Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3936
1

Ураган - Энергия - 5:2

Дербі вийшло на славу

Ураган - Энергия - 5:2

Західно-українське та «енергетичне» дербі недарма носило статус центрального матчу туру. Цього разу надзвичайно принциповий поєдинок «Урагану» з «Енергією» перевершив усі сподівання. У суботу в манежі Коледжу фізвиховання був повний аншлаг. Вболівальники прийшли та приїхали з сусіднього Львова, щоб побачити видовищну гру. Таку насолоду вони отримали сповна...

В дебюті зустрічі футболісти лише пристрілювались до воріт суперника. На 4-й хвилині Романов «пробачив» господарів, на що ті незабаром відповіли небезпечним пострілом від Сімки, однак в обох епізодах м'яч пролетів у кількох сантиметрах від стійки. Далі прийшла черга досвідченому Корнєєву виручати свою команду, а потім настала дев'ята хвилина. Блискавичний навіс з ауту, і Цвєлих красивим ударом з розвороту майже з лінії штрафної відкрив рахунок. Для того, щоб оформити дубль кращому голеадору чемпіонату вистачило 46 секунд. Вдруге Валентин «розстрілював» Кардаша метрів з восьми майже по центру. Двічі йому асистував Ярий.

Тайм-аут не пішов «енергетикам» на користь, хоча вони намагались переламати хід поєдинку. Натомість через п'ять хвилин «зелено-білі» були змушені знову розпочинати з центра поля. Розіграш кутового, дальній удар Кіндратіва, і Сімка в падінні підправляє м'яч у сітку воріт. 3:0 - про такий рахунок, напевне, не мріяв ніхто з найоптимістичних прихильників івано-франківської команди. Але 3:0 - це ще перемога, а тільки серйозна заявка на три очки.

До перерви львів'янам не вдалося відквитати хоча б один м'яч, а в другому таймі вони заграли агресивніше, відтак небезпечних ударів по воротах «Урагану» побільшало. Корнєєв з честю виходив з більшості епізодів, однак на 31-й хвилині його таки зумів пробити Петрушин. За кілька секунд стався ключовий момент гри, коли в центрі майданчика Романов спершу рукою відмахнувся від Цвєлих, потім збив Кіндратіва, після чого ще й вдарив його по обличчю.

Побачивши перед собою «червоне світло», гравець національної збірної дуже підвів свою команду. «Ураган» скористався грою у більшості, коли Цвєлих з п'яти метрів пробив поміж ніг Кардашу - 4:1. Всього через вісім секунд Петрушин підставився на шостий фол, однак у дуелі капітанів (Федюк пробивав дабл-пенальті) переможцем вийшов Корнєєв.

На 36-й хвилині Сімка був просто зобов'язаний забивати п'ятий гол, після чого Задорожний почав виходити на майданчик п'ятим польовим. Втім гра в більшості принесла успіх «Енергії» лише одного разу, коли Ільніцкій був першим на добиванні, а всього через сім секунд Сімка перехопив передачу Петрушина з аута і забив у порожні ворота - 5:2. До фінальної сирени залишалося 67 секунд, які івано-франківська публіка провела на ногах, радісно вітаючи перемогу своєї улюбленої команди.

Олег ЛАНЯК

«Ураган» - «Энергия» - 5:2

«Ураган»: Корнеев - Валенко, Паршиков, Кулик, Павлюк - Киндратив, Ярый, Симка, Цвелых - Шотурма, Пылыпив
«Энергия»: Кардаш - Задорожный, Рогачев, Струк, Федюк - Ильницкий, Романов, Шевченко, Петрушин - Иванов, Луцив
Цвелых (9,9,33), Симка (14,39) - Петрушин (31), Ильницкий (39)
Киндратив (14). Павлюк (19). Паршиков (26) - Шевченко (27)
- Романов (32, неспортивное поведение)

Удары (в створ): 21 (13) - 28 (17)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LexaLexa24
Гость — 15.12.2009 11:24
Потому что он дол..ёб!!!!