Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1025
0

УВАЛІН: «Надто багато часу ми провели «на колесах»

Михайло Увалін і його «Політехніка-Галичина» «зимуватимуть» у рідному палаці спорту

УВАЛІН: «Надто багато часу ми провели «на колесах»

У другому матчі на паркеті реконструйованого Палацу спорту «Галичина» львівська баскетбольна «Політехніка-Галичина» з рахунком 82:73 взяла гору над «Говерлою» з Івано-Франківська. Після гри головний тренер львів’ян Михайло Увалін відповів на запитання кореспондента.

- У нас провалилися передсезонні збори, - пояснив причину невдач на старті першості Михайло Увалін. - Не вдалося підготуватися як слід. Домашня арена була на ремонті, довелося зіграти багато матчів на виїзді. Ми провели «на колесах» надто багато часу... Були помилки й у комплектації команди. Ерік Хікс, на якого ми покладали сподівання, не підійшов під малюнок нашої гри. Через велику кількість поразок команда психологічно здала... До того ж травмувався основний розігруючий «Політехніки-Галичини» Грег Херінгтон.

- Комплектація команди вже завершена?
- Наразі так. Щоправда, не виключаю, що після Нового року будуть зміни. Побачимо, як буде відновлюватися Грег Херрінгтон. За прогнозами лікарів, він до лютого буде поза грою. Саме через його травму довелося «підписати» іншого американця - Лямона Макінтоша. Цей захисник має досвід виступів у Бельгії та Німеччині. Коли я працював у бельгійському чемпіонаті, Макінтош виступав за «Пепінстер», причому доволі вдало. Встиг він зіграти й в єврокубках. Агресивний гравець, завжди із запалом виходить на майданчик.

- Коли плануєте вивести команду на пік форми?
- Думаю, уже в січні наша гра буде сильнішою. Також нам на користь, що у другому колі ми більше матчів проведемо вдома, у рідних стінах. А піку фізичної форми очікую на кінцівку регулярного чемпіонату та плей-оф.

Богдан ПАСТЕРНАК, Високий Замок

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.