844
1

Энергия - Ураган - 4:1

Вагома заявка на «бронзу»

Энергия - Ураган - 4:1
Энергия - Ураган

У секстеті команд усі колективи поділені на пари. Дві перших команди будуть боротись за чемпіонство, дві наступних – за бронзові медалі, а третій дует буде змагатись за п’яте місце. Майже не виникає сумнівів, що хтось з якогось дуету зможе стрибнути вище голови. І саме очні матчі суперників у цих умовних дуетах будуть вирішальними.
Саме такий поєдинок відбувся у Львові. Обидві команди ведуть боротьбу за бронзу і від їхніх очних зустрічей залежати буде багато чого. Поки що перший тайм протистояння залишився за «Енергією».

Перші хвилини гри пройшли у рівній боротьбі. Команди час від часу обмінювались гострими випадами. В «Урагану» міг відзначитись Пилипів. Саме після удару ветерана м’яч зрикошетив і ледь не влетів у дев’ятку. Згодом Ільницький п’яткою підправляв м’яч, але Їжаковський був на місці.

Гості досить несподівано відкрили рахунок. Цвєлих видав верховий діагональний пас метрів на 20 і вивів один на один Кіндратіва, який легко розібрався із Пітулею. Але через 30 секунд рахунок був вже рівним. Задорожний, який зараз є справжнім лідером «Енергії», обігрався із Тригубцем і з семи метрів засадив сферу під перекладину. Жодних шансів для воротаря.

Після такого хвилинного сплеску у матчі розпочалась гольова засуха, але це не означає, що не було моментів. Найкращий момент був у Рогачова, який з шести метрів пробив у Їжаковського. Євгену останнім часом дуже важко даються голи. Мав шанс він і на 16-й хвилині, але знову кіпер зіграв краще за нападника. В гостей також були гольові шанси. Слід відмітити удари Валенка і Цвєлиха із далекої відстані, після них м’яч влучав у перекладину.

«Енергія» розуміла, що у Львові треба перемагати «Ураган», адже у Франківську це зробити буде важче. Тому й розпочали другий тайм активніше. Тригубець і Федюк заставили попрацювати Їжаковського, а Рогачов потривожив стійку воріт. Але на 25-й хвилині підопічні Миколи Сича свого добились. Точніше добився свого Задорожній, який накрутив захисника на правому фланзі і пробив у дальній кут. Через дві хвилини «енергетики» могли збільшити рахунок, проте не реалізували вихід 3 в 2. Але пройшло ще дві хвилини і третій гол влетів у ворота гостей. Це Ільницький скористався прострілом і елегантно перекинув воротаря в чотирьох метрах від воріт.

«Урагану» нічого не залишалось, як йти у ва-банк. Пилипів вийшов п’ятим польовим. Франківці десь хвилину катали м’яч і вивели на ударну позицію Шотурму, але молодий талант не переграв Пітулю. А от «Енергія» тричі мала можливість забити. Ільницький пройшов по лівому флангу і пробив, але Пилипів зіграв нічим не гірше, ніж Їжаковський. Через декілька миттєвостей Струк пробивав по порожніх воротах і вже захисник у підкаті кинувся і врятував свої ворота, а Романов у наступному епізоді пробив вище порожніх воріт.

Головний тренер «Урагану» Сергій Гупаленко виріши замінити Пилипіва на Кіндратіва і поплатився. Роман невдало став на м’яч, Федюк перехопив сферу і втік – 4:1.

Ще один цікавий епізод стався за 3 хвилини до сирени. Валенко пробивав по воротах і влучив у Рогачова, від якого сфера відбилась і покотилась у порожні ворота франківців, але влучила у стійку.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» - «Ураган» - 4:1

«Энергия»: Питуля - Задорожный, Иванов, Ильницкий, Кузь, Петрушин, Рогачев, Романов, Струк, Тригубец, Федюк
«Ураган»: Ижаковский - Валенко, Киндратив, Кулик, Павлюк, Поддубный, Пылыпив, Симка, Цвелых, Шотурма, Ярый
Задорожный (4, 25), Ильницкий (29), Федюк (36) - Киндратив (4)
- Пылыпив (4). Павлюк (20). Ижаковский (36)

Удары (в створ): 21 (16) - 13 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 7
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 46
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
calcio6810
))))ТАЙМ І ЕНЕРГІЮ (((( зі перемогамию.ЛЬВІВ (Avanti)!!!!!!