Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Биатлон
|
1105
3

ШАМРАЙ: «Нам пока не хватает спортивной фортуны»

Комментарии главного тренера женской команды по биатлону после масс-старта

ШАМРАЙ: «Нам пока не хватает спортивной фортуны»

Старший тренер національної жіночої команди України з біатлону Григорій Шамрай розповів про значимість сьогоднішньої гонки із масовим стартом для наших біатлоністок:

«Як досвід боротьби цей старт був надзвичайно важливим для наших молодих спортсменок: це зміцнення їхнього бойового духу, крок на одну сходинку вище. Сьогодні нашим дівчатам бракує психологічної стійкості, а вона тільки на таких змаганнях і загартовується».

«Як найбільш стійка в психологічному плані серед усіх українських біатлоністок, які взяли участь у масстарті, сьогодні зарекомендувала себе Олена Підгрушна, хоч у попередньому сезоні цією якістю вона не могла похизуватись», – зазначив Григорій Шамрай. 

«Якщо чинити моральний тиск на спортсмена, який працює на змаганнях такого рівня, як Олімпійські ігри, нічого хорошого не вийде. Натомість, будь-якому атлету вкрай важливо знати, що у нього вірять. Пам’ятаю, після першого олімпійського старту тут, у Вістлері, до дівчат зайшов президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, поговорив з ними, підтримав. Після цього дівчата працювали на піднесенні», – розповів наставник українських біатлоністок. 
«Що стосується призових місць, гадаю, нам поки що не вистачає спортивної фортуни. Сподіваюсь, вона буде на нашому боці під час естафети», – додав він.

НОК України 
www.noc-ukr.org

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.