Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4185
2

Ураган - ПФС - 5:0

Корисна розминка перед «Таймом» + ФОТО

Ураган - ПФС - 5:0
Ураган - ПФС

До звітного матчу обидві команди підійшли з серйозними кадровими проблемами. Якщо у складі «ПФС» гру в Івано-Франківську через перебір жовтих карток були змушені пропустити Ожог і Ліняєв, то «Урагану» не могли допомогти дискваліфікований Сімка і травмовані Паршиков з Піддубним. Під питанням була участь Павлюка та Кіндратіва, котрі отримали пошкодження у попередній грі з «ТВД».

До честі севастопольців вони намагались протистояти натиску «ураганів» майже весь перший тайм. Граючи від захисту, гравці «ПФС» нейтралізовували контратаки господарів, однак наприкінці першої половини зустрічі пропустили двічі. Спочатку на 18-й хвилині Цвєлих зіграв в стінку з Ярим і низом пробив точно в лівий кут - 1:0. Коли до перерви залишались лічені секунди, Валенко пройшов лівим флангом і прострілив в штрафний майданчик на Кулика, котрий з другої спроби в падінні відправив м'яча у сітку воріт - 2:0.

До середини другого тайму івано-франківці зуміли використати лише один момент на 27-й хвилині, якому передував вихід Валенка сам на сам з голкіпером, однак в останній момент захисник «ПФС» вибив м'яч на кутовий. Після цього стандарту господарі як раз і забили третій гол. Пилипів навісив на Валенка, щоправда, у Євгена точний удар на вийшов, але на шляху м'яча опинився Кулик, що з двох метрів оформив дубль - 3:0.

Дуже активним і креативним виглядав Шотурма, тільки от забити йому не вдалось. Спершу Бакум виніс м'яча з лінії воріт, потім удар прийшовся поруч зі стійкою, а на 34-й хвилині м'яч просвистів над перекладиною та вдало зіграв голкіпер Руденко. Все ж 17-річний «ураганівець» двічі став асистентом, віддавши вчасні гольові передачі Цвєлих. Після таких пасів кращий голеадор вищої ліги впродовж двох хвилин з легкістю оформив свій четвертий в сезоні хет-трик - 5:0.

Здобувши чергову домашню перемогу, «Ураган» повернув собі третє місце у турнірній таблиці принаймні до наступного туру. 13 лютого у Львові на підопічних Сергія Гупаленка чекає дуже серйозне випробування з поки непереможним «Таймом». Загалом до кінця травня з командою Станіслава Гончаренка івано-франківцям належить зіграти аж чотири поєдинки.

Олег ЛАНЯК, для www.futsal.sport.ua

«Ураган» (И.-Франковск) - «ПФС» (Севастополь) - 5:0

«Ураган»
: Ижаковский - Павлюк, Валенко, Кулик, Пылыпив - Киндратив, Цвелых, Шотурма, Ярый
«ПФС»: Руденко - Амерьян, Сугак, Яблонский, Черниенко - Бакум, Кузьмин, Ромащук, Алексеенко
Арбитры: Дребужан (Мукачево), Стрелецкий (Сумы)
Цвелых, 18, 34, 36, Кулик, 20, 27
 Ромащук, 24.
 
Удары (в створ): 25 (16) - 21 (8)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua













Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
calcio1968
Тепер слідуєче випробування уЛьвові (важко буде) бажаю перемоги!!!!!!!
nemos_z_Frankivska
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил