Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2377
0

ГУПАЛЕНКО: «Єдине, що засмучує, це слабка реалізація»

«Ураган» - «Енакиевец» - 6:2. Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Єдине, що засмучує, це слабка реалізація»

Микола ШЕВЦОВ, спортивний директор «Єнакієвця»:

- Знаєте, як у індивідуальних видах спорту виступають спортсмени різної вагової категорії, скажімо, у боксі. Так і сьогодні команди були у різних вагових категоріях. Більше мені немає що сказати…

- Який момент в матчі, на вашу думку, став переломним?
- У першому таймі гра йшла до забитого гола. Хто б першим забив, той би отримав ініціативу і психологічну стійкість. На жаль, свої шанси ми змарнували, натомість - пропустили гол від івано-франківців. Після цього і розпочалася перевага «Урагану». Навіть якби господарі і не забили тоді гол, все одно, як на мене, у нас не було шансів перемогти в Івано-Франківську.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Хочу подякувати усім гравцям нашої команди, які сьогодні попрацювали дуже добре. Головна наша проблема - у налаштуванні на матч. У Луганську ми не налаштувалися належним чином на матч проти «ЛТК», за що і поплатилися. Сподівалися перемогти, але, пропустивши три голи, нам було важко обіграти свого суперника. Так, у другому таймі ми почали грати так, як треба. Проте далося взнаки забагато пропущених голів у першому таймі. Хоча за рахунку 4:6 я думав, що нам вдасться витягнути цю гру, однак не вдалося. Треба налаштовуватися на кожну команду у кожній грі, незважаючи на клас чи місце суперника у турнірній таблиці.

Щодо нашого матчу з «Єнакієвцем», то було психологічно важко відійти після останньої поразки. Та футболісти зуміли зібратися і показали, як на мене, хорошу гру і цікавий футбол. Моя думка така, що на сьогоднішній день ми були сильнішими за суперника - і за грою, і за моментами. Єдине, що засмучує, це слабка реалізація. Але ми продовжуємо посилено працювати над цим на тренуваннях.

Наступного тижня ми зіграємо у «Фіналі восьми» у Харкові. Запевняю, у кожного з гравців «Урагану» є величезне бажання поквитатися з «ЛТК» у чвертьфіналі. Усі прагнуть реваншу, і тепер про жодну недооцінку не може й бути мови.

- Яка ситуація з Паршиковим і Піддубним? Коли ці гравці зможуть знову з'явитись на майданчику?
- Так, справді, у нас є певні кадрові проблеми, пов'язані з травмами Андрія Паршикова і Сергія Піддубного. Перший вже приступив до тренувань за індивідуальною програмою, але про строки його повернення сказати не берусь. Незрозуміла ситуація і з Піддубним, у якого лікарі виявили ускладнення після хвороби, від чого Сергій до сих пір ніяк не може повністю оговтатись. Наразі він не провів ще жодного тренування з «Ураганом» у новому році. Бажаю обом гравцям якнайшвидчого одужання. Відтак можемо розраховувати на тих 11 футболістів, що перебувають в обоймі і які будуть боротися далі.

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.