Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3304
6

Кардинал - Ураган - 1:4

«Ураган» відчував себе у гостях, як вдома

Кардинал - Ураган - 1:4

Споглядаючи на останні матчі «Кардиналу» проти «Тайму» і «Енергії», здавалось, що команда повинна дати бій і «Урагану». Але підопічні Романа Кореня не змогли протидіяти злагодженій команді Сергія Гупаленка.

Хоча початок поєдинку пройшов у рівній боротьбі. Команди обмінялись небезпечними моментами, але переваги в грі не було ні у кого. На удар Пилипіва у ближню штангу львів’яни відповіли виходом Сондака на ударну позицію, але досвідчений Корнєєв парирував удар Володимира метрів із семи. Згодом контратака «Кардиналу» завершувалась прострілом Сондака, але Когут трохи не встиг до м’яча. А трохи пізніше Корнєєв витягнув м’яч з-під перекладини після удару Кудінова.

А «Ураган» забив дуже несподівано. Це Пилипів вирішив пробити здалеку і не прогадав. Жезло у цьому епізоді зіграв не надто впевнено і м’яч від нього залетів у сітку. Як часто буває, львівську команду трохи надламав пропущений гол. Вже не такими гострими були атаки підопічних Романа Кореня. А от «Ураган», який голосно підтримували десяток фанів, що приїхали на цю гру услід за командою, натомість пішов забивати ще. На 9-й хвилині Жезло виручив команду після удару Ярого, а через кілька секунд гості не реалізували вихід 2 в 1. Згодом Цвєлих перехопив м’яч і небезпечно стріляв, але Жезло й тут виручив, як і у наступному епізоді коли майже впритул бив Сімка. Але один момент гості таки використали. Свій автограф у воротах «Кардиналу» залишив Кулик. З 17-ї хвилини львів’яни ще й грали як на голках, адже мали у своєму пасиві п’ять фолів. Але більше порушень правил «Кардинал» собі не дозволив.

Початок другого тайму пройшов без моментів, але вже трохи відчутною була перевага гостей. На 26-й хвилині після удару Пилипіва, лише останній захисник врятував господарів від ще одного голу. Згодом Ярий заробив кутовий, після якого дальнім ударом забив третій гол. Відразу у ворота «Кардиналу» влетів і четвертий м’яч. Корнєєв швидко вкинув сферу на Сімку, і той без проблем переграв Жезла.

Після цього голу стало все зрозуміло. Відіграти чотири голи при такій грі майже неможливо. Після цього команди стали демонструвати хто ж все-таки краще вміє розігрувати зайвого гравця. Ну дуже вже стало модно, останнім часом випускати п’ятого польового наприкінці зустрічі. При чому, не тільки команда, яка програє це робить, а й команда, яка виграє демонструє свою силу і вміння володіння м’ячем. Я ще розумію, як це робить «Тайм» чи «Шахтар», які дійсно дуже грамотно контролюють м’яч. І можуть по дві хвилини тримати суперника без нього. Але на мою думку, не має змісту випускати п’ятого польового, коли команда «горить» із різницею у чотири м’ячі. Звичайно, втрачати вже нічого, але програти наприклад 0:7, також не дуже приємно.

Одним словом останні десять хвилин воротарі мали роботи вдосталь, мало того, що відбивати удари, так ще й їм приходилось бігати до бокової лінії і назад. Але не зважаючи на це Жезло зумів нейтралізувати два виходи Пилипіва і Цвєлиха. Шанс все-таки розмочити рахунок мав Когут, але його удар з гострого кута парирував Корнєєв. А Волянюк, як завжди, створив сам собі момент. Він відібрав м’яч у Валенка і виходив на порожні ворота, але Євген дивом зумів вибити м’яч. Все-таки свій гол «Кардинал» забив – це Лаба і Танський реалізували вихід 2 в 1.

Тепер на «Кардинал» чекає ще матч із «Шахтарем», а потім, схоже за все, і зміна тренера.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львов) - «Ураган» (И.-Франковск) - 1:4

«Кардинал» (Львов)
: Жезло Андрей - Багряк Виталий, Когут Юрий, Сондак Владимир, Кудинов Игорь - Басич Александр, Волянюк Михаил, Данилюк Владимир, Кольцун Сергей, Лаба Владимир, Танский Виталий
«Ураган» (И.-Франковск): Корнеев Владислав - Валенко Евгений, Киндратив Роман, Кулик Эдуард, Павлюк Максим - Пылыпив Федор, Симка Андрей, Цвелых Валентин, Шотурма Петр, Ярый Роман
Арбитры: Коваленко (Донецк), Бельков (Макеевка)
Танский Виталий, 39 - Пылыпив Федор, 6, Кулик Эдуард, 17, Ярый Роман, 28, Симка Андрей, 29
Волянюк Михаил, 23. Данилюк Владимир, 32.

Удары (в створ): 8 (4) - 21 (16)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кто сыграет в составе сборной Украины на Олимпиаде в Париже?
Олимпийские игры | 01 июля 2024, 14:20 27
Кто сыграет в составе сборной Украины на Олимпиаде в Париже?

Блогер Sport.ua Сергей Тищенко считает, что Руслан Ротань повезет на Олимпиаду конкурентную команду

Шанс для Ястремской. Главная фаворитка Уимблдона снялась до начала турнира
Теннис | 01 июля 2024, 14:59 4
Шанс для Ястремской. Главная фаворитка Уимблдона снялась до начала турнира

Арина Соболенко не сыграет в Лондоне из-за травмы плеча

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
я автор статті і висловлюю свою думку в статті. А от такі як Ви можуть писати коментарі...
Vovasss
"Ураган" переміг у матчі і їх нема є за що критикувати у даному поєдинку.
Vovasss
Ось склади команд
«Кардинал» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 1:4 (0:2)
Голи: Танський (39) – Пилипів (6), Кулик (16), Ярий (28), Сімка (29).
«Кардинал»: Жезло – Багряк, Когут, Сондак, Кудінов – Лаба, Танський, Кольцун, Волянюк – Басич.
«Ураган»: Корнєєв – Павлюк, Валенко, Кулик, Пилипів – Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих.
Попередження: Волянюк (23), Данилюк (32).
Дмит ий Копий
Оставьте человека в покое. Составы мы ставим из Киева, они ориентировочные, точные будут после того, как появятся на сайте ФФУ. Точно также возможна корректировка карточек, и минут, на которых забиваются голы.
Мы не официальный сайт, и протоколы с матчей нам инспекторы не присылают. Официальную статистику делаем по мере ее появления на ФФУ.
Vovasss
Не тільки "Кардинал", але й "Ураган" важко порівнювати з "Таймом" чи "Шахтарем" у грі з п'ятим польовим.
Vovasss
Я не грав на високому рівні! Просто вже вдосталь матчів передивився і щось розумію у футзалі.