Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2839
1

ЯКУНІН: «Боротьба за чемпіонство тільки починається»

Героєм центрального матчу 21 туру ЧУ з футзалу став гравець львівського «Тайму» Сергій ЯКУНІН

ЯКУНІН: «Боротьба за чемпіонство тільки починається»
Сергей Якунин

Найпринциповіший матч останнього туру футзальної першості завершився домашньою перемогою команди «Тайм» із рахунком 4-3 над найближчим сусідом з Івано-Франківська - «Ураганом». Відтак, цей результат дозволяє львів’янам впевнено залишатися лідером національного чемпіонату. Героєм матчу сміливо можна вважати Сергія Якуніна, який відзначився за господарів хет-триком.  Своїми враженнями про суботній матч футболіст поділився із кореспондентом Sport.ua.

- Сергію, «Тайм» здобув ще одну важливу перемогу. Чи задоволений ти грою?
- Я вважаю, що ми, в принципі, зіграли непогано. Кінцівка матчу була трохи напруженою за рахунок того, що ми не реалізували чимало гольових моментів. Загалом наша команда заслуговувала на більш впевнену перевагу в рахунку.

- «Ураган» показав гідну гру?
- Наш суперник провів дуже хороший матч. Мені сподобалася гра, яку продемонстрували хлопці. Думаю, вони недаремно займають четверте місце в турнірній таблиці.

- А чи не розслабилися гравці  «Тайму» після  третього забитого м’яча?
- Так, на жаль, це вже ніби якась хвороба нашої команди. Бо не вперше, добряче ведучи у рахунку, ми завершуємо матч із мінімальною перевагою.

- Які настанови були від тренера в перерві матчу?
- Власне згадувалися попередні ігри, зокрема з «Єнакіївцем», тому важливим завданням на другий тайм було не повторювати помилок, але як бачимо, без цього не обійшлося.

- До суддівства претензій немає?
- Абсолютно. Придертися немає до чого, причому всі п’ять жовтих карток в матчі, як на мене, було поставлено цілком заслужено.

- Попереду в команди ще два календарні матчі перед заключним колом змагань -  з «Кардиналом» і знову ж із «Ураганом». Гра буде тільки на перемогу?
- В нас кожна гра лише на перемогу. (Сміється – авт.) Звісно, що нас чекає ще один непростий матч, адже «Урагану» теж потрібно здобувати очки.

- Різниця між першим та третім місцями 20 очок. Це означає, що боротьба за чемпіонство фактично відбуватиметься лише між «Таймом» та «Шахтарем». Чи достатньо вам тих шести очок переваги, що є зараз між двома командами, щоб почувати себе вільніше?
- Мені здається, що боротьба лише починається, оскільки попереду десять ігор із найсильнішими командами цьогорічного сезону. Тому не виключено, що очки можна втратити в будь-якому матчі. Але те, що лише дві команди є претендентами на звання чемпіона – це вже сто процентів.

- «Тайм» зараз в хорошій фізичній формі?
- У нас був деякий спад, що можна було помітити під час гри з «Енергією», але от матч з «Ураганом» показав, що все позаду і команда повертається на свій рівень.

Андрій СТАДНИК для sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
T.A.R.A.S.1
З травмою і три гола!.. І ще й яких!!)))
Вітаю!! Класна гра!!