Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4198
0

ТВД - Ураган - 7:3

Проблеми та поразки йдуть поруч + ВИДЕО

ТВД - Ураган - 7:3

«Ураган» останнім часом серйозно лихоманить. Команда, яка планує здобути один із комплектів нагород, потрапила у ігрову яму. Підопічні Гупаленка зазнали двох поспіль поразок в чемпіонаті, і в кубку від не найсильнішої луганської «ЛТК». Та ще й в лазареті команди перебувають Піддубний і Паршиков. А у останньому поєдинку у чвертьфіналі Кубка України червону карточку отримав ще й Сімка. Тому у головного тренера «Урагану» навіть не було вибору. У строю залишилось лише вісім гравців і два воротарі.
«ТВД» ж навпаки, останнім часом показує досить непогану гру. Львів’яни здолали севастопольський «ПФС», житомирський «Контингент» і зіграла дві нічиї із основними конкурентами за шістку «Монолітом» і «Енергією».

Матч розпочався із невеликою перевагою «Урагану». Франківці довго розігрували м’яч, але моментів біля воріт Мельника не виникало. А от «ТВД» досить швидко вдалось забити. Це лідер команди Сільченко скористався прострілом Хавера – 1:0. Згодом Засенко не реалізував вихід один на один із Корнєєвим. В «Урагану» у першому таймі був удар Пилипіва, але Мельник перевів м’яч на кутовий.

Другий тайм виявився більш ряснішим на голи, ніж перший. На 22-й хвилині Кордоба несподівано пробив здалеку, м’яч зрикошетив і влетів у сітку. Перевага у два м’ячі це вже вагома заявка на перемогу. Відразу Засенко з правого флангу пробив у дальній кут, але трохи не влучив. А на 24-й хвилині «теведисти» забили втретє. Підопічні Романа Ковальчика заробили штрафний удар в 13-ти метрах від воріт, Сільченко наважився на прямий удар, і Корнєєв був зобов’язаний забирати м’яч, але пропустив його – 3:0.

Хоча майже відразу гостям вдалось один гол відіграти. Кулик віддав пас Валенку і той з восьми метрів пробив Мельника. Але знову всі старання атаки змарнувала оборона і воротар. Вахула пробив здалеку і Корнєєв здалось вже зловив м’яч, але Ткачук поборовся до кінця і з гострого кута переправив сферу у сітку.

Відразу після цього замість Корнєєва у рамку воріт вийшов Їжаковський. Але стояти йому прийшлось не довго. Вже на 32-й хвилині Пилипів вийшов п’ятим польовим, адже треба було якось рятувати гру. Але це був не день «Урагану», однозначно. Гості не пограли в більшості й хвилини, як втратили м’яч, і Сільченко забив у порожні ворота.

Хоч мінімальну надію на позитивний результат відродив Валенко, який реалізував вихід один на один із Мельником. Але Ткачук, який перекинув м’яч через останнього захисника, і Вахула зняли всі питання щодо переможця ще за 4 хвилини до сирени. Підсолодити пілюлю поразки вдалось Валенку, який оформив хет-трик.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львов) - «Ураган» (И.-Франковск) - 7:3

«ТВД»
: Мельник - Вахула, Денис, Засенко, Киндий, Кордоба, Маржановский, Сильченко, Ткачук, Хавер, Чеботарев
«Ураган»: Корнеев (Ижаковский, 28) - Валенко, Киндратив, Кулик, Павлюк, Пылыпив, Цвелых, Шотурма, Ярый
Арбитры: Воложенко (Харьков), Кравцов (Киев)
Сильченко, 6. Кордоба, 22. Сильченко, 24,. Ткачук, 28. Сильченко, 33. Ткачук, 36. Вахула, 36 - Валенко, 25. Валенко, 34. Валенко, 38 
Сильченко, 30 - Шотурма Петр, 10. Ярый, 24.

Удары (в створ): 15 (10) – 17 (8)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

ВИДЕООБЗОР сайта www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 51
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.