Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
7036
12

Карпаты – Ильичевец – 2:2

Маріуполь перервав серію поразок у Львові + ВИДЕО

Карпаты – Ильичевец – 2:2

Обидві команди почали матч без розвідки і вже у дебюті гри Вадим Мельник почав пристрілюватись по воротах суперників і м’яч від захисника зрикошетив до рук Андрія Тлумака. Після цього «зелено-білі» перехопили ініціативу і вже екс-карпатівець Всеволод Романенко раз за разом вступав у гру. Зокрема після удару Сергія Зеньова кіпер «Іллічівця» впевнено заволодів м’ячем. А ось дальньому ударові Артема Федецького бракувало влучності.

Атаки підопічних Олега Кононова продовжували наростати і вже захисник Неманья Тубіч, опинившись у штрафному гостей, небезпечно пробив головою, але знову м’яч прошмигнув мимо цілі. З нетерпінням вболівальники чекали і виконання штрафного удару Ігоря Ощипка, проте знову гравцеві «Карпат» забракло влучності.

Натомість контратака маріупольців виявилась результативно. Костянтин Ярошенко вивів Вадима Мельника на побачення з воротарем, і капітан азовців  холоднокровно перекинув м’яч через капітана «Карпат».

Пропущений гол не знітив господарів, які продовжували шукати шляхи взяття воріт «Іллічівця». Одна з атак львів’ян завершилась падінням Олега Голодюка у штрафному майданчику суперника, і на думку арбітра Віктора Швецова карпатівець при цьому проявив симуляцію і показав гравцеві молодіжної збірної країни жовту картку. А ось наступна атака «Карпат» знову завершилась падінням у штрафному гравця господарів і цього разу Швецов одразу зафіксував порушення правил проти Ігоря Ощипка з боку Івана Кривошеєнка і вказав на позначку.

Після удару з позначки Федецького Романенко зумів відгадати напрямок польоту м’яча, проте відбив прямо на Артема і той пробив під поперечину. Одразу ж команда відповідними рухами рук привітала Артема, який декілька днів тому став батьком. Тож рівновагу у матчі встановлено!

Господарі намагалися вийти вперед ще до перерви, проте Олег Голодюк, який у минулому турі дальнім ударом провів красень-гол у ворота «Кривбасу», пробив вище воріт. А згодом Денис Кожанов після флангової передачі партнерів пробивав головою з району позначки впритул зі стійкою.

Ледь розпочався другий тайм і гості знову першими створили небезпечний момент. Іван Кривошеєнко несподівано пробив низом з лінії штрафного і Тлумак не без труднощів ліквідував загрозу. Гра знову поступово змістилася на половину поля маріупольців. Запам’ятався рейд Кожанов метрів на тридцять, який обіграв декількох захисників, але завершальну передачу зробив неточною. А ось після наступного навісу Кожанова Зеньов таки пробив над руками воротаря Романенка, проте арбітр при цьому  зафіксував порушення правил з боку Кузнецова.

«Зелено-білі» продовжували контролювати гру, проте часто при завершальних ударах , наприклад Худоб’яка, Голодюка м’яч потрапляв у ноги захисників «Іллічівця». Кононов робить вдалу заміну, випустивши на поле Александра Гурулі. І саме грузин робить результативну передачу на Кожанова, який в один дотик технічно пробив у дальній від Романенка кут воріт.

Проте підопічні Іллі Близнюка швидко зуміли встановити рівновагу.  Після прострілу Ярошенка з лівого флангу Кривошеєнко відкинув м’яч під удар неприкритому у штрафному Пуканичу і Адріан в один дотик пробив у верхній кут - 2:2.  Минає ще декілька хвилин і «Карпати» втрачають нагоду знову вийти вперед . Після пасу Гурулі лівим краєм увірвався до штрафного Кузнецов і Сергій потужно пробив, але  впритул з дальньою стійкою. А під кінець поєдинку героєм матчу міг стати Ігор Ощипко, але його удар під поперечину Романенко дивом перевів на кутовий.

Тож «Іллічівець» саме у Львові зумів перервати неприємну серію поразок з п’яти матчів, а «Карпати» не перемагають на своєму полі у другому поспіль поєдинку.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова

«Карпаты» – «Ильичевец» – 2:2

«Карпаты»: Тлумак, Ощипко, Тубич, Федецкий, Тарасенко, Годвин, Кожанов, Худобяк, Голодюк (Гурули, 67), Зенев (Батиста, 60), Кузнецов.
«Ильичевец»: Романенко, Самусиовас, Мельник, Чучман, Микицей, Пуканыч, Ярошенко (Касьян, 91), Кашевский, Тищенко, Шмаков (Ант. Гай, 61, Кирильчик, 71), Кривошеенко.
Голы: Федецкий (39), Кожанов (73) – Мельник (24), Пуканыч (75).
Предупреждения: Голодюк (38), Кожанов (73), Годвин (93) – Микицей (78), Кирильчик (93)
Удаление: Годвин (93)
На 39-й минуте Федецкий не реализовал пенальти (вратарь).

Удары (в створ): 10 (5) - 6 (4).
Угловые: 3 - 4.
Офсайды: 2 - 0.

Зрителей: 8.000
Оценка поля: 5
Честная игра: 5,250 - 7,000.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

www.sport.ua

0:1.Мельник

Эпизод с назначением пенальти

1:1.Федецкий

2:1.Кожанов

2:2.Пуканыч

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку
Футбол | 26 апреля 2024, 21:16 23
Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку

26 апреля Металлист обыграл Кремень 2:1 в 6-м туре Первой лиги в Группе вылета

Лунин с агентом разозлились на Анчелотти. Стали известны причины
Футбол | 27 апреля 2024, 00:59 8
Лунин с агентом разозлились на Анчелотти. Стали известны причины

Украинский вратарь остался в запасе в последнем матче

Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ILI4A
yra ia znal ia veril
кіrgudu
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vaniafifa09
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vaniafifa09
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
кіrgudu
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ultras.ua2009
Вечером з друзяками в гинделику,будемо вболівати за Лісабонську *BENFICA*
Forsa *BENFICA* - Forsa S.L.B.
hoje a noite vamos foder sportingistas
ultras.ua2009
Вчора написав свій прогноз на сайті,що буде 4:0............
4 мячі і було забито,правда розділили ком.між собою....
Але цеж футбол,а в ньому всяке буває....
Forsa *КАРПАТИ* !!!
myroslavmail
Не зміг піти блін... але другий тайм майже весь встиг побачити по інтернеті. Ну що сказати... іллічі грали від захисту і скористались своїми нагодами! Кузнєцов молодець - дуже активний... хоча мабуть його треба було міняти! Дуже вже змучився! Гурулі требв почастіше випускати! Класні паси віддавав! Ну а загалом... мені здалось рахунок справедливий! Шкода але як правильно відзначив dudigo78, коли граєм з командами де чекають 5-0, після цього настрій особливо поганий... але не в мене! Ще не все втрачено... ще можна і за 4 потягатись А якщо і ні... то хоч би грали як грають, тільки хай буде гарно! і головне БЕЗ БРАКУ!
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
fortnoix01
Komanda navit' ne vivciv,a "KOZLOOOOOOOOOOOOV"
BlackFighter
КОНОНОВ: «У нас собралась команда бойцов»
BlackFighter
навіщо карпатам еврозона???