Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4237
5

Тайм - Ураган - 4:3

Ледь не врятована гра + ВИДЕО

Тайм - Ураган - 4:3
Тайм - Ураган

Через епідемію грипу і карантин ці команди ще не грали цього сезону у чемпіонаті. Для «Урагану» цей матч мав стати справжньою перевіркою, на що ж команда спроможна на даний момент. У Сергій Гупаленка й надалі виникають проблеми із складом, адже продовжують перебувати у лазареті Сергій Піддубний і Андрій Паршиков.

«Тайм» розпочав матч із натиску на ворота Їжаковського. Першого удару завдав Дмитро Бондар, але м'яч трохи розминувся із воротами. Але вже наступний момент завершився голом. Це Якунін пройшов правим флангом і пробив у дев'ятку. На цьому «Тайм» не зупинився. Згодом Якунін з гострого кута трохи не влучив у ворота. В «Урагану» був удар Валенка, але Лисенко зіграв надійно.

Це був лише епізод, атаки господарів були куди небезпечніші, і на 8-й хвилині підопічні Станіслава Гончаренка забили вдруге. Триходівка Павленко – Д.Бондар – Чепорнюк завершилась точним ударом Сергія з шести метрів. Згодом Кондратюк з кількох метрів зльоту пробив вище, а удари Якуніна і Овсяннікова парирував Їжаковський. Але воротар гостей знову був безсилим після того, як Якунін невідпорно пробив після передачі Легчанова.

За такої гри здавалось, що «Урагану» нічого не світить, але гості, як фенікс із попелу, змогли відновитись, і як ні в чому не бувало почати грати у свою гру. Цвєлих небезпечно вистрелив і м’яч пролетів біля дев'ятки. А вже у наступній атаці Пилипів один гол сквитав. Ветеран «Урагану» переправив сферу у сітку після прострілу Валенка.

«Тайм» все-таки хотів вирішити все до перерви. І на останніх хвилинах знову почали обстрілювати ворота Їжаковського. Кондратюк, Овсянніков, Якунін загрожували воротам Їжаковського, але воротар грав відмінно.

Другий тайм розпочався у досить спокійному темпі. Команди майже не створювали гострих моментів. І тут як грім серед ясного неба – гол Пилипіва. Федір на правому фланзі поставив корпус Скорому, пройшов до воріт і з-за меж штрафного майданчика сильно пробив у ближній кут. Удар був такої сили, що Лисенко встиг зреагувати, але м'яч від його руки влетів у ворота.

Зрозумівши, що свою перевагу можна втратити, «Тайм» пішов її збільшувати. Двічі Павленко намагався пробити воротаря гостей, але Їжаковський виявився переможцем дуелей. Також воротар «Урагану» нейтралізував і вихід Овсяннікова сам на сам. Франківці поміж атаками «Тайму» проводили небезпечні контратаки. Так, Павлюк влучив у штангу з кількох метрів, а Сімка замість удару вирішив обіграти Лисенка, змістився на фланг і шанс втратив.

Але все-таки «Тайм» свого досяг. На 36-й хвилині класна комбінація завершилась скидкою п'яткою Кондратюка і ударом Якуніна.

Станіслав Гончаренко вже збирався випускати п'ятого польового, щоб потримати м'яч, але тут невчасно помилився Дмитро Бондар. Він втратив м'яч на своїй частині майданчика, Павлюк вийшов один на один пробив у Лисенка, а Кіндратів добив сферу у сітку.

Останні дві хвилини «Ураган» грав без воротаря, але розіграти таку комбінацію, щоб пробити оборону «Тайму», їм не вдалось.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» - «Ураган» - 4:3

«Тайм»: Лысенко - Легчанов, Овсянников, Якунин, Кондратюк - Бондарь Д., Павленко, Макаев, Чепорнюк - Бондарь А., Скорый
«Ураган»: Ижаковский - Симка,  Цвелых, Ярый, Киндратив - Валенко, Кулик, Павлюк, Пылыпив - Шотурма
Якунин (4,11,36), Чепорнюк (8) - Пылыпив (12,28), Киндратив (37)
Павленко (13). Бондарь Д. (39) - Ярый (11). Кулик (37). Павлюк (39)

Удары (в створ): 20 (14) - 10 (7)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sitckar
кіпер Урагану - КРАСАВА!!!
T.A.R.A.S.1
Тайм грав дуже сильно! Був на висоті!!
Як на мене рахунок знову мав бути розгромним, правда дуже сильно зіграв воротар Урагану, енну кількість раз рятував свою команду!..
rysaj
"Тайм" - ЧЕМПІОНИ !!!!!
Так тримати !!!!!!!!!!!!!
Vasyava...Lisboa
"Тайм" - Молодці !!!
P.S. Але краще би, був такий рахунок з "Арсеналом" ...
nemos_z_Frankivska
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил