Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2191
0

ТВД - ЛТК - 6:2

«Шістка» на відстані однієї перемоги

ТВД - ЛТК - 6:2
ТВД - ЛТК

«ТВД» майже забезпечив собі місце у шістці кращих чемпіонату України, яка продовжуватиме боротьбу за медалі чемпіонату. У пропущеному матчі 11-го туру львівська команда здолала луганське «ЛТК», яке тільки щойно майже цілим складом повернулось з Лівії.

Звичайно, підопічні Олексія Соломахіна не були повністю підготовлені до гри, адже відразу після приїзду з Лівії вони відправились до Львова на гру і це не могло не позначитись на їхньому самопочуттю. Адже переліт із Лівії, а потім ще доба у поїзді до Львова не додає ігрового тонусу.

«ТВД» ж виглядав досить свіжо, незважаючи на суботню гру чемпіонату із «Кардиналом». Підопічні Романа Ковальчика з перших хвилин захопили ініціативу, їм досить швидко вдалось втілити свою перевагу у гол. Це Ткачук віддав хорошу передачу, а Сільченко вміло нею скористався.

«ТВД» навіть коли повів у рахунку, не заспокоївся. На 4-й хвилині Засенко пробивав із кількох метрів і його удар заблокував воротар, і з добиванням Дениса воротар також справився. Провіряв Ципуна і Вахула, але удар колишнього гравця збірної України не склав проблем для стража воріт «ЛТК».

Досить несподівано гості зрівняли рахунок. Це Хавер віддав передачу назад до своїх воріт, Івонко підхопив сферу і вміло використав вихід сам на сам із воротарем. Але нічийний рахунок тримався не довго. Через дві хвилини Хавер виправився за помилку і віддав гольову передачу Маржановському. Надалі момент був у Кордоби, а третій гол міг забивати Ткачук. Він отримав пас від Маржановського і бив по порожніх воротах, але Карбовський зупинив сферу, яка летіла у ворота.

Після цього гра дещо заспокоїлась, а новий сплеск подій відбувся наприкінці тайму. Спочатку Кордоба продемонстрував індивідуальну майстерність. Він прийняв м'яч на «стовпа» і з розвороту пробив у дальній лівий кут. Зовсім поганими стали справи у гостей через хвилину, коли Золотухін втратив м'яч і завалив Засенка, який втікав на побачення із воротарем. Червона картка і дві хвилини гри у меншості.

Хоча більшість львів'яни не реалізували, але якоїсь боязні за результат не було. Навіть хвилинна розслабленість і гол Кардави не змогли все поміняти. Не пройшло й півхвилини після гола луганчанина, як Хавер знову відновив різницю у два голи. Він скористався передачею Сільченка, який помітно підсилив гру команди, особливо його відсутність відчувалась у грі із «Кардиналом». Все-таки Сільченко зараз мотор команди «ТВД», саме він може потягнути партнерів уперед.

Далі був бенефіс Дениса. Спочатку він отримав діагональ від Хавера, втік один на один із Ципуном і класно перекинув голкіпера, який вибіг із воріт. Пройшла хвилина і Кордоба з Денисом реалізували вихід 2 в 0.

Луганчани випустили п'ятого польового гравця, але навіть граючи у більшості вони нічого не могли зробити із обороною «ТВД». Натомість підопічні Романа Ковальчика мали ще кілька вигідних моментів. Особливо виділявся Ткачук, який двічі тривожив Ципуна, а наостанок ще й влучив у стійку воріт.

Вирішальний матч за попадання у шістку кращих для «ТВД» відбудеться у суботу, коли вони зіграють проти «Локомотива».

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львов) - «ЛТК» (Луганск) - 6:2

«ТВД»
: Мельник - Ткачук, Сильченко, Хавер, Маржановский - Вахула, Денис, Засенко, Кордоба - Чеботарев, Киндий 
«ЛТК»: Ципун - Ануфриев, Тменов, Стрельцов, Золотухин - Бессалов, Карбовский, Ивонко, Кардава
Арбитры: Воложенко (Харьков), Кравченко (Сумы)
Сильченко, 2, Маржановский, 8, Кордоба, 19, Хавер, 26, Денис, 28, 29 - Ивонко, 6, Кардава, 26
Сильченко, 22.
 Золотухин, 20.
 
Удары (в створ): 26 (20) - 9 (6)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.