Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1001
0

ГОЛОД: «Права на помилку в нас немає»

Сергій Голод, спортивний директор БК «Будівельник», розповів про найближчі плани колективу

ГОЛОД: «Права на помилку в нас немає»

- Сергію, розкажи про стан справ у команді. Як гравці проводять перерву, що виникла в чемпіонаті?
- Одразу після гри з «Миколаєвом» значна частина команди вирушила по домівках. Яковлєв, Ель-Амін, Зіммерман відбули до Сполучених Штатів. Хендерсон відмовився від поїздки додому, тому що має з’ясувати фінансові питання з ізраїльським клубом, за який раніше виступав. Гуін із дружиною, котра ось-ось має народити, теж залишилися в Києві, оскільки авіапереліт може бути небезпечним. Анісімов влаштував собі турне Великобританія-Литва. До Британії він поїхав з питань навчання, до Литви – провідати друзів. Повертаються всі в розташування команди до 29 грудня, збираються в Києві, і ми розпочинаємо тренування. Тобто кожен отримав по днів десять відпочинку, якщо ж говорити про легіонерів, які змушені два дні витрачати на перельоти, то тиждень у них буде, як мінімум.
 
- Поблажки гравцям у зв’язку з Новим Роком будуть?
- Ні. Адже 3-го січня у нас кубкова гра з «Миколаєвом» на виїзді. Щоб бути в тонусі, ми збираємося 1-го січня ввечері на тренування, а 2-го вранці повинні виїхати до Миколаєва. Ми не маємо права зіграти абияк, фактично нам не вистачає однієї перемоги, щоб посісти перше місце у групі. Хоча ключовим, звісно, буде матч з «ОДЕСОЮ». Попри те, що «корабелів» залишили Оглсбі Яромановс і Шкурупій, суперник – надзвичайно серйозний. Та й в останній нашій зустрічі з миколаївцями аж ніяк не згадані гравці, котрі насправді отримали мало часу на майданчику, завдали нам найбільше клопоту.
 
- У клубі задоволені селекцією? Чи не плануєте підсилити команду?

- Є у грі команди певні недоліки, які хотілося б підправити, але поки що гравці, що відповідали б високому рівню чи були кращими за тих, які є в нашому розпорядженні, нам не трапляються. Однак команда грає, приносячи результат. А як відомо, від добра добра не шукають. Тому поки що будемо грати в такому поєднанні. Момент істини для нас настане 20 та 23 січня, коли ми проведемо матчі в Маріуполі та Донецьку. Прикро, що у зв’язку з карантином ситуація склалася не на нашу користь, і часу на те, щоб здійснити роботу над помилками, просто не буде. І «Донецьк», і «Азовмаш» зараз поступово вибираються з ями, що аж ніяк не може радувати. Тому права на помилку в нас немає.
 
- Що б ти побажав уболівальникам, а також усім, хто причетний до Суперліги, напередодні новорічних свят?
- В тих суворих умовах, в яких доводиться працювати всій родині Суперліги, свята відійдуть на другий план. Тому я бажаю усім, попри зайнятість, встигнути приділити увагу своїм близьким, своїм сім’ям. І щоб не виникало таких непередбачуваних обставин, як нинішнього року.
 
Олексій НАУМОВ, Суперліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Коуч Эвертона оценил матч с Ливерпулем и прокомментировал травму Миколенко
Футбол | 25 апреля 2024, 03:55 2
Коуч Эвертона оценил матч с Ливерпулем и прокомментировал травму Миколенко

Шон Дайч и «Эвертон» обыграли подопечных Юргена Клоппа 2:0 в АПЛ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.