Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2188
0

ТВД - Локомотив - 1:1

Кожний залишився зі своєю надією

ТВД - Локомотив - 1:1
ТВД - Локомотив

Якщо оцінювати всі поєдинки 21-го туру чемпіонату по важливості для обох команд, то, напевне, саме цей матч був центральним у турі.

Саме ці дві команди і «Єнакієвець» у заключних турах мають визначити, хто ж буде третім зайвим у шістці команд, які продовжать боротьбу за медалі. Поки що найгірші шанси мав харківський «Локомотив». Але у харків'ян у запасі були дві гри із «ТВД».

Якщо для львів'ян поразка у звітному поєдинку ще не ставила хрест на сподівання команди потрапити у першу шістку, то для харківської команди програш від підопічних Романа Ковальчика можна було порівняти із повним фіаско у сезоні.

Обидві команди розуміли важливість цього поєдинку. Команди більше часу приділяли обороні, тому й моментів на початку поєдинку виникало не так й багато. У харків'ян найактивнішим був Журба. Він часто брав гру на себе і це приносило плоди. Щоправда, Сергію ніяк не вдавалось переграти Мельника. На 12-й хвилині Журба навіть відкрив рахунок, але арбітри гол не зарахували через те, що він відібрав м'яч у Маржановського із порушенням правил. Дивно, як Феміда ще й не покарала Журбу за удар після свистка.

А що ж «ТВД»? У львів'ян гольових моментів майже не було. Можна відзначити удар Кордоби з шести метрів з розвороту, але м'яч влучив у захисника. Напевно, найреальніший шанс «теведисти» мали за дві секунди до сирени. Львів'яни заробили штрафний удар на правому фланзі, і Роман Ковальчик відразу взяв тайм-аут. Після хвилинної наради Вахула пробив по воротах, і м'яч після рикошету пролетів трохи вище воріт.

Другий тайм був ряснішим на гольові моменти. Кілька разів пробивав Ткачук, але приціл у форварда «ТВД» у порівнянні із поєдинком з «Кардиналом» збився. У гостей була контратака, яку мав завершувати Корнійчук, але він трохи не встиг до м'яча.

Але на 28-й хвилині гості відкрили рахунок. Журба пробив по воротах, після чого м'яч відскочив до Корнійчука, і той з шести метрів не залишив жодних шансів кіперу львів'ян.

Після пропущеного м'яча підопічні Романа Ковальчика почали атакувати активніше. Поразка означала, що «Локомотив» у турнірній таблиці наближається на небезпечну відстань у два пункти. Цього «ТВД» дозволити не міг. Хавер і Ткачук відразу знайшли роботу Литвиненку, але той захищав рамку воріт надійно. Згодом провірив кіпера Засенко, а удар Ткачука прийшовся в захисника.

На 35-й хвилині у «ТВД» п'ятим польовим вийшов Хавер. У одному епізоді після прострілу Денис плечем намагався переправити м'яч у ворота, але вище. Але все ж на 37-й хвилині львів'яни зрівняли рахунок. «Теведисти» заробили штрафний удар біля штрафного майданчику гостей. Кордоба пробив прямо у стінку, але сфера відскочила до Романа і той прострілив на дальню штангу, де тут як тут був Засенко.

Заключні хвилини поєдинку пройшли у напруженій боротьбі. Клочко вийшов п'ятим і «Локомотив» намагався вирвати перемогу, але єдиний шанс був у того ж Клочко, коли він пробив здалеку, але Мельник парирував м'яч ногою.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львов) - «Локомотив» (Харьков) - 1:1

«ТВД»
: Мельник - Вахула, Денис, Засенко, Киндий, Кордоба, Маржановский, Ткачук, Хавер, Цымбаляк, Чеботарев
«Локомотив»: Литвиненко - Белоцерковец, Берлизев, Журба, Зинченко, Киселев, Клочко Д., Корнийчук, Одегов, Сорокин А.
Арбитры: Туржанский (Запорожье), Гора (Киев)
Засенко, 37 - Корнийчук, 28

Удары (в створ): 14 (17) - 14 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.