Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1815
4

Львов взялся за дело?

Во Львове возобновились работы по строительству стадиона + ФОТО

Львов взялся за дело?
У п’ятницю відбулось третє засідання міжвідомчої робочої групи з питань будівництва стадіону до ЄВРО 2012 у Львові. Участь в ній взяли віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник, міський голова Львова Андрій Садовий, директор компанії «Азовінтекс» Олександр Тарута та голова місцевого організаційного комітету ЄВРО 2012 Маркіян Лубківський.
 
За результатами наради усі учасники відмітили значну активізацію будівельних робіт на стадіоні та висловили впевненість у вчасній здачі стадіону в липні 2011 року.
 
«Відновлення повномасштабних робіт на стадіоні свідчить про спроможність команди з будівництва стадіону вчасно і якісно завершити цей проект до кінця липня 2011 року. Згідно з попередніми планами, вчора, як і передбачалося, на об’єкті було відновлено монтажно-будівельні роботи, згідно наданих «Ареною.ком» креслень.
 
На сьогодні відповідно до плану на будівельному майданчику 170 будівельників, які розпочали повномасштабні роботи. Найближчі дні кількість будівельників подвоїться, а в наступні декілька місяців – буде потроюватись.
 
Той факт, що 25 лютого будівельні роботи відновилися день в день свідчить, що всі попередні непорозуміння, які були у команді з будівництва стадіону, зняті остаточно і безповоротно.
 
Зі свого боку, я хотів би подякувати за це генеральному підряднику, міському голові Львова Андрію Садовому та місцевому організаційному комітету ЄВРО», - зауважив віце-премє-міністр України Іван Васюник.
 
Окрім того за результатами наради вирішено, що міжвідомча робоча група з питань будівництва стадіону буде рекомендувати на засідання уряду, яке відбуватиметься 1 березня, виділити додаткове авансування будівництва стадіону в розмірі 50 мільйонів гривень.
 
«Зі свого боку хотів би подякувати пану Таруті за те, що компанія активізовує свої роботи та збільшує кількість будівельників. Окрім того, велика подяка віце-прем’єр-міністру України та місцевому організаційному комітету ЄВРО за підтримку. Ми впевнені, що проект будівництва стадіону буде реалізовано вчасно та в ті терміни, які ми затвердили, до липня 2011 року», - зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.
 
«Від сьогодні темпи будівництва стадіону активізовані. В мене не виникає сумнівів, що стадіон буде здано вчасно», - зауважив директор компанії «Азовінтекс» Олександр Тарута.
 
Нагадаємо, сьогодні із офіційним візитом Львів відвідав віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник. Зокрема, в рамках програми Іван Васюник також відвідав міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги, де високо оцінив підготовку медицина Львова до ЄВРО 2012.
 
Нагадаємо, що під час візиту у лікарню віце-прем’єр заявив, що цьогоріч Львів обрано ще й містом, де пройде загальна координаційна нарада усіх приймаючих міст ЄВРО 2012 щодо концепції підготовки медицини до ЄВРО.











www.pressing.net.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
calcio1968
Я думаю встигнуть,якщо фінансування і погода не підведуть.
sashka27m
Судя по фоткам вряд ли. Озвучивались нормы УЕФА - объект должен быть сдан за 2 года. Теперь вроде смягчили - за 1 год (так а по другому никак). т.е. в запасе чуть больше года. не уверен, мона и учетверить кол-во рабочих - но время не обмануть. В крайнем случае +1 футбольный стадио в стране будет - это хорошо. Будем надеятся на чудо))
KORSARozgo
удачи Львову от Харькова-старайтесь ребята не упадем лицом в грязь............
ss87
А успеют ли????