Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
1216
0

Касьянов виходить в лідери

На ЧС в чоловічому семиборстві після другого виду програми Олексій Касьянов вийшов у лідери

Касьянов виходить в лідери
Олексій Касьянов

Срібний призер минулорічного чемпіонату Європи в закритих приміщеннях Олексій Касьянов в секторі для стрибків у довжину показав найкращий результат серед багатоборців, приземлившись у третій спробі на позначці 7 м 78 см. Нагадаємо, що нинішнього сезону запоріжанин встановив свій особистий рекорд в стрибках у довжину на Кубку України – 8 м 04 см.

В другому виді Олексій Касьянов набрав 1005 очок і з сумою 1921 очок вийшов у лідери чоловічого зимового семиборства.

Олімпійський чемпіон Брайян Клей відстає від українця на 31 очко. У чемпіона світу Трея Харді – третя позиція з показником 1836 балів.

«Мене дуже розчарував результат на шістдесятиметрівці, - підсумовує Касьянов свої виступи після перших двох видів. – Дроздов зробив фальстарт, а за новими правилами багатоборства нам тепер тільки один фальстарт на забіг і дозволяється. Звісно, я трохи перестрахувався і засидівся на старті. А з довжиною тут взагалі незрозуміло що коється. Сектор чи то занадто жорсткий, чи просто незвичний… Ті, хто влітку стрибали по 7.80, ледь до 7.20 подотягували… Але я показав майже своє. Зібрався, як міг, в останній третій спробі. Не хвилюйтеся. Поки що все йде нормально. Зараз повернусь в готель, трохи перепочину, перекушу, і з новими силами  на вечірню програму.»

uaf.org.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.