Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2440
0

ГУПАЛЕНКО: «Всі гравці зіграли практично на сто відсотків»

«Ураган» - «Энергия» - 5:2. Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Всі гравці зіграли практично на сто відсотків»

Микола СИЧ, головний тренер «Енергії»:

- Гадаю, сьогоднішнє дербі однозначно вдалося. Проте ми їхали до Івано-Франківська не за поразкою, та ще й таким рахунком. 5:2 - це повний провал для нас. Гру було зроблено ще у першому таймі, коли два «уколи» Цвєлих та один м'яч Сімки вирішили долю матчу. Другий тайм мені більше сподобався, ми добавили у темпі і перевели гру в інше русло. Але нереалізація моментів, а також вилучення Романова, який, м'яко кажучи для журналістів, підвів команду, стали вирішальними. Як наслідок - пропустили четвертий гол. Наприкінці матчу ще щось, як то кажуть, «дригалися», але це вже було більш подібне на судороги, аніж гру команди, яка претендує на медалі.

- Чи можете виділити когось у складі своєї команди та у складі суперників?
- Тут особливо довго не треба думати: у складі суперника - Цвєлих, Сімка і Корнєєв. У своїй команді десь міг би виділити Петрушина, але на останній хвилині саме після його грубої помилки нам забили п'ятий гол. Від решти гравців, звично ж, ми чекали більшого. До того ж гра показала, що «Ураган» більше хотів перемогти, нагліше і зліше грав. Відповідно, можна сказати, краще зіграв. Тому команда цілком заслужено здобула три очки.

- Ваші коментарі стосовно вилучення Романова...
- Гра футзал, то не є бокс. Я не скажу, що Романов наніс такий вже сильний удар Кіндратіву, що тому треба було так падати. Але той факт, що він рукою вдарив в обличчя - це однозначно. Права на таку поведінку немає абсолютно ніхто. Однозначно, що Романов підвів команду. Якщо його хтось там чіпав, відмахуватися він не має права. Тим більше у той час, коли гра зупинена, до того ж і арбітр стояв поруч. Вилучення заслужене, і суддя справедливо показав йому  червону картку.      

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Я ще до гри сказав своїм підопічним про те, що хто сьогодні менше помилятиметься, той і переможе. Сьогодні зустрічалися дві добротні і рівні за класом команди. Але ми допустили у матчі менше помилок, а всі гравці зіграли практично на сто відсотків, включаючи Владислава Корнєєва, якого хотів би окремо відзначити. Здорово він відстояв усю гру, вгадали ми з воротарем на цей поєдинок. Знову ж таки Валентин Цвєлих забив свої м'ячі, дуже здорово зіграв Андрій Сімка. Загалом, можу усіх виділити гравців нашої команди.
З таким настроєм, з яким ми вийшли сьогодні, ми можемо обіграти будь-яку команду. Звісно ж «Тайм» і «Шахтар» трішки вище за класом будуть, але я вже неодноразово говорив - порядок б'є клас. Так, були деякі відрізки матчу у другому таймі, які треба викоренити. Але, враховуючи, що ми буди попереду 3:0, це цілком нормально. Адже ми «сіли» і грали здебільшого на контратаках. Згідний з колегою, що ключовим моментом стало вилучення Романова. Моя особиста думка: сьогодні «Ураган» переміг по грі, тож на даний момент були сильнішими.

- Наступні два матчі будуть з діаметрально протилежними суперниками - у Кубку України з першоліговим «Динамо» та у чемпіонаті - з донецьким «Шахтарем»...
- На кожен матч ми виходимо з одним завданням - перемогти. Але це - футбол, усіляке може трапитися: гра піде, або не піде. Для прикладу, домашній матч з «ТВД» - налаштовувалися по-іншому, плюс - нас переслідувало невезіння.
Щодо наших найближчих матчів, то «Динамо-Львів» ми маємо проходили обов'язково, а «Шахтарем», звісно ж, будемо боротися і грати тільки на перемогу. У нас зараз дуже хороший шанс - ми зачепились за третє місце. Тож потрібно його утримати. Це ж наше завдання-мінімум на чемпіонат.

- Рахунок на табло відповідає перебігу матчу?
- Звісно ж рахунок міг бути й інший. Я не кажу, що мали обов'язково перемагати суперника з різницею у три м'ячі. Але, однозначно, ми сьогодні заслужили перемогу, тому що були сильніші за «Енергію».

Олег ЛАНЯК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.