Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
1128
0

Кулик і Демидова не потрапили до фіналу

На ЧС закінчилися кваліфікаційні змагання жінок в секторах для стрибків у висоту та потрійного

Кулик і Демидова не потрапили до фіналу
Доха-2010

Чемпіонка України з потрійного стрибка Лілія Кулик сьогодні не пройшла кваліфікацію на чемпіонаті світу в закритих приміщеннях. В своїй найкращій спробі Ліля показала результат 13 м 30 см, маючи найкращий показник сезону 14 м 06 см і особистий рекорд 14 м 39 см. Мікст-зону Лілія пройшла зі слізьми на очах не залишивши жодного коментарю з приводу свого виступу.

Найкращий результат в попередніх змаганнях показала чемпіонка світу кубинка Яргеріс Савігне – 14 м 59 см. Кваліфікаційний норматив 14.20 виконали лише чотири атлетки. Фінал закрили показником 13.89.

Намагалася пройти кваліфікаційний бар’єр і Олена Демидова в секторі для стрибків у висоту. Однак, сама кваліфікаційна висота – 1,95 м була вже на 3 см вища за особистий рекорд  миколаївської атлетки. Втім, Олена не спромоглася подолати планку на позначці 1 м 89 см і з результатом 185 см, звісно, не пройшла до фінальної частини турніру стрибунок у висоту.

В цьому секторі дев’ять учасниць подолали планку на позначці 1,92 м і за загальною згодою всі дев’ятеро стартуватимуть у фіналі.

uaf.org.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.