Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Художественная гимнастика
|
6957
0

БЕЗСОНОВА: «Мрію навчитися готувати їсти»

Чемпіонка світу Анна Безсонова поступово перекваліфіковується на «світську левицю»

БЕЗСОНОВА: «Мрію навчитися готувати їсти»

Після перемоги в проекті «Танцюю для тебе» гімнастка несподівано стала шеф-редактором журналу Pink.

- Чому вирішили стати журналісткою?
- Насправді, я журналістикою не займаюся. Для цього потрібна відповідна освіта, а я за фахом - тренер-інструктор, режисер-постановник спортивних заходів. Я не пишу статей, а контролюю процес зйомок для журналу, адже там - багато фотографій... Водночас я пробую свої сили на телебаченні. Мене навчають професіонали: відпрацьовуємо голос, робимо пробні постановки, працюємо з камерою. Мої вчителі - відомі особистості, які мають свої передачі на різних каналах. Я планую вести спортивну передачу на каналі «1+1». Мабуть, розпочну з ранкової зарядки...

- Тобто зараз ви повністю присвятили себе мас-медіа?
- Не тільки. Я також допомагаю в спортзалі тренувати молоде покоління. Мене запрошують до Іспанії майже на всі показові шоу, пов’язані з художньою гімнастикою. Там працює мій великий фан-клуб. На жаль, не завжди маю можливість туди завітати, але у грудні їздила один раз, а в січні - двічі. Подібне шоу збираються організувати й у нашій країні.

- Ще донедавна ваше життя було пов’язане лише зі спортом... Мабуть, важко звикнути до нового графіка?
- Навпаки - цікаво. Справ багато, але мені неважко, оскільки спорт навчив зносити будь-які навантаження, а напружений графік стимулює до роботи. Хотілося б ще багато чого навчитися, але спочатку слід закінчити розпочаті справи. Мрію опанувати багато побутових навичок. Вмію вишивати, зате не дружу з кулінарією. Це пов’язано з тим, що я мало їм - трапляються дні, коли не харчуюся взагалі. Це не спеціальні дієти - мені може бракувати часу або просто забуваю про їжу...

- Вистачає часу на особисте життя та розваги?
- Стараюся знаходити, тут головне - мати бажання. У мене багато друзів. Ми ходимо в кіно, п’ємо чай у кафе або просто сидимо у когось вдома та розмовляємо. Клуби та дискотеки не відвідуємо - вважаю, що краще витратити час на щось цікавіше. Люблю також читати романи та книжки з психології, переглядати цікаві фільми з гарною музикою - на зразок «Гладіатора».

- А як у вас з особистим життям? Маєте бой-френда або коханого?
- У мене є друг, але більше нічого не скажу. Особисте має залишатися особистим...

- Ви брали участь у проекті «Танцюю для тебе». Які ваші враження та як вдалося прийти до перемоги?
- Це надзвичайно позитивний, добрий проект. Ми всі, хто брав у ньому участь, продовжуємо дружити - зустрічаємося, ділимося спогадами. Час від часу бачимося та спілкуємося з дитиною, для якої танцювали: хлопчик активно працює для досягнення своєї мрії.
Перемога - наша спільна з партнером заслуга. Мабуть, ми були не такі, як усі, якщо зачепили публіку й змусили її голосувати саме за нас. Продовжуємо танцювати - для цього нас запрошують на різноманітні заходи.

- Незабаром відбудеться Олімпіада у Ванкувері. Ви туди поїдете, аби повболівати за наших?
- На жаль, поїхати не вдасться... Вболіватиму за українців удома перед телевізором - із нетерпінням чекаю цього.

Лариса ПОПРОЦЬКА, Високий Замок

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.